![]() |
מישהו ראה 50 דייטים ראשונים ויודע איך קוראים לשיר המרכזי שם?
זה שהיא שרה כשהיא פוגשת אותו, וזה שאבא של זאתי ששוכחת, נתן "אדם סנדלר" כמתנת פרידה. וזה שמופיע בכל הסרטים יש למישהו מושג? |
ציטוט:
זה שידורים חוזרים של העונות הקודמות... |
והאלופה כן שווה את זה :)
|
האלופה והשמינייה סדרות חזקות, ראיתי 25 פרקים של השמינייה ביומיים, הגעתי לקטע שדגנית ירתה באבנר חץ.
|
:D
השמיניה זו סדרה על רמה,גם האלופה :) |
למי שיש הוט... |Rolleyes|
|
אולי מישהו יתייחס להודעה שלי למעלה? אני חייב למצוא את השיר.
|
ציטוט:
יש לי לווין ( לא יס! )שקולט איזה 1000 ערוצים... מי שרוצה ללמוד איזה שפה- מוזמן! יש ערוצים בכורדיסטנית,פרסית,ערבית,אנגלית,צרפתית, טורקית, ספרדית...|Stare| |
ש ב ת - ש ל ו ם
ושוב, היום הכי יפה בשבוע..
התחלתי לפני כמה ימים לקרוא את "שם הצופן: מבצר דיגיטלי" של דן בראון, השבת נעשה עליו מרתון;).. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הסוף של הספר/סרט היה פשוט מדהים, סיום מעולה. |
ציטוט:
ממש לא צפוי ;P תלוי אם אתה רגיל שספר לא צפוי אחרת זה צפוי, מישהו הבין? ;) |
ציטוט:
|
התאכזבתי מאוד מאוד מEvanecensce ומכל האלבומים שלהם,
אם יש אלבום אחד טוב בכל העשירייה, זה Fallen, שאני מניח שהוא הכי חדש. Anywhere But Home נראה לי בכלל Live, ואם כן, אני מסיק מזה שהסולנית שרה, ופשוט מעבדים לה את הקול במחשב. הערצתי את הלהקה בגלל Fallen, אבל.. כנראה שטעיתי, לפי השירים שלהם, חבל שככה. |
בוקר טוב לכולם!! |Lol|
|
וואי איך אני בהלם מהקורס קייץ.
זה כבר השבוע השני, ונראה שתוך השבועיים האלו אני אלמד יותר מאשר למדתי כל השנה. מאיפו נחתו עלי כל הלימיטים האלו והנגזרות וגם איזו הנדסה אנליטית =\ |
פתחו לי היום חשבון בנק!
בשבוע הבא אני אביא לבנק פספורט, וישארו אותו סופית+תיק מתנה(חחח)+תלושים של tnt של 50 שקל. מישהו רוצה להעביר כסף כדי לבדוק? |
ציטוט:
מזל טוב! :-) |
ציטוט:
באמת תודה. על הכל לא רק על זה. אתה יודע על מה אני מדבר. |
בוקר טוב... רק אלוהים יודע למה אני קם בשעות כאלה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני כבר הספקתי ללכת לחנות למילוי דיו, ( במדפסות )
שמילאו לנו את הצבע השחור חרא וזה לא הדפיס, ובצהריים אני נלך לקבל זיכוי... |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה זה קאיש? אשמח לדעת מאיזה ארץ השם |
תגידו, למישהו יש מושג לאן אלון (Shev.com) נעלם? הוא בכלל מתחבר לפורום? איפה הוא? שלחתי לי לו ה"פ והוא לא עונה לי חודש, חודשיים.
|
אתם יודעים למה אני שונא לישון מאוחר ? 8-*
כי אני תמיד קם ב5 וסטלן ד"א סתם משהו שהייה לי בלג בעומר משהו ישן כאן יומים לילה ויום? |
תשאל במשוב :)
|
לילה טוב לכולם.. זזתי לישון!
|
פאק המחשב שלי שוב צולע ='[
|
ציטוט:
|
אחח המחשב שלי ברוך ה' לא צולע.. ;P
|
יש לי יומולדת איזה כיף ליייייייייייייייייייייע
|
מזל טוב =] :) בן כמה..?
|
מזל טוב, שמור לי עוגה ;-)
|
מזל טוב
בוקר טוב נרדמתי בדקה ה70, אני בידיוק מתעדכן בתוצאות ולמה לא נועצים את האשקול הזה?! |
ציטוט:
לילה טוב. |
שאלה טובה ^^
ועוד משהו יש למישהו משחק מעניין? פשוט משעמם =/ או שעדיף שאני אלך לישון יש לי מחר יום עבודה בפיצרייה =/ |
משעמם לי....
עוד מעט נלך למכון... כל כך אין לי כוח, אבל משעמם אז נלך... |
סוף סוף...1000 הודעות!
תודות: ליובל שספר איתי 10...9...8... ליונתן שהפנה אותי ליובל. לניר שנשארו לי כמעט 5000 הודעות ואני עוקף אותו. אם שכחתי מישהו אני מצטער. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ