![]() |
סיבכתם את הבנאדם
קוד:
find /home/*/domains/* -name "*.php"|xargs perl -w -i -p -e "s/oldtext/newtext/g" |
מסתבר שיש את זה גם בקבצי JS ו TPL ;-(
ודרך אגב, אני לא יכול לפתוח את זה על המחשב, האנטי וירוס לא נותן לפתוח תקבצים |
תשמע אני מבין את הבעיה שלך אבל במקום לחפש כזה דבר הייתי מחפש פתרון לוירוס הספציפי שחדר אליך ובמידה ויש לו איזה פתרון מנקה את הקבצים הנגועים בעזרת הפתרון שמתאים לו ספציפי ולא ככה ידני ..
|
הוירוס מדביק את המחשב של המשתמש,
המשתמש נכנס ל-FTP, הוירוס רושם את פרטי הכניסה ושולח אותם לרוסיה/סין. גורם עלום מרוסיה/סין נכנס לשרת שלך, מנקנק לך את כל הקבצים ונעלם. ברכותיי, האתר שלך מפיץ וירוסים, חסום מגוגל ובערך מכל מחשב שני עם אנטיוירוס. |
|
תודה לכולם :)
אחרי לילה ארוך סיימתי למחוק ולבדוק שאין עוד בקבים את הקוד הזה.. על המחשב שלי הרצתי אנטי וירוס של מייקרוסופט ואת ה hitmanpro לא מצאו כלום :) כמובן החלפתי את כל הסיסמאות, מקווה שעכשיו יהייה טוב.. חחח שוב תודה. |
אמרתי לך שהוירוס בא מהמחשב שלך זה כבר משהו ישן וידוע
לגבי הנקיון האנטי וירוס של מיקרוסופט פשוט גרוע ואני מאמין שלא ניקית את המחשב ברגע שתיכנס ל FTP זה שוב יחזור תנסה regcure pro לדעתי היא עשויה לנקות לך את המחשב כמו שצריך אבל מומלץ ובאמת בגדר המלצה לעשות התקנה מחדש למחשב בהצלחה |
ציטוט:
כי האנטי וירוס שלי לא זיהה כלום ולא הורדתי שום דבר ב 48 שעות לפני שזה קרה.. לא נכנסתי לאתרים לא מוכרים.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ