![]() |
יוא גם אין לחברה שאני מאוכסן גיבוי
גם הלך לי הפורום 10 ימים בדאון :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: גם כפיר נכנס להודעה הזאת אני ראיתי בעצמי ואפילו לא רושם תגובה:mad: זה פשוט לא יכול ככה - 10 ימים בדאון הרסתם לי את כל הפורום+אני אולי יפרוש מכל העסק של הפורומין אני לא יכול ככה!!!. |
חברה....ראיתי פה שיש הרבה בלאגן
המלצה קטנה למנהלי אנטר-סרב : לפחות תגידו ללקוחות מה קורה , מה הבעיות שתפו איתם את הצרות שלכם , כי כרגע הם בכלל לא יודעים מה קורה....שחררו הודעה כלשהי עם פירוט הבעיות...אולי אז הם יגלו הבנה (כמו אצלי...) בהצלחה. |
ציטוט:
לא יכול להיות ש - 8 ימים דאון זה מאכזב- עד לפני זה היתי מרוצה מאוד מהחברה שהיא ריסליר של אנטר סרב(לא אשמתם.) |
מצב גרועה...
אני היתחייבתי לשנה וכלום לא זז ואני לא רוצה שיקרה מצב שהם ימשיכו לא לפעול ואני יפסיד לקוחות וכסף ואין דבר יותר חשוב בשבילי מלקוחות גם אם תביאו לי כסף זה לא יעזור לי אז אני רוצה שתחזרו או תשלחו לי את הכסף שלי בחזרה....זה לא יכול להמשיך ככה כל יום אני מעבד לקוח נוסף...
|
נו שיחזרו כבר1!!
|
נווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווו
שמישהו ידבר איתם זה מעצבן אותי !!! :qqb024: ן5ם'4קטחו7פ4טו 46עכחעח4690ו84'2784טטו5טקקט5 שיגידו משו @@ |
אם מישהו רוצה שרת זמני לשים הודעה באתר שלו - הוא יכול לפנות אליי..
|
ציטוט:
|
לקוחות אנטר סרב צרו איתי קשר היום אחרי 10 בלילה
יום טוב |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ