![]() |
ציטוט:
|
ניקו תגובות לעניין...
ועמרי, שונה =) |
אם אפשר מ-Spitfire ל- Stroke
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בימים אלו אני עובד בחברת wisetp.co.il,
החברה רשומה אך אני איני יכול להציע מכיוון ואני לא רשום. בעתיד הקרוב אני עומד להרשם כעסק עמצאי ונפרד אשר אין לי כל קשר ל-wisetp.co.il, אחרי שאקבל את הדרגה "עסק רשום", אוכל להציע הצעות בשם wisetp? -- אנצל את ה"מעמד" לעוד שאלה: האם מותר לי כעסק בניית אתרים ומערכות sms, ולא כחברת אכסון, ל"הכריז" על שינויים ודברים שונים בפורום "חברות אכסון-הכרזה ותמיכה". אם לא, אשמח לדעת איפה כן מותר לי לעשות זאת. |
ציטוט:
אני חושב שענית לעצמך כבר: "חברות אכסון-הכרזה ותמיכה". אבל בכל מקרה,חכה לתגובה מאחד האדמינים. |
ציטוט:
הרי דיברנו על במה יותר גדולה לפיתוח ועיצוב אתרים לדעתי. |
אשמח אם תשנו לי את השם ל Dj SaTLa | Pro-Host
|
אשמח עם תשנו לי את הכינוי ל Yakir תודה מראש.
|
ציטוט:
לשאלה השניה, כן, בחברות אכסון הכרזות ותמיכה. ציטוט:
ציטוט:
|
טוב נו אז תשנה לי ל
Pro-Host אם אפשר.. |
ציטוט:
האישור של מאור יכול להיות כהודעה פרטית פשוט? |
ציטוט:
ציטוט:
|
בקשת שינוי כינוי חדש:
אני רוצה לשנות לשם itzik.l תודה מראש |
שונה.
|
שלום,
ניסיתי להיכנס לעמוד הדרגות וכשאני ניכנס אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת: Invalid אשכול specified. If you followed a valid link, please notify the administrator השמח אם תעזרו לי או פשוט תגידו לי עוד כמה הודעות אני עולה רמה? |
אני מעוניין בשינוי שם המשתמש לשם:
Karzia.com אשמח אם תשנו, תודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איך שותף שלי יכול להרשם אם אין לו ת'מייל של הספקית ?
|
ציטוט:
ולהסביר את המצב ולמה אין לו אימייל של ספקית ולמה הוא רוצה להירשם :) |
שלום , אני מעוניין להחליף את הכינוי ל Denis|Special-Serv
תודה. |
מעוניין להחליף את הכינוי ל:
Light-Era.Net || John |
שני האחרונים שבקיקשו לשנות- הניק שביקשתם ארוך מדי.
|
אז איך יש לי 22 תווים בניק ?
|
ציטוט:
כנראה שנרשמת עם זה או שזה חוק חדש. |
12 ?
בהרשמה כתוב 16.. |
תלונה על המנהל יובל פרנק:
כל שאלה שיש לי בקשר לפורום הוא עונה לי מהר, בלי הנדנוד המטורף שלי אליו אני לא הייתי מצליח במאמץ לא לקבל אזהרה וגם להגיב ולהגיד את מה שאני רוצה. כל אשכול שעובר על החוקים רוב הפעמים יובל נועל אותו מהר וגם מסביר מה הבעיה ברוח טובה ובגישה מצויינת. כל דבר בפורום הזה יובל עושה טוב. ואת האמת? אין לי מילים רעות להגיד עליו. בקיצור? ממש ממש ממש מעולה. איך ככה אני אקבל ניהל בסטנדרטים האלו? אחד ההחלטות הטובות של הפורום היו לשים אותו מפקח. אני אשמח אם תטפלו בזה בהקדם. |
ציטוט:
לא הבנתי בגרוש מה כתבת.. זאת אומרת, שאתה אומר שאתה מתלונן, ואז לא, ואז לטפל..|: |
ציטוט:
יובל הוא אחלה מנהל שבעולם. אני מאחל לכל פורום אדם כמוהו. פשוט הבטחתי לו הפתעה, ורציתי להדאיג אותו לכמה שניות B-) מצטער אם זה לא מובן. |
ציטוט:
תודה רבה תאי, אני שמח שאתה חושב כך |קורץ| |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שכתבתי 100% אמת. אם פחות אתה מקבל החזר. ... אלמוג, גם השורה האחרונה צינית. אבל אל תדאג, יובל כבר הבטיח לי שאתם תטפלו בעניין. |
שם משתמש
אני מעוניין לשנות את השם משתמש שלי ל MatanLevy1
תודה |
שונה.
|
מבקש שתשנו לי תשם ל Webitem | Rothem
ותתנו לי גישה של עסק פטור. (אנחנו עסק פטור) |
ציטוט:
ודרגה של עסק פטור אתה צריך שדודי או אביעד ישלחו לאלמוג הודעה פרטית עם הלינק לפרופיל שלך ואישור. |
יכולים לפתוח לי את החסימה בבקשה סוף כל סוף.
תודה מראש, עומרי |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ