הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Hosts: הכרזות, הצעות, שאלות ומשוב (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Hosts: שאלות, הערות, שינוי שם משתמש ומשוב (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=13347)

LosNir 25-03-06 15:04

LosNir בבקשה :)
אם הוא תפוס תמחקו אותו כי זה היה המשתמש שלי ושכחתי את הסיסמה :D

The Predator 25-03-06 18:36

פורום ביקורות נהיה מגעיל ויבש
אני לא מבין מה זה החוק המטומטם הזה , שאסור לפרסם מערכת מוכנה ?
הרי מה רע בה ???
חצי מהאתרים שיש ברשת מערכת מוכנה ואפילו יותר מחצי!!!
אין בזה שום דבר רע , ובמערכת פורומים ?

שורה תחתונה , יש לי הצעה ::
לתת אפשרות פירסום של ביקורות לאתרים/פורומים כל עוד אין בהם הקשר להתחרות בהוסטס .
חבל , הפורום מתרקב וזה כבר ממש מגעיל , אתם עושים ממערכת מוכנה דבר רע - וזה בכלל לא .

מקווה לתשובה מהירה!

pini56 25-03-06 18:39

שלום אני רוצה לשנות את השם שלי ל pini56

amirs_5 26-03-06 00:06

בחוקים רשום :

* בפעם הראשונה שמשתמש עובר על חוקי הפורום, הוא יקבל אזהרה קלה, שהמטרה שלה היא רק להזהיר ולא לפגוע במשתמש לרעה.
* בפעם השנייה המשתמש מאבד את גישתו לפורומי האטרקציה.

אילו פורומים אלו פורמי האטרקציה , סתם מעניין אותי

shev.com 26-03-06 02:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Pancher
פורום ביקורות נהיה מגעיל ויבש
אני לא מבין מה זה החוק המטומטם הזה , שאסור לפרסם מערכת מוכנה ?
הרי מה רע בה ???
חצי מהאתרים שיש ברשת מערכת מוכנה ואפילו יותר מחצי!!!
אין בזה שום דבר רע , ובמערכת פורומים ?

שורה תחתונה , יש לי הצעה ::
לתת אפשרות פירסום של ביקורות לאתרים/פורומים כל עוד אין בהם הקשר להתחרות בהוסטס .
חבל , הפורום מתרקב וזה כבר ממש מגעיל , אתם עושים ממערכת מוכנה דבר רע - וזה בכלל לא.

מקווה לתשובה מהירה!

החוק אינו מטומטם. הוא עובד מצויין כבר חצי שנה בלי שום בעיה.
האם לדעתך יש סיבה שאני אממן את הפירסום של פורום של מישהו אחר?
האם אתה חושב שהקמת הקהילה פה והרצת הפורום הזה על שרת פרטי הינה דבר שהינו מה בכך? אולי שכחת שיש פה הרבה מאד עלויות כדי שהפורום הזה יעמוד וימשיך לרוץ?
כשאני נותן פה במה למישהו לפרסם את עצמו ולקדם פורום/אתר משל עצמו, מן הראוי היה שאני אתוגמל על המתן במה למישהו שרוצה לקדם את עצמו.
אתה רוצה להשתמש בשירותים של הפורום להפיץ את הפירסום על המערכת /אתר /פורום/פורטל שלך? אין בעיה.. פשוט תשלם כמו כל אחד שמפרסם. יש מחיר לכל דבר.
זה באמת נראה לי מטומטם שאני אשקיע בפורום, שרת, רישיונות, שעות ארוכות של עבודה של ניהול, וכל זה כדי את כל המשאבים האלו בחינם לאיזה משתמש שיקדם פורום שהוא הקים אתמול והוא יהנה מחשיפה לקהילה איכותית שעברה סינון רב והפכה להיות מגובשת יותר

shev.com 26-03-06 02:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי amirs_5
בחוקים רשום :

* בפעם הראשונה שמשתמש עובר על חוקי הפורום, הוא יקבל אזהרה קלה, שהמטרה שלה היא רק להזהיר ולא לפגוע במשתמש לרעה.
* בפעם השנייה המשתמש מאבד את גישתו לפורומי האטרקציה.

אילו פורומים אלו פורמי האטרקציה , סתם מעניין אותי

פורומים של גרפיקה, דיבורים, דומיינים ואחסון אתרים.

The Predator 26-03-06 11:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי shev.com
החוק אינו מטומטם. הוא עובד מצויין כבר חצי שנה בלי שום בעיה.
האם לדעתך יש סיבה שאני אממן את הפירסום של פורום של מישהו אחר?
האם אתה חושב שהקמת הקהילה פה והרצת הפורום הזה על שרת פרטי הינה דבר שהינו מה בכך? אולי שכחת שיש פה הרבה מאד עלויות כדי שהפורום הזה יעמוד וימשיך לרוץ?
כשאני נותן פה במה למישהו לפרסם את עצמו ולקדם פורום/אתר משל עצמו, מן הראוי היה שאני אתוגמל על המתן במה למישהו שרוצה לקדם את עצמו.
אתה רוצה להשתמש בשירותים של הפורום להפיץ את הפירסום על המערכת /אתר /פורום/פורטל שלך? אין בעיה.. פשוט תשלם כמו כל אחד שמפרסם. יש מחיר לכל דבר.
זה באמת נראה לי מטומטם שאני אשקיע בפורום, שרת, רישיונות, שעות ארוכות של עבודה של ניהול, וכל זה כדי את כל המשאבים האלו בחינם לאיזה משתמש שיקדם פורום שהוא הקים אתמול והוא יהנה מחשיפה לקהילה איכותית שעברה סינון רב והפכה להיות מגובשת יותר

בזה אני מסכים איתך,
אבל יש פורטל/אתר שממש לא גרועים כמו שאתה מתאר
אולי אפשר להוציא חוק ? מערכת מוכנה עם וותק של לפחות שנה ?

shev.com 26-03-06 15:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Pancher
בזה אני מסכים איתך,
אבל יש פורטל/אתר שממש לא גרועים כמו שאתה מתאר
אולי אפשר להוציא חוק ? מערכת מוכנה עם וותק של לפחות שנה ?

היוצאים דופן שמאושרים לפרסום ושימוש בצורה גלויה ורשמית היא שימוש באתרים למטרת מדריכים. לדוגמה בפורום פרש, יש הרבה מאד מדריכים. אם מישהו רוצה להבליט מדריך ספציפי באתר כלשהו, הוא יכול לתת קישור ישיר אל המדריך עצמו. לא פירסום של כל הפורטל, אלא לינק ישיר אל המדריך, עם ציון הקרדיט המגיע אל כותב המדריך.

ani 26-03-06 17:34

שלום אלון,
דיברתי איתך לפני שבוע בקשר למשתמש בעל גישות מורחבות,
ואמרתה לי להזכיר לך עוד שבוע, אז הנה אני מזכיר,

ד"א אני עובד באקסטרים סרב, אז אתה יכול לתת לי מורשה מטעם, או שאני ימתין עד שליאור יתן לי?

The Penguin 26-03-06 17:45

שלום אלון

לפני חודש +/- דיברת איתי וסיכמנו שאהיה משתמש ניסיון לחודש אם בחודש אעמוד בתנאים אוכל להיות רגיל ללא הכותרת המעצבנת שכבר לא אמורה להיות אקטואלית אני לא זוכר אם דיברתי איתך / עם אלי אך הבטחתם שאחרי חודש אהיה רגיל ולא משתמש ניסיון + הסכם ניסיון

בתודה

אור

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:17.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ