![]() |
עדיין ארוך, בקרוב הגבלה דרך המערכת.
|
ציטוט:
Yogev|Chelsea-IL |
שונה.
|
אהלן,
אשמח אם תשנו לי את השם ל Dor | LDFix.Com תודה. |
אשמח אם תשנו לי את השם לLior | LDFix.Com
תודה מראש :) |
Alm,זו הבעייה אני לא רואה בכלל את הפורום הזה אתה מבין?
http://loading.co.il/uploads/810385332.jpg |
שלום לכם ניהול גבוהה בהוסטס.
אני מבקש החלפה של שם המשתמש שלי ל- AviNet|N2Opc.NET המשך יום נעים ובטוח לכולנו, אבישי שמחוני. |
אהלן,
אשמח אם תשנו לי את הכינוי, משהו ממש קטן במקום oxygen ל OxyGen (לשנות אותיות גדולות) תודה, ברק. |
Logic-serv - http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=3880
2. במידה וזה באן אוטומטי, הבאן עצמו יוסר אוטומטית לבד בתאריך 27-07-06, 20:33. כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:49 תודה. |
SaDi
היתה לך הגבלה, היא ירדה, במידה ומנהלי הפורום ידווחו לי שעשית שם בעיה אתה תוגבל בכלליות ולא רק מן הפורום. |
אוקיי Alm,תודה רבה לך.
|
אני רושם בשם חבר שלי
שם המשתמש שלו הוא The Predator הוא דיי פעיל כאן והוא טוען שהוא לא מצליח לשחזר את הסיסמא שלו כי האימייל שהוא הכניס הוא לא זוכר אותו או שהוא שינה אותו אני לא יודע בידיוק. הוא טוען שזה קרה מאז שהוא שינה את השם משתמש שלו מpancher לThe Predator. הוא אומר שאוליי הוא נירשם עם האימיילים הבאים אבל הוא לא הצליח לשחזר עם אף אחד מהם את הסיסמא: m_n2@walla.co.il matan@pancher.net והוא אמר לי למסור - שאם צריך פרט מזהה כלשהוא ולא משנה איזה - הוא יביא. אגב אם אפשרי - פשוט תרשום לי הודעה פרטית עם האימייל שThe Predator נירשם כדי שהוא יוכל לשחזר את הסיסמא שלו. |
אני רוצה לשנות כינוי מditale
ל... tamir|opld.net תודה מראש. |
ציטוט:
ציטוט:
|
אני רוצה לשנות את שם משתמש שלי מ-LDFix
ל-Igal | LDfix.com |
תוכלו לשנות לי את השם לך:
Yarin-Ovadia |
שלום :)
מי שיכול בבקשה לשנות לי מ greenbox ל: mediapack תודה מראש :) |
איך זה שאני לא יכול לערוך הודעות שלי ?
|
שונה.
רונן - אחרי חצי שעה המערכת מגבילה בעריכת הודעות. |
תחזירו את הפונט Arial/Tahoma לפורום. :|
|
אני רוצה בבקשה לשנות את השם ל:
Aviv|LDFix.com |
אפשר לשנות את הניק שלי לoffice-serv.co.il כי אני הבעלים החדשים של החברה
תודה. |
[מנהלים] בקשת עזרה.
משום מה, זה הפורום היחיד שאני יכול לפרסם בו.
ולצפות בו. מנהלים תתקנו את זה. אני לא מבין מה קרה.. מצטער שאני מפרסם פה.. זה פשוט הפורום היחיד שיש לי גישה אליו |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
שיייייייייייייייייי
תראה אח שליי יש לי סיסמא מפגרת :S משו כמו 123456 אבל אחר ויכלים לפרוץ לי :S ושאני בא לעשות שינוי סיסמא זה רושם לי שצריך לכתוב כתובת דואל ISP .. נראה לי של ספק.. ואני לא משתמש בכתובת של הספק של ..(בזק בנלאומי..) יש לי את hotmail amirs_5@hotmail.com אתה יכול לסדר את זה שאני יכול לשנות תסיסמא? |
ציטוט:
|
אוקי שי, אתה כנראה גולש בInternet Explorer, בFF הפונטים מזעזעים פשוט,
ולפי מה שריאיתי, בCSS אין לכם את Arial/Tahoma ראשונים. |
תשנו לי לDream-Serv.Com
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
בשלושת העיצובים הפונט זהה, אתה פשוט צריך להוסיף לCSS אחד מהגופנים Arial / Tahoma.
|
תשנו לי את השם משתמש ל VSounD
זה אני פשוט נרשמתי פעמיים כי שכחתי את הסיסמא של המשתמש הזה פעם ונרשמתי שוב (האימייל שלי של הספק עושה לי בעיות ולא יכולתי לשחזר את הסיסמא) מצטער :( אממ עם יש בעיה תצרו איתי קשר מסנגר - vsound@ngf.co.il אימייל - vsound@sounds-il.com איסיקיו - 282181278 |
אני רוצה לשנות את ניק מ:
Yarin-Ovadia ל: Yarin | .Com |
ציטוט:
|
לדעתי את פורום :
הצעות אחסון וריסילנג לחברות רשומות עדיף לשנות לו את השם ל: הצעות אחסון וריסילנג לעסקים רשומים ואת פורום: הכרזות והצעות / בקשות אחסון וריסיילנג לחברות לא רשומות ל: הכרזות והצעות / בקשות אחסון וריסיילנג לעסקים לא רשומים |
אפשר לשנות לי את השם ל
iBConcept בבקשה? |
ציטוט:
ציטוט:
עריכה: שונה. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
עריכה: שונה. ציטוט:
|
אפשר בבקשה לשנות את הכינוי מ:
tamir|opld.net לכינוי הקודם שלי: ditale תודה רבה. |
אפשר לשנות את השם ל LinuxMan