הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מוכר| שיטה להכפלת כספך עד פי 5 (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=97731)

IgalSt 13-06-12 00:22

לנעול אחרי 10 עמודים של שטויות? לא חבל?

Hostake 13-06-12 00:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IgalSt (פרסם 847054)
לנעול אחרי 10 עמודים של שטויות? לא חבל?

חבל אך זה מה יש.

האשכול כבר ננעל, מי פתח אותו?

deyy 13-06-12 07:42

עם כל סימני השאלה שהיו באשכול הזה, צריך לתת תשובות לפני שנועלים אותו.

Shart 13-06-12 08:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי deyy (פרסם 847068)
עם כל סימני השאלה שהיו באשכול הזה, צריך לתת תשובות לפני שנועלים אותו.

מסכים, אתה לא יכול פשוט לבקש לנעול את האשכול בלי לענות על אף תשובה.

Hostake 13-06-12 09:01

עניתי על הכל, אני פשוט לא מוכר כרגע את השיטה.

shablol 13-06-12 19:48

חוות דעת לאחר שקיבלתי את המדריך:

1. המדריך לא מעודכן נכון להיום ולכן דברים השתנו , הרווח שיכול לצאת מזה הוא לא בדיוק כמו שנאמר..
אני בכל מקרה נתתי כאן השקעה של 10$ כדי לראות תוצאות (עוד לא אישרו אותי) נחכה לראות שמשהו יזוז למרות שאמור לזוז לדעתי

אגב, מי שרוצה להבין יותר שישלח לי הודעה פרטית, (לא אחשוף את השיטה) אבל אהיה יותר מדוייק כדי לא להשאיר כאן אנשים עם סקרנות יתרה

trupix 14-06-12 17:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IgalSt (פרסם 847054)
...10 עמודים של שטויות? ..

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hostake (פרסם 847055)
חבל אך זה מה יש.

האשכול כבר ננעל, מי פתח אותו?

מכאן זה מתחיל.
משם זה מתגלגל ל-"לא עשית כמו שאמרתי" ועד ל-"אני לא מוכר כרגע את השיטה עד להודעה חדשה, אפשר לנעול."

מדוע לאדם לשתף שיטה לעשות כסף? למה לא כולם נחמדים כמוך, וקונים זכויות יוצרים באלפי דולרים כדי לשמור על הפטנט\שיטה שלהם?
אוקי, נגיד.
ומדוע לדרוש 250 שקל, כשבעצמך אתה יכול "להכפיל את כספך עד פי 5" ובתוך זמן קצר אתה שוחה בכסף?

אתה לא רוצה להרע את המוניטין שלך יותר מהנזק שנגרם, ולכן אתה כה אובססיבי בעניין נעילת האשכול. (יכול להיות יותר רע, אבל לא יותר טוב)

kondason 14-06-12 17:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי trupix (פרסם 847224)
מכאן זה מתחיל.
משם זה מתגלגל ל-"לא עשית כמו שאמרתי" ועד ל-"אני לא מוכר כרגע את השיטה עד להודעה חדשה, אפשר לנעול."

מדוע לאדם לשתף שיטה לעשות כסף? למה לא כולם נחמדים כמוך, וקונים זכויות יוצרים באלפי דולרים כדי לשמור על הפטנט\שיטה שלהם?
אוקי, נגיד.
ומדוע לדרוש 250 שקל, כשבעצמך אתה יכול "להכפיל את כספך עד פי 5" ובתוך זמן קצר אתה שוחה בכסף?

אתה לא רוצה להרע את המוניטין שלך יותר מהנזק שנגרם, ולכן אתה כה אובססיבי בעניין נעילת האשכול. (יכול להיות יותר רע, אבל לא יותר טוב)

אני לא יודע מה איתך, זאת התגובה הראשונה שלי בנושא, אבל הבן אדם באמת מצא דרך להכפיל פי 5 את הכסף שלך... הוא קנה מדריך ממישהו ב 250 שקל (באיפה פורום אחר) ופשוט מכר אותו פה ל 5 פראיירים :)...

לדעתי גאון....

ועכשיו ברצינות, נו באמת....

eliran2313 14-06-12 17:50

יש לי גם אחד!!

אתה פותח מכירה של "שיטה להכפיל את כספך פי 5" ושום מוכר שיטה שהיא לפתוח אשכולות כאלו ברחבי האינטרנט ואז אנשים קונים !!
תוך כלום זמן ה 250 שקל הופכים ל 25000 !

נו באמת..

בגדול יש דברים כאלו ואני מאמין לבן אדם, הוא לא היה עושה דבר שכזה.
אבל באמת הייתי רוצה לקבל תשובות לשאלות שנשאלו כאן, אני כבר כמה ימים מתעדכן באשכול ובינתיים כלום...
גורם לי לחשוד.

shablol 14-06-12 18:04

התיאוריה של השיטה יפה מאוד

לי אישית השיטה לא עובדת נקודה.
חסר תועלת כל המדריך הזה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:02.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ