![]() |
נערך :)
היתה טעות קטנה בהודעה הקודמת של טל. |
ציטוט:
2) אוקיי הבנו שהאוטו שלו לא בסדר, אבל כבר כמה ימים? הוא לא יכול לקחת אוטובוס מונית משהו? והוא לא יכול לתקן את האוטו? ממש מוזר. |
עד עכשיו לא הגבתי, פשוט כי לא ראיתי טעם,
אבל עכשיו... אני חלוק, מצד אחד, מי אני שאטען שהשרת לא נפרץ? בעל השרת אומר שהשרת נפרץ, כנראה שנאמין לו, הרי תחשבו על זה, בשביל מה הוא צריך עשרות טלפונים (לפחות) מידי יום של לקוחות ששואלים "מתי השרת חוזר?", אם השרת לא נפרץ, בשביל מה הוא הוריד את השרת? להנאה האישית שלו? נגיד...והשרת לא נפרץ, אלה היתה תקלה ונשרף הדיסק הקשיח...קורה, בשביל מה לרוץ ולשחזר את הדיסק? בינינו, למרות שזה לוקח זמן שלא היה מתקבל על הדעת מבחינתי כלקוח, הושקעה כאן הרבה עבודה מצד טום: הדיסק הקשיח שוחזר, הלקוחות זוכים לעדכונים שוטפים (שקיפות מלאה) לגבי מצב השרת. אז למה אני חלוק? פשוט מאוד, כי אומנם שקיפות היא דבר טוב, אבל אני לא מאמין שהעלות של השחזור צריכה לעניין אותנו, או לחילופין, שם הפורץ או מהלך התביעה, פשוט כי זה כבר רכילות/שמועות וכו', וכל עוד לא הפכנו לצהובונים (או שאנחנו לא קשורים ישירות לעניין), העניין..לדעתי לפחות, לא צריך לעניין את הקהל הרחב. דניאל. |
ציטוט:
אני אמרתי את דעתי, עם כל הכבוד לך, זאת קבוצת דיון פתוחה. מה לעשות, יש לך פה את אלה שיגידו כל הכבוד שהם משקיעים, ויש את אלה שיכנסו לעומק העיניין ויחשבו מה בעצם קרה פה. זאת פשוט חוצפה מצידך לכנות את דברי כ"שטויות" וכו' רק ביגלל שהם לא כדעתך, או לא לפי מה שמתאים לך לקידום צורכי החברה. ותפסיק את הבולשיט של להפיל את האשמה על אייל, כי עוד לפני שאתה כתבת את התגובה פה היום על זה שלאייל האוטו הרוס וכו'.. אני שוחחתי עם אייל (בלי קשר לנושא הנ"ל) בטלפון, והוא היה בחווה. אז בבקשה ממך, לפני שאתה מכנה דברי אחר כשטויות, אל תאמר דברי שקר אתה עצמך. |
ציטוט:
תאמין לי, יש לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר "להמציא" לך שקרים, אוקי? דבר שני, אני נורא מעריך את אייל... בנאדם על רמה, היו לנו שיחות טובות שהייתי לקוח שלו. וחס וחלילה, לא מפיל את האשמה על אייל. עכשיו לדעתי השרת שוחזר כי אני רואה שהמערכת הפעלה שונתה וגם הדף הראשי שוחזר למשהו ישן www..com נקווה שהשרת שוחזר כבר. יום טוב טל |
הייתי חייב להגיב,
אז ככה, הדיסק המשוחזר כבר מותקן ברגעים אלה נכון לשעה 1:40 בלילה , מיד שיסויים להתקין אני יעתיק את כל המידע ממנו אל הדיסק הקיים שחזר היום. השרת נפרץ ותאמינו לי שאין לי כאן על מי לעבוד ! ברגע שתוגש התביעה ויקבע תאריך אני אפילו אזמין כאן את מי שרוצה לבוא למשפט ולראות - ואני רציני. בכל מקרה אנחנו עושים את מירב המאמצאים לזרז את כל התהליכים. אני לא מאחל את כל הסיפור הזה לאף אחד... ריצות מפה לשם ובלאגן וכמובן גם הרבה הוצאות שלא נפרט את זה, אני מקווה לקבל מהבנאדם שעשה את זה לא כולל הפיצויים שהוא חייב לכל לקוח. החלטתי לנכון לרשום את מחיר השחזור לא בכדי שתגידו "כל הכבוד" והודעות דומות, אלא כדי שהפורץ עצמו יראה למה הוא גרם כי הוא נכנס לכאן. וכמו שרשמו כאן שם הפורץ ועוד פרטים כמובן אני לא אוכל למסור אותם בגלל שזה שיבוש חקירה. מה שכן אני אוכל להגיד לכם ש"חברת" האחסון שלו נסגרה . הוא סגר אותה מיד לאחר שקיבל את הטלפון שבו הודיעו לו על זה שהוגש התלונה. ועוד הערה קטנה: באמת שלאייל הייתה בעיה עם הרכב והוא נאלץ להשכיר רכב. עוד עדכונים לגבי הכל יותר מאוחר... זה בינתיים. תום. |
סחטיין =]
בהצלחה ויופי שאתם רציניים! |
תום שהיה לך בהצלחה ואני מקווה שהפורץ ישלם על מעשיו.
|
כל הכבוד אחי!
אבל לא הבנתי.....למה אתה לא מחוייב לפצות על פריצה לשרת? השרת אמור להיות מוגן בפיירוואל סיסקו או שרתים לפחות! קבל חיזוק חיובי..1200$ זה לא גרושים..:) |
כל הכבוד תום, אני לא מבין למה אתם כלכך קשיי אמונה? הוא אמר ואני סומך עליו שהוא לא רוצה 123456789876543 טלפונים ביום רק על השרת חוזר? השרת יחזור? מתי? איך? למה? כמה? איך קוראים לו? וכו'.. בהצלחה!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ