![]() |
יש לי מערכת תחרות אתרים תרגמתי אותה אבל אני צריך שמישהו יעביר לי את העמוד הראשי לצד ימין ניסיתי להעביר אבל שאני מעביר רואים לא טוב בדפדפן אקספלור ובמזילה ררואים טוב.
אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני יהיה חייב לו הרבה ! זה משהו קטן שאני נתקעתי בוא. תודה מראש |
בקשה קטנה לאחד המעצבים פה...
אני צריך משהו לא גדול בכלל...ולא מסובך... אני צריך כיתובית יחסית גדולה בקובץ JPG שיהיה כתוב בה YaFa-OgRISH.com שיהיה אפקט של דימום. אנא מכם. תודה מראש, אבישי. |
מחפש מנפיש שינפיש תפריט של אתר משו פשוט בלי אפקטים משהו קטן..
דרכים ליצירת קשר - חתימה תודה ויום טוב. |
ציטוט:
אני אשמח לעזור לך =] |
שלום לכולם !
עשיתי לוגו בפוטושופ לפורום שלי וחסר לי קצת אפקט ותנועה.. אם אחד המעצבים יכול לעשות לי אפקט והברקה או משהו אהיה אסיר תודה.. זה משהו פשוט שממקצוענים כמוכם לא לוקח יותר מ 3 דקות.. אנא עזרו לי..|לב| תודה מראש, אור חמי |
מה נשמע :)
הייתי מעוניין שמישהו יכין לי כרטיס ביקור שיהיה רשום בו SaarK ובשורה אחת למטה יהיה רשום מתכנת אתרים. ניתן לצור איתי קשר בדרכים האלו: Msn:Faints@walla.com ICQ:264055469 תודה רבה |
דרוש פלאשר שיתנדב להנפיש לוגו שיהיה בפלאש יפה כזה יש פרטים בחתימה תודה ושבוע טוב..
:) |
מחפש מעצב שיכין לי לוגו בחינם
לוגו שכמובן עדיף בפלאש....
אם למישהו יש חשק לעזור לי אני ישמח תודה |
מחפש מתכנת PHP עם זמן לעשות איזה מערכת די פשוטה
|
עושה עיצוב חינם לראשון שפונה אליי לא עיצוב הוסטינג \ פורטל \ רדיו או כל דבר אחר חרוש , שיהיה שימושי ולא לזרוק סתם ..
הראשון שיוצר איתי קשר מקבל - פרטים בחתימה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ