![]() |
ציטוט:
http://www.livedns.co.il/files/LiveDns_Re-Assign.pdf אבל אני לא מתכוון לצלם תעודת זהות שלי ולשלוח להם את זה בפקס, ואם כן במקסימום זה לצלם את תעודת הזהות בלי התמונה בצד שמואל, יש להם יותר מדי בקשות ובנוסף לזה אלו בקשות מוגזמות . |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, למה הם צריכים את התמונה שלי בתעודת זהות ? אי אפשר לצלם את התעודת זהות בלי התמונה ? או ללכת אליהם עד הסניף ולתת להם את התעודת זהות שיבצעו את ההעברה ? תודה רבה. |
אני משער שאם תבקש לקבוע פגישה ותגיע לפ"ת, תוכל להציג להם את התעודת זהות (מקור) ולא עותק. לדעתי הם עדיין ירצו עותק לתיעוד.
בכל אופן, זה נשמע לי קצת overkill להגיע לפ"ת בשביל להציג תעודת זהות - ממה אתה מפחד? אף אחד שם לא מתכוון לרדוף אותך בגלל שהעברת דומיין. גם חברות הביטוח מבקשות צילום תעודת זהות בעת תביעת ביטוח - במידה וחס וחלילה תצטרך אי-פעם את עזרתם, גם אז תשלח להם צילום בלי התמונה? את הכסף אתה לא תקבל ככה. |
ציטוט:
פשוט מכרתי איזה אתר ואני לא מעוניין שכל הזכויות יוצרים ישארו עלי, כי אם במקרה ומשהו יחליט לעשות משהו לא חוקי עם האתר, אני לא רוצה שזה יפול עלי, מבין ? ואין אפשרות אחרת לעביר את הדומיין בלי כל החרטות האלו שהם מבקשים ממני ? |
אני מבין למה אתה רוצה להעביר את הבעלות על הדומיין וזה מקובל, אני לא מבין למה אתה מתעקש שלא להעביר את התמונה יחד עם הת.ז - אף אחד לא יגנוב את הזהות שלך או יעשה משהו עם הפרטים שם מלבד לזהות שאתה הוא אתה.
תצטרך לעשות מאמצים לצלם את הת.ז במלואה, או להשאיר את הדומיין על שמך. |
ציטוט:
|
אבל מה הקטע שאתה מנסה להתווכח עם אנשים פה בפורום על זה? אתה צריך לדבר עם LiveDNS על זה ולבקש להגיע להראות את התעודת זהות במקום לשלוח צילום
אז לדעתנו הרבה פה אתה מגזים ועדיף לך כבר לשלוח להם את התעודת זהות ולגמור עם זה, אבל אם אין לך בעיה לנסוע עד אליהם בשביל זה אני לא חושב שהם יגידו לך לא ובקשר לגניבות תעודות זהות - דווקא התמונה זה מה שפחות צריך להפחיד אותך, כי בתעודת זהות מזוייפת הבנאדם כן ירצה להחליף תמונה - כדי שזה יראה כמוהו. אם מישהו ירצה לזייף את התעודת זהות שלך הוא יעשה את זה גם בלי שתשלח אותה בפקס לLiveDNS. |
לא הבנתי את הקטע ואת הכאב ראש שאתם מציעים לו
תעביר את הדומיין בשיטה שאמרתי לך תחתום על מסמך פנימי שתבצעו בניכם על העברת הדומיין ושלום על ישראל, למה לתת לו את השיטה הרגילה של בזבוז הכסף עדיף לחשוב חכם ונגמר הסיפור ברגע שיש מסמך פנימי בינכם גם אם הוא מתלונן או אתה הוא יכל רק לקפוץ ברגע שיש מסמך חתום כזה עם צילום תעודת זהות של שני הצדדים בסה"כ לשלם להם 250 שקל זה בזבוז כסף עדיף להסיר את הדומיין ולקנות בחזרה עבור 75 שקל זה לא דומיין של פייסבוק שברגע שיסירו אותו מישהו יקנה אותו מהר |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ