![]() |
אם זה משהו חוקי אולי עדיף שתכתוב כאן ותחסוך את השאלות של כולם אחרת אני לא רואה סיבה למה אתה צריך לענות בפרטי...
גם אני אשמח לפרטים, האם זה מקפיץ פופ אפ? האם זה מורגש למשתמש? מה המחיר שאתה דורש? תודה |
-
|
לא חוקי מבחינת פייסבוק.
ברגע שהם קולטים איך הגיעו הלייקים (והם עולים על זה יחסית מהר), הם חוסמים את העמוד. |
ציטוט:
|
כפי שאמרתי זה נוסה כמה חודשים טובים וזה עובד בכמה אתרים שונים שאליהם זה נמכר ואף אחד לא נחסם אני לא סתם אומר שטכנית זה חוקי כי זה לא עובד על שיטת 100% לייק שזה גורם את זה ללא חוקי
En-solution זה לא מורגש למשתמש כל עוד הוא מחובר לפייסבוק (הרוב מחוברים היום משאירים את זה מחובר) אם הוא לא מחובר קופץ לו Popup עם אפשרות להתחבר. ברגע שהוא מתחבר זה נעלם ועושה לו לייק |
קיצר בגלל ילדים כמוך הכל נחסם ברגע שהקוד הזה לא מופץ בכל הרשת, אז הוא לא נחסם .אבל אתה בתור ילד שגנב מהקוד מקור מאחד אתרים רוצה לעשות עוד כמה שקלים כדי להרגיש איש עסקים מוכן למכור אוצר שאחרי זה ימכרו לעוד אנשים ואז הקוד יהרס
פשוט הזוי כך נהרס כל הענף של הפייסבוק |
b-s אני לא מתכוון להפיץ אותו בכל הרשת , למרות שאנחנו לא מדברים על אותו קוד תהיה בטוח .
אל תתחיל להמציא דברים, אני אמכור אותו לכמה אנשים שיראה לי נכון , תעשה עם הקוד שלך מה שבא לך . |
הקוד שיש לך זה הקוד שיש לי והוא לא חינמי, ברגע שתמכור אותו פה לאנשים שהם ירצו כמה דולרים ל PP הם ימכרו אותו
|
ציטוט:
איך אתה כל כך בטוח שיש לנו את אותו קוד, תהיה בטוח שלא כי הוא נמכר לכמה אנשים בודדים. |
כמה כסף שלח פרטים בפרטי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ