![]() |
ערב טוב טוב!
|
ערב טוב,
מחר יש לי מתכנות בלוגיקה ( ציון צפוי :20 ) מחרותיים יש לי מתכונת בפיזיקה ( ציון צפוי : 30 ) ביום ראשון יש לי מתכונת בסוליד ( ציון צפוי 65 ) ביום שני יש לי מתכונת בלשון ( ציון צפוי : 55 ) |
סוף סוף קיבלתי תרישיון של הטרקטורון יאיי
|
יום שישי מתכונת בלשון, מחר(היום), ומחרותיים(מחר), חופש מגן, היום ב 10 בבוקר יהיה לי מורה פרטית בלשון\:
אני צריך לעשות את השעורים שהיא הביאה לי, שונא לשוןןןןןןןןן.......... |
ציטוט:
|
ma kore??
ani be boston :) the time now is 22:55 we did pool party all here is ASHIRIM T.V 100` ve ani rezini its 100` and what do have here so bye.. i will come back at 3.7 but sometimes i will come to see what happend here :) |
בוקר טוב עולם =]
היום אני לא הולך לבצפר =] |
..כמו כולנו...יושבים בבית ללמוד להיסטוריה :(
|
כן, נמאס מהיסטוריה :(
בסדר, מחר בגרות ומחר סיימתי עם היסטוריה, לתמיד! |
היסטוריה זה דיי קל :P
אני עושה תמבחן בעל פה וזה הרבה יותר קל.. :) |
בעע אחר הצהרים טובים :)
עכשיו קמתי:P עייףף |
למדתי היום בעזרת מורה פרטית את כל מה שהכתה שלי למדה כל השנה בפיזיקה ( מחר מתכונת:D )
למה צריך ללכת בכלל לבית ספר ח |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אין בית ספר אני וחברים שלי עושים טייולים בחיק הטבע עם ה-"כלים" שיש ברשותנו |קורץ| |
ציטוט:
עכשיו חזרתי מביצפררר :D עשיתי היום ת'מבחן האחרוןןןן מחר סיום המבחניםם תגידווו יש למישו את האתר הזה שבודק את המהירות של האינטרנט (אם מחוג כזה) אשמח לקבל אותו.. |
הינה אחד טוב:
http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
LOL לא מאמין כתבו כתבה ב-YNET על החור שאני גר בו :o
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253915,00.html |
שונא לשון!:(
|
הכל אתה שונא?????
שיהיה שבת שלום לכולם =|||| היום מתחיל מונדיאללל אטרף לא?! שיהיה לכולם יום נעים. |
שיהיה שבת שלום! ואחלה מונדיאל!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
למישהו יש Yahoo! Messenger? אני רוצה לדעת אם שווה לפתוח, כי התוכנה נראית לי חמודה לאללה.
|
שבת שלום!
ואללה עוד מעט המונדיאל טקס הפתיחהההה......... |Lol| |
כבר הגרמנים מובילים ימך שמם
|
VAJDA בוא נשחקTRACKMANIA חחחח אני גרוע באמאא שליי התחלתי רק אתמול
בכל מקרהההה עברתי את ה 5000 תגובות =] ברכותיי! |
ציטוט:
התחלתי לשחק לפני שבועיים ואני נכנסתי הרגע ל- PCG |
איך הרמקולים החדשים שלי?
http://m.wallashops.co.il/shopmind_p...sp?pi=RQSK8055 |
ציטוט:
היית משקיע עוד כמה שקלים ומביא משהו נורמאלי לפחות. הכל בציניות, תתחדש ותביא לי אותם 8-* |
בוקר טוב לכולם!
מה קורה? עשיתי תיספורת חדשה משו שווה =) רוצים תמונות? תמשיכו לרצות ==> לא מצחיק יום טוב חבר'ה |
תתחדש על התספורת ;P
ואממ אנחנו לא רוצים תמונות ;P |
צהרים טובים לכולם..
בעע איזה מגעיל הוסטס ניהיה פתחתי אתמול בלילה ביקורת על גלעד ומחקו אותה... אני חושב שאני אפרוש. :( לצערי למה? כי בלי סיבה מצנזרים את החברה בה אני עובד.. הסיבה הכי נכונה שקיבלתי לבנתים זה שיש סיכסוך בין אדם לגלעד ושגלעד גנב את הזכרון מהשרת ובלה בלה בלה.. סיבה אישית שלא קשורה להוסטס גלעד מנצל את זה שהוא בעל הפורום. |
הביקורת ננעלה (וייתכן כי נמחקה),
הביקורת היא של משתמש המושעה בפורום זה, ואנו לא מאפשרים ש"מישהו ירשום בשמו", עצם העבודה שאתה מציין כי הביקורת "לא נרשמה בשמו" אינה נכונה, שכן הוא רשם את ההודעה הנ"ל. הוסטס לא נהייה מגעיל, חלק מהמשתמשים מנסים להשתמש בפלטפורמה הזו בצורה שאינה חוקית, אם אתה מעוניין לפרוש, אינך מוחזק כאן בכוח, אתה גולש כאן מרצונך החופשי ולהנאתך. |
אייי אייי...איזה באסה זה להיות חולה עם נזלת באמצע הקיץ :|
|
שבת שלום!,הכל טוב איתכם?גם אצלי כמעט:P
|
אחר-הצהריים טובים!!!
mlnn תתחדש על הרמקולים, אני לא מכיר כ"כ את החברה אבל הם נראים לא רע בכלל! |
ערב טוב קהילת Hosts. |
ערב טוב גם לך, איך עבר עליכם היום?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©