הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עסקים מורשים - הודעות ושירות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=19)
-   -   [NetoHost] עדכונים בקשר לפריצה (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=15947)

Elad - Q-host 21-02-06 16:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי רונן אבנעים
מצטער על הדאבל פוטסט אני באופן אישי מכיר אעסק שהיה פה ותבע מישהו אומנם לא מישהו מהוסטס אבל תבע ואמר שתובע..

אני לא מבין מה כל כך שיא היסטרי בזה

ממש לא הראשון. גם אני תבעתי ואפילו זכיתי בתביעה.

Sentiment 21-02-06 17:29

אממ...
תום\טום...יש לי שאלה אליך בתור בנאדם,
פה אתה מגיב הכל טוב יפה מתי שאתה צריך אבל שאני מנסה כל 10 דקות במסנג'ר לתפוס אותך אתה לא נמצא?
חוצמזה לא אמרתם שהיום השרת אמור לחזור?
:|
מחכה תשובה..

Alon.R 21-02-06 18:40

סלח לי שאני יוצא כנגד הזרם, אבל מזווית הראיה שלי, לא שכנעת אותי שהשרת של נטו הוסט נפרץ.
אתה לא נתת שום פרטים על הפורץ, זה עוד מילא.
מלבד זאת שהמשטרה פעלה מהר מאוד יחסית, דבר שלא נראה מציאותי, כי אני בטוח שלמשטרה יש תיקים אחרים לעבוד עליהם.

לדעתי זה תרגיל שיווק מלוכלך וחכם שבא לקדם את התדמית שלך ואת תדמית החברה שלך בשוק.
כי לדעתי לשחזר את הארד דיסק ב1200$, זה אבסורדי, קשה לי להאמין שהרווחת עד עכשיו מנטו הוסט 1200$ שזה יהיה הגיוני שתרצה להשקיע אותם בשיחזור הארד דיסק.

אשמח לתגובה מצידך טום ולשם שינוי גם הוכחות.

מלבד זאת, שאין לך פה במה להתגאות (לא אומר שאתה מתגאה),
אבל כל מי שהגיב כאן ב"כל הכבוד" וכו', כנראה שהוא לא הבין שיש פאשלה רצינית של נטו הוסט, יש ללקוחות של נטו הוסט דאון טיים רציני, דבר שלא היה צריך לקרות ומה שבאמת טום היה צריך לעשות זה לדאוג לשרת אחר בזמן הדאון טיים.

אומנם את שיחזור המידע הוא "קנה" (ה"" מכיוון שאני אפילו לא בטוח שהוא עשה זאת) מכספו האישי,
ואת זה הוא לא היה חייב לעשות, הוא היה צריך לדאוג מלכתחילה לשרת מאובטח, אם השרת נפרץ - אבטחת השרת לא הייתה מספקת וזו עובדה שחור על גבי לבן, במידה והייתי לקוח של נטו הוסט (בלי שום כוונה להרוס לטום) הייתי:
1. דורש פיצוי.
2. דורש חבילה חילופית בזמן הדאון טיים.
3. אפשרות ליציאה מהתחייבות, במידה ויש התחייבות לכמה חודשים +.

Xr0x 21-02-06 18:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
סלח לי שאני יוצא כנגד הזרם, אבל מזווית הראיה שלי, לא שכנעת אותי שהשרת של נטו הוסט נפרץ.
אתה לא נתת שום פרטים על הפורץ, זה עוד מילא.
מלבד זאת שהמשטרה פעלה מהר מאוד יחסית, דבר שלא נראה מציאותי, כי אני בטוח שלמשטרה יש תיקים אחרים לעבוד עליהם.

לדעתי זה תרגיל שיווק מלוכלך וחכם שבא לקדם את התדמית שלך ואת תדמית החברה שלך בשוק.
כי לדעתי לשחזר את הארד דיסק ב1200$, זה אבסורדי, קשה לי להאמין שהרווחת עד עכשיו מנטו הוסט 1200$ שזה יהיה הגיוני שתרצה להשקיע אותם בשיחזור הארד דיסק.

אשמח לתגובה מצידך טום ולשם שינוי גם הוכחות.

אני אומר לך אישית כלקוח שהשרת נפרץ, עצוב מאוד שאפילו לזה אתה לא מאמין..
אני אישית דיברתי עם הפורץ, הייתי מעורב במה שקרה...אולי קשה להאמין אבל מה שמסופר פה זה מה שקרה.

Alon.R 21-02-06 18:50

עצוב?

עצוב שאתם הולכים שולל אחרי משהו שבספק אדיר, שיש לטום אינטרס להגיד שנפרץ השרת בשביל שיווק העסק שלו.

ומלבד זאת, גם קשה לי להאמין לך, אתה לקוח שלו לא?
אני מניח שהוא נותן לך שירות ריסיילר או משהו דומה לwebitem, ככה שגם לך יש אינטרס שנטו הוסט לא תיפול בנושא זה.

ואתה בעצמך אומר שקשה להאמין...

Xr0x 21-02-06 18:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
עצוב?

עצוב שאתם הולכים שולל אחרי משהו שבספק אדיר, שיש לטום אינטרס להגיד שנפרץ השרת בשביל שיווק העסק שלו.

ומלבד זאת, גם קשה לי להאמין לך, אתה לקוח שלו לא?
אני מניח שהוא נותן לך שירות ריסיילר או משהו דומה לwebitem, ככה שגם לך יש אינטרס שנטו הוסט לא תיפול בנושא זה.

ואתה בעצמך אומר שקשה להאמין...

אין קשר ואל תקשור קשר בכלל ל webitem.
אין כלל קשר בין שני החברות בנושא זה,ובטח שלא בהקשר שלי, אני מאוחסן בנטו הוסט ובכלל כלקוח מעל 8 חודשים זה שאני עובד ב webitem זה לא אומר שאני יפסיק לשלם שם אם אני מרוצה שם.

אין לי שום אינטרס, הקשר שלי לחברת נטו הוסט הוא כלקוח לבעלים לא יותר מזה.
אני אומר לך מה שאני יודע, מה שבאמת קרה וזהו.

Alon.R 21-02-06 19:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Xr0x
אין קשר ואל תקשור קשר בכלל ל webitem.
אין כלל קשר בין שני החברות בנושא זה,ובטח שלא בהקשר שלי, אני מאוחסן בנטו הוסט ובכלל כלקוח מעל 8 חודשים זה שאני עובד ב webitem זה לא אומר שאני יפסיק לשלם שם אם אני מרוצה שם.

אין לי שום אינטרס, הקשר שלי לחברת נטו הוסט הוא כלקוח לבעלים לא יותר מזה.
אני אומר לך מה שאני יודע, מה שבאמת קרה וזהו.

OK לרגע חשבתי שאתה הבעלים של webitem.

בכל אופן, תנסה להבין שבמילים אתה לא "תשכנע" אותי (מופנה גם לטום).
אם אתם באמת רוצים להראות רציניות (עד כמה שאפשר..), תראו הוכחות.

Xr0x 21-02-06 19:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
OK לרגע חשבתי שאתה הבעלים של webitem.

בכל אופן, תנסה להבין שבמילים אתה לא "תשכנע" אותי (מופנה גם לטום).
אם אתם באמת רוצים להראות רציניות (עד כמה שאפשר..), תראו הוכחות.

אני סמנכ"ל חברת Webitem והצטרפתי רק בימים האחרונים ככה שרקע עשיר בחברה אין לי, ככה שאתה יכול להבין שאין לי שום אינטרס לכלום.

בעקרון כרגע תום לא נמצא (בפורום) וכתבת לפני זווית הראיה שלך זה הכל תרגיל שיווקי,
אני לא פוסל את הדעה שלך, אין לי אינטרס להגן על אף אחד, אני רק מנסה להסביר לך מה באמת קרה, שאני ראיתי מצהד שלי כלקוח של החברה, שיום אחד השרת לא פעל, ואז ההסברים(+הוכחות) כבר הועברו לי באופן פרטי..
כמו שתום ציין באחת מהתגובות הוא מחכה לתחילת התביעה(או לזמן מתאים) ואז הוא יפרסם את שמו של הפורץ וכמובן הוכחות, כי כמו שאתה רוצה הוכחות גם רבים מהלקוחות, אז שוב, אני לא פוסל את החשיבה שלך אני רק רוצה שתבין מה הלך, תמתין מעט ואני בטוח שתום יכתוב לך תגובה משכנעת. ולדיבור מעמיק יותר אני בטוח שהוא גם יספר לך הכל(מה שהוא יכול לפחות).

Vitalist 21-02-06 19:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Israel-Serv.Co.IL
וואו טל , חשפת אותי ?
תראה אני לא בא לריב איתך ,
אבל החשיפה המדהימה שלך ששיגעה קואלות באוסטרליה , ועלתה בדף הראשי בידיעות אחרונות ואפילו במעריב ,
לא כל כך חשובה ,
הנושא הוא על נטו-הוסט
ולא עליי

ההגנה הכי טובה היא התקפה כנראה , לא ?

זה יכול לקרות לכל אחד , אבל החברה לדעתי צריכה לקחת אחריות, זה הכל...

גם אתה אתה ריסיילר והשרת הראשי נופל , זה עדיין אחריות שלך , אתה מוכר את האחסון
אתה לא יכול להאשים את הדרגות מעלייך
אתה יכול להגיד שעקב בעיות בדרגות מעלייך זה קרה , אבל אתה צריך לקחת את האחריות

עכשיו בטח תחזור לעניין הגיבויים שלא מתחייבים וכ'ו וזה ימשיך לנצח...
בכל אופן המון בהצלחה
בן.

אפשר להבין מההודעה הזאת שאתה פרצת?!
:-0

Tal 21-02-06 19:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי View
אפשר להבין מההודעה הזאת שאתה פרצת?!
:-0

זה לא בן פרץ...
אממ האשכול קצת יוצא פה מפרופורציות...
מה שיש לי להגיד פה לכמה דברים:

1) אדון Alon.R , לא צריך שתאמין... אתה לא לקוח של תום אז זה לא כ"כ מעניין אף אחד אם אתה מאמין או לא. זו האמת, רוצה להאמין? תאמין. לא רוצה להאמין? אל תאמין.

2) כנראה שכמה אנשים מפה לא מבינים עברית. תום אמר לכם וגם אני, ההארדיסק חזר מהחברה שמשחזרת ממזמן. עכשיו מחכים שאייל תמיר מחברת שרתים (לוילנס) יסע לחווה ויחבר אותו. ומכיוון שלאייל יש בעיה עם האוטו, העניין מתעכב!! לא באשמתו של תום!!

3) השם של הפורץ יפורסם אחרי עניין התביעה!! או מתי שהעורכת דין תיתן אישור.
משהו שלא כ"כ הבנתי ממה שאתם אומרים זה ש.... מצד אחד, לא מאמינים שנפרץ השרת ומצד שני, רוצים את שם הפורץ.
תחליטו מה יש לכם. :)

זהו, יום נעים לכולם. פשוט מעצבן אותי לראות אנשים שלא מבינים מה שרשום להם.

טל.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:48.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ