![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה כתבת את זה?? |
ציטוט:
יאפה אה? חח הצלחתי להפחיד כמה אנשים |
ציטוט:
|
מראה על בעיה פסיכולוגית לדעתי לכתוב מכתב כזה...
למה לך להפחיד אנשים בכך שתמות? חוסר צומת לב? בלי לפגוע או משהו אבל זה מעשה ממש אדיוטי ושפל... |
ציטוט:
אבל המכתב הזה עזר לי במשו, הייתי מזה עצבני חח אז התחלתי להוציא הכל.. (חלק משם לא נכון ממש רק הוספתי אם חבר כמה דברים ההורים שלי לא רואים ת'חדשות האלה חח) |
ציטוט:
אחח, שבת זה היום הכי יפה בשבוע בשבילי. אין טכנולוגיה, יש זמן למשפחה, יש זמן לקרוא ספרים, להתחבר לאני עצמי, להשלים שעות שינה.. אחח, שבת..|קורץ| :-) |
ציטוט:
זה גם מחשבה מהירה, וראש פתוח. איך מתכוננים לפסיכו טכני? עברתי בחיי כמה מבחני פסיכו טכני בזמן קצוב מאוד. להתכונן זה רק לנסות לפתור מבחנים, זהו. וזה דווקא יפה. |
אחלה חופש!!!כיפי!
|
last day =]
שבת שלום :) |
בקשר לכותרת :
איך עבר היום האחרון? כמה בכיתם? מה עם החופש? חחחח לגבי הכמה בכיתם, בכיתי בכיתי הרבה.. חח :) סתם.. דווקא היה אחלה.. תעודה עם ממוצע 80 .. |
ציטוט:
חח סתם זה זה מצר'לי וחצי החדש חחח|Lol| שהיה אצל אדיר מילר חח... מומצע 79|קורץ| |
ציטוט:
עקפתי אותך בנקודה :} חחח אחותי התאומה : 93 =\... חחח מפחיד אה?:} חרשנית.. |
שבת שלום לכולםם היום להתפרקק עד הבוקר!!
|
שבת שלום ומבורך.
|
שבת שלום!
|
שבת שלום לכולם : )
|
ציטוט:
|
ניק חדש!
הייתי viper... תודה רבה לשי! ובהצלחה שיהיה לו בתפקיד החדש. |
שבוע טובב לכולם! הולכים לעשות משהו מעניין היום?
|
ציטוט:
עשיתי על האש,הייתי בבריכה.. היה כיף |
שבוע מעולה לכולם!
אני אוהב את החופש הזה, יום שני-חמישי אני באילת. ועוד כמה זמן(חודש+-) אני בגרמניה. איזה חופש נחמד:) |
אבא שלי חזר ממינכן לפני שבוע בערך הוא אמר עיר מדהימה... לאיזה עיר אתה טס?
תהנה :) |
ציטוט:
|
ורק אני הייתי אל חברים :(
בכפר היםםםםםםםםםם! מקום שאלוט! ים שקורץ לך , בתים ליד הים , בריכה פרטית , שולחן סנוקר (לא כמו בICQ) שולחן פינגפונג מסעדות והכל! ונהגתי בשטח שם עם הגיפ של חבר של אמא שלי היה כיף ! |
ציטוט:
|
יאי ^^
היום לונהפארק והופעה של שייגעצ! מישהו יהיה שם? |
up!!
טוב, זה כמעט עבר עמוד =] |
ג'חנון בשבת
למה דווקא בשבת? |
ציטוט:
|
ייאאאאאאאאאאאאא איזה כיפפפ:)
שבוע הבא לונה פארק עם חברים;P
ושלישי-רביעי-חמישי אני לא פה אני בצפון שלושה ימים! ! ! הכי כיף קייאקים:-D רק בגלל זה ליסוע לצפון תאמינו לי... מה אתם עושים בחופש? |
מישהו יודע למה HOT עושים חרם על סרטים טובים?
|
ציטוט:
אולי בגלל שעולה הרבה לשדר אותם |
ציטוט:
אין מה לראות בטלוויזה בכלל. |
ציטוט:
ב yes המבחר לפחות גדול יותר |
ציטוט:
אני לא מבין לעזאזל, למה הם מחכים, יש להם את "הקללה" לשדר בהקרנת בכורה, ויש להם עוד כמה סרטים טובים. עד עכשיו, החודש האחרון בYES מעפאן לגמרי, הלוואי היה לי HOT, כדי לראות את טלנובלה בע"מ ואת השמינייה. |
חזרתי מאילת! היה מזההה כיייףףףףףףףףף........
|
ציטוט:
|
ציטוט:
15.5% מע"מ זה לא מספיק? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ