הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   מבצע "עופרת יצוקה" והמצב בדרום. אשכול ראשי. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=70630)

Elior 16-01-09 09:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי WebProject (פרסם 693096)
אחרי 20 יום של קטל יומיומי בעזה מתחיל להגמר להם "בנק" המטרות שהם הגדירו ואספו עם המודיעין, המבצע מגיע למיצוי, חמאס קיבל מכה קשה, ועכשיו הגיע הרגע שצריך להתחיל עם המו"מ.. נקווה רק שלא נחזור ל0.
כי לפי מה שהבנתי, יכול להיות שתהיה הפסקת אש של שבועיים כדי לדון בזה.. אבל מה יקרה אם לא תהיה הסכמה? יש להם שבועיים להכין את עצמם.. לא רוצה לדעת מה יהיה פה בדרום אם לא תהיה הסכמה :S

נגמר בנק המטרות? כל עזה היא בנק מטרות גדול. אפשר לשבת שם עוד שנה ולא לסיים את המבצע...
והוא בטח לא הגיע למיצוי, מיצוי יהיה כשישובי הדרום לא יחיו תחת פחד ואיום, כרגע...הפחד והאיום קיים, וקשה לי להאמין שעוד חודשיים מהיום אם תהיה הפסקת אש והמעברים יפתחו, אם הם לא יתחמשו מחדש...וכשמעבר רפיח לא יהיה תחת יד ישראלית, אז באמת שמחכה לנו פה בלאגן...

ohadsti 16-01-09 10:17

http://il.youtube.com/watch?v=M_nLlZZV_XI
תכנסו ..
קליפ על שדרות ממש מרגש

Vitalist 16-01-09 20:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 693106)
נגמר בנק המטרות? כל עזה היא בנק מטרות גדול. אפשר לשבת שם עוד שנה ולא לסיים את המבצע...
והוא בטח לא הגיע למיצוי, מיצוי יהיה כשישובי הדרום לא יחיו תחת פחד ואיום, כרגע...הפחד והאיום קיים, וקשה לי להאמין שעוד חודשיים מהיום אם תהיה הפסקת אש והמעברים יפתחו, אם הם לא יתחמשו מחדש...וכשמעבר רפיח לא יהיה תחת יד ישראלית, אז באמת שמחכה לנו פה בלאגן...

מחזק.
קודם כל יש עוד מספיק פעילי חמאס שצריך לחסל (הנייה למשל) חוץ מזה הפסקת אש = ניצחון של החמאס.
במקרה של הפסקת אש אנחנו חוזרים לנקודת ההתחלה וכל המבצע הזה היה לחינם.
במקרה של "רגיעה" של שנה גם אם הרגיעה תתקיים. בעוד שנה ישראל תחזור להיות מופצצת ובאופן רציני יותר ובפעם הבאה כבר לא ילך לנו יחסית חלק כמו עכשיו, הם ילמדו את הלקחים ופעם הבאה זה כבר יהיה הרבה יותר קשה....
(ניתן להביא כדוגמה את הנסיגה הבעולה שבצע ברק מלבנון דבר שגרם למלחמת לבנון ה-2 ולהרוגים רבים מהצד שלנו).

ben 16-01-09 23:46

מסכים מאוד! עם זה שמעלי..
הפסקת אש של שנה?
לא מתאים לי!
מה אנחנו לא לומדים?
הפסקות אש לחמאס = התחמשות !
אמרו אפילו בחדשות שסיכוים שחמאס ישיג טילים ל-70 קילומטר,שזה תל אביב...
ואני כבר יכל להבטיח לכם,
.
שגם אם יקבעו שנה של שקט,זה לא יהיה.
תמיד הם ינסו לעשות משהו זה ידוע..
לפי דעתי ההפסקת אש שתיהיה שווה לניצחון לחמאס והפסד שלנו,
עד שסוף סוף אנחנו מובילים במלחמה והכל אנחנו צריכים להפסיק?
וגם איפה כל הדרישות?
בתחילת המלחמה כל המנהיגים שלנו צעקו "אנחנו נחליט מה מו ומי בהפסקת אש,"
"אנחנו נחליט אילו חוקים יהיו בהפסקת אש"!
לפי מה שאני רואה החמאס מציב חוקים ולא אנחנו,
איפה גלעד שליט?
איפה כל שאר הדברים..?

Vitalist 17-01-09 23:28

הפסקת אש חד צדדית....
פשוט מדינת חלם....
אני מקווה שאנשים יתפכחו ולא יבחרו בקדימה.....

צריך שליכוד וישראל ביתנו יהיו בשלטון.

SpiKerG 17-01-09 23:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitalist (פרסם 693336)
הפסקת אש חד צדדית....
פשוט מדינת חלם....
אני מקווה שאנשים יתפכחו ולא יבחרו בקדימה.....

צריך שליכוד וישראל ביתנו יהיו בשלטון.

.....

הממשלה בישראל זה "ממשלת חרטה" .
אין לי דרך אחרת להביע את הדעת שלי, פשוט קבוצה של ליציינים.

דור 17-01-09 23:40

תירגעו, זה דווקא טוב
הרי היה צריך להיות הפסקת אש רשמית , עם הסכם
עכשיו תנועה אחת שלהם לא במקום ואנחנו מפרקים להם תתחת בלי תירוצים

לילה טוב

Vitalist 17-01-09 23:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי דור בן עמי (פרסם 693339)
תירגעו, זה דווקא טוב
הרי היה צריך להיות הפסקת אש רשמית , עם הסכם
עכשיו תנועה אחת שלהם לא במקום ואנחנו מפרקים להם תתחת בלי תירוצים

לילה טוב

ראשית לא בדיוק הבנתי את מה שרשמת.
חוץ מזה שטויות.
אין הסכם, ותאמין לי שהחמאס לא יאבד את השלטון, רק מעטים מההנהגה שלהם נפגעו ומנהיגי הפתח בעזה (שגם הם לא בדיוק טובים לישראל...) חוסלו כבר מזמן ביד החמאס. והם כבר מזמן הוכיחו שלא בדיוק אכפת להם מחיי אדם בכך שהם שולחים אנשים לעשות פיגועי התאבדות ויורים מתוך בתי ספר ומסגדים מלאים באנשים.
למרות זאת הם כמובן ילמדו את הלקחים מההפסד שהם נחלו (שהוא מאוד יחסי בגלל שישראל שוב ברחה בלי להשיג שום תוצאות), ואם נרצה להכנס שוב זה יהיה יותר קשה.....

חוץ מזה בתקשורת העוינת בחו"ל זה יראה שישראל נכנסה לרצועה רק בשביל לרצוח "פלסטינים המסכנים".

דור 18-01-09 00:07

התכוונתי , שעכשיו - שאנחנו יזמנו את ההפסקה, אם חמאס יעשו משהו אחד לא במקום, אנחנו עשינו את שלנו - נתנו להם הפסקה , ואם הם יעשו משהו הם יאכלו אותה פשוט ולא יהיו תירוצים

Amits 18-01-09 07:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי דור בן עמי (פרסם 693346)
התכוונתי , שעכשיו - שאנחנו יזמנו את ההפסקה, אם חמאס יעשו משהו אחד לא במקום, אנחנו עשינו את שלנו - נתנו להם הפסקה , ואם הם יעשו משהו הם יאכלו אותה פשוט ולא יהיו תירוצים

בדיוק,
באמת לא הבנתם?|קורץ|

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:43.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ