הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מוכר שני דפיי פייסבוק לא פעילים ב 250 שח (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=108141)

Yair S 23-12-14 12:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TheBrain (פרסם 893228)
אזהרה?
הייתי מעיף לך באן על התגובה הזאת.
מה אתה מגיב בכלל מישהו שאל את דעתך? נראה כאילו אתה משווק את יאיר בכל הפורום והוא משווק אותך חזרה? ולא אתפלא אם בכלל אתם אותו אדם (יאיר).

חחח דבוש שמעת איזה כיף אנחנו אותו בן אדם

yair1238 23-12-14 12:11

ציטוט:

אזהרה?
מה אתה מגיב בכלל מישהו שאל את דעתך? נראה כאילו אתה משווק את יאיר בכל הפורום והוא משווק אותך חזרה? ולא אתפלא אם בכלל אתם אותו אדם (יאיר).

אם אתה חושב שאנחנו אותו אדם אתה מוזמן להגיד למנהל ראשי פה שיבדוק את זה, אני בטוח שתוך שניה אפשר להוכיח שלא.
אין לי מה לשווק אותו ולו אין מה לשווק אותי, מספיק מכירים אותי בתחום הזה, ערכתי את התגובה וביקשתי שימחקו :)

nefrian 23-12-14 12:39

ציטוט:

אזהרה?

אתה כל כך צודק, אני לא מבין למה בן אדם שלא רוצה לקנות רושם תגובות משעמם להם כנראה גבר.

dordahan 23-12-14 13:33

אני יסביר לכם מה קורה פה חברים, כל הילדים מרילוג ופריסרב וכל הילדים בני 12 וחצי שפתחו דף בפייסבוק וחושבים שהדף שלהם "שווה" יותר כי הם פתחו את הדף אבל יש מליון ואחת סיבות אחרות שאנחנו לא יודעים , למה הדף שלהם שווה יותר ..
ומן הסתם שהם חברים טובים שמשווקים אחד ת'שני פה וחושבים שכולם מפגרים בעצם אומרים א' ואז אומרים ב' וסותרים אחד את השני .. בקיצור ליצנים שהמנהל הראשי פה צריך לעשות איתם משהו על מנת שהרמה שהייתה פה לא תרד.

יום טוב לכולם

yair1238 23-12-14 13:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dordahan (פרסם 893233)
אני יסביר לכם מה קורה פה חברים, כל הילדים מרילוג ופריסרב וכל הילדים בני 12 וחצי שפתחו דף בפייסבוק וחושבים שהדף שלהם "שווה" יותר כי הם פתחו את הדף אבל יש מליון ואחת סיבות אחרות שאנחנו לא יודעים , למה הדף שלהם שווה יותר ..
ומן הסתם שהם חברים טובים שמשווקים אחד ת'שני פה וחושבים שכולם מפגרים בעצם אומרים א' ואז אומרים ב' וסותרים אחד את השני .. בקיצור ליצנים שהמנהל הראשי פה צריך לעשות איתם משהו על מנת שהרמה שהייתה פה לא תרד.

יום טוב לכולם

אמרתי לעצמי שאני לא יגיב פה שוב פעם, אבל לא יכולתי להתעלם ממה שאמרת. אם אתה רוצה את הרשימת דפי פייסבוק שלי אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי ולראות ואני לא מכיר ילדי רילוג שעושים את הסכומים שאני עושה משיווק בפייסבוק. וילדי רילוג? באמת שזה קללה ואני לא רוצה להגיב על זה בכלל.
יום טוב שיהיה לך :)

nefrian 23-12-14 14:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dordahan (פרסם 893233)

יום טוב לכולם

כל מילה בסלע/

Maroon 5 24-12-14 08:20

יצא שיש לי 200 ש"ח בפייפל, אם אתה רוצה - אני אשמח לקנות. מוזמן ליצור קשר בפרטי אם זה רלוונטי.

avdarsoN 24-12-14 12:54

דבר איתי בסקייפ יש לי מלא ben-avdar

nefrian 24-12-14 14:29

שלחתי לכולם.

LIAV00S 27-12-14 11:00

עדיין רלוונטי?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:43.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ