הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   למה יש אנשים שלא מוכנים לעזור? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=11612)

loading 02-01-06 15:05

למה יש אנשים מניאקים שלא יכולים להוציא כמה מאות שקלים על תיכנות וחייבים לבקש בחינם תמיד ושאנחנו המתכנתים נעבוד לחינם רק בגלל שאותו אחד שביקש נותן בחינם?!

תבין לא כולם חובבנים ולא כולם פריארים לא שלך ולא של אף אחד וכן אני לא מתבייש להגיד אצלי הכל כסף כסף כסף כסף אני לא רואה בזה בושה זה דרך טבעית להתפרנס בכבוד ולהרוויח בכבוד אני למדתי אני עבדתי שעות רבות וימים ואפילו שנים כדי ללמוד אז עכשיו אני מחשפ כסף כסף כסף סבבה לך?
אף אחד לא חייב לך כלום!

וכמו שבאמת נראה לי ומישהו פה אמר באמת באת לפה לפרסם תתוכנה שערכת.

hi_mizrahi 02-01-06 15:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Loading.co.il
למה יש אנשים מניאקים שלא יכולים להוציא כמה מאות שקלים על תיכנות וחייבים לבקש בחינם תמיד ושאנחנו המתכנתים נעבוד לחינם רק בגלל שאותו אחד שביקש נותן בחינם?!

תבין לא כולם חובבנים ולא כולם פריארים לא שלך ולא של אף אחד וכן אני לא מתבייש להגיד אצלי הכל כסף כסף כסף כסף אני לא רואה בזה בושה זה דרך טבעית להתפרנס בכבוד ולהרוויח בכבוד אני למדתי אני עבדתי שעות רבות וימים ואפילו שנים כדי ללמוד אז עכשיו אני מחשפ כסף כסף כסף סבבה לך?
אף אחד לא חייב לך כלום!

וכמו שבאמת נראה לי ומישהו פה אמר באמת באת לפה לפרסם תתוכנה שערכת.

עוד הפעם אני אומר התוכנה היא רק דוגמא
תצנזרו את השם מצידי
אני בא להראות שגם אני למדתי ימים שנים וחודשים כדי להגיע למצב שאני ידע לסדר כמו שצריך לטובת הגולש ההישראלי שיהנה מהמהירות הורדה גבוהה

והתיכנותים של אנשים הפורום הזה ניראים כאלו טובים אבל באגים לא חסר מלא באגים כמעט בכל מקום לעין זה ניראה טוב אבל מאחורה זה פשוט בושה ורואים שזה תיכנות של ילד!

Noam 02-01-06 15:13

צודק שבכל עניין קטן לוקחים כסף

loading 02-01-06 15:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי hi_mizrahi
עוד הפעם אני אומר התוכנה היא רק דוגמא
תצנזרו את השם מצידי
אני בא להראות שגם אני למדתי ימים שנים וחודשים כדי להגיע למצב שאני ידע לסדר כמו שצריך לטובת הגולש ההישראלי שיהנה מהמהירות הורדה גבוהה

והתיכנותים של אנשים הפורום הזה ניראים כאלו טובים אבל באגים לא חסר מלא באגים כמעט בכל מקום לעין זה ניראה טוב אבל מאחורה זה פשוט בושה ורואים שזה תיכנות של ילד!

אתה ראית פה את כל הפרויקטים של כל המתכנתים בפורום?
זה שאתה מתבסס על כמה שעברו על מדריך או שתיים בעברית עם שגיאות כתיב זה לא אמור שכולם כאלו יש פה איזה 3-4 מתכנתים ברמה טובה אני לא אגיד מומחים אבל רמה יש להם, למה הם צריכים לעשות לך בחינם? זמן = כסף תלמד את זה.

ואל תנסה לתת תדוגמא של האמיול שלך כי אולי נתת תאימיול בחינם אבל הרווחת פירסומות ודברים כאלו שמהם אתה עושה כסף כתוצאה מכך אז אל תנסה להגיד "לא הרווחתי שקל"

ואם יש פה כאלו שיצדקו אותך זה כי הם פשוט כמוך אוכלי חינם ולא מסוגלים להשקיע שקל במתכנתים שעושים להם עבודה טובה קאפיש?

hi_mizrahi 02-01-06 15:19

ציטוט:

אתה ראית פה את כל הפרויקטים של כל המתכנתים בפורום?
זה שאתה מתבסס על כמה שעברו על מדריך או שתיים בעברית עם שגיאות כתיב זה לא אמור שכולם כאלו יש פה איזה 3-4 מתכנתים ברמה טובה אני לא אגיד מומחים אבל רמה יש להם, למה הם צריכים לעשות לך בחינם? זמן = כסף תלמד את זה.

ואל תנסה לתת תדוגמא של האמיול שלך כי אולי נתת תאימיול בחינם אבל הרווחת פירסומות ודברים כאלו שמהם אתה עושה כסף כתוצאה מכך אז אל תנסה להגיד "לא הרווחתי שקל"

ואם יש פה כאלו שיצדקו אותך זה כי הם פשוט כמוך אוכלי חינם ולא מסוגלים להשקיע שקל במתכנתים שעושים להם עבודה טובה קאפיש?

אני לא אומר שלא ישקיעו ולא יוציאו כסף
יש דברים שנכון צריך להוציא כסף ואף מומלץ כדי שהרמה תיהיה נכונה וטובה באתר
אני מדבר על דברים קטנים קוד פה משהו שם תמיכה קטנה במקום לקדם אחד את השני אנחנו מרחיקים את אחד את השני (וככה דרך אגב גם כל המדינה שלנו עצמה)
נכון אני לא אומר שלא הרווחתי שקל מהאתר אני הרוווחתי ודיי הרבה זה נכון אבל לא כמו שהייתי מרוויח אם כל הורדה היו משלמים לי 5 שקל היו לי עכשיו 50,000 שקל (כבר כתבתי למה)
הפירסומות מביאות לי תאוצה לעבוד יותר ללמוד יותר על זה ולהשקיע יותר
רוב הכסף של הפירסומות הולכים לשרתים ולפרויקטים חדשים שיגיעו בקרוב בשביל הקהילה ההישראלית
ולעצמי בלחץ אני קונה ג'ינס מקרוקר מהכסף הזה או חולצה של בילבונג
אני חוץ מהפירסומות האלו גם עובד בתור טכנאי מחשבים ומיזה אני מרוויח דיי הרבה ואם אני צריך משהו אני יודע שיש לי כסף להוציא בשביל זה :)

loading 02-01-06 15:23

ציטוט:

אני לא אומר שלא ישקיעו ולא יוציאו כסף
יש דברים שנכון צריך להוציא כסף ואף מומלץ כדי שהרמה תיהיה נכונה וטובה באתר
אני מדבר על דברים קטנים קוד פה משהו שם תמיכה קטנה במקום לקדם אחד את השני אנחנו מרחיקים את אחד את השני (וככה דרך אגב גם כל המדינה שלנו עצמה)
נכון אני לא אומר שלא הרווחתי שקל מהאתר אני הרוווחתי ודיי הרבה זה נכון אבל לא כמו שהייתי מרוויח אם כל הורדה היו משלמים לי 5 שקל היו לי עכשיו 50,000 שקל (כבר כתבתי למה)
הפירסומות מביאות לי תאוצה לעבוד יותר ללמוד יותר על זה ולהשקיע יותר
רוב הכסף של הפירסומות הולכים לשרתים ולפרויקטים חדשים שיגיעו בקרוב בשביל הקהילה ההישראלית
ולעצמי בלחץ אני קונה ג'ינס מקרוקר מהכסף הזה או חולצה של בילבונג
אני חוץ מהפירסומות האלו גם עובד בתור טכנאי מחשבים ומיזה אני מרוויח דיי הרבה ואם אני צריך משהו אני יודע שיש לי כסף להוציא בשביל זה :)

עכשיו אתה סותר אותך לגמרי היית צריך לפתוח דיון "למה אנשים לא מתחשבים במחירים שלהם בפרויקטים בשביל הקהילה?" ולא כמו שאתה פתחת ועוד קיללת "מניאקים" מה אנחנו חייבים למישהו משהו שאתה קורא לנו מניאקים?

"יש דברים שנכון צריך להוציא כסף ואף מומלץ כדי שהרמה תיהיה נכונה וטובה באתר"
אליי פונים כמה פעמים בחודש לגבי פרויקטים בשביל הקהילה הישראלית או בשביל פלוגות בצבא וכדומה והפלא ופלא גם אני מתכנת אבל אני גם עושה להם מחירים טובים ולמה? כי זה תרומה.
אבל ברגע שזה לאתר כמו שלך שכמו שהצהרת הוא מרוויח למה לי לעשות לך הנחה כשאתה מרוויח? או לעשות לך בחינם כשאתה מרוויח?

Ikki 02-01-06 15:27

תראה,
בגדול על עזרה ותמיכה אני לא מאמין שמישהוא יבקש כסף,
אני אישית לפעמים אפילו בונה בישביל אחרים סתם לכיף, אבל הכל תלוי בסדר הגודל.

אם תבוא ותבקש ממני מערכת ניהול תוכן שאצלי עולה לפחות 300 שקל, אל תצפה לחינם כמובן(אלא אם כן אתה חבר טוב), לגבי עבודות בהזמנה, תדע שאם עובדים בישביל מטרה, אז התוצאה טובה יותר.

אבל אני מסכים איתך שלא מכובד על תמיכה ועל כל מיני שטויות לבקש כסף, רק שאני לא יכול ממש להבין על מה מדובר, תגיד מה ביקשת שאמרו לך שזה בתשלום.

ד"א, בנית מוד לאימיול, אז?, גם אני בניתי, מה הקשר של זה לכסף, ולפי חוקי GPL גם אם אתה רוצה אתה לא יכול למכור את זה.

Amital 02-01-06 15:28

מי שמדבר חח אתה הבן אדם היחידי שאני מכיר חי שכול מה שמעניין אותו זה רק כסף בחיים ..
אז מי אתה שתבוא ותגיד למישהו אחר שיעשה בחינם כי בראסמי אתה בעצמך רוצה רק כסף
אפילו לחבר שלך בבצפר אתה מוכר לו מספר קצר ולוקח ממנו 30 שקל ..
ממ.. אם היית בן אדם ישר והגון שבאמת לא מחפש כסף יש מצב הייתי מצדיק אותך אבל אתה בדיוק הפוך מיזה ...

אגב בעניין שעל משהו שלוקח 5 דקות לעשות אנשים דורשים כסף את זה אני לא מצדיק..

מקווה שתפנים ותעזור לאחרים כמו שאתה אומר שאתה עושה..
אני לא יפתח את הפה על שפת ה C והאמיול כי לא נעים להגיד כאן אז לא משנה..

הקיצר מקווה שתפנים את מה שאמרתי...
יום טוב!

hi_mizrahi 02-01-06 15:30

ציטוט:

עכשיו אתה סותר אותך לגמרי היית צריך לפתוח דיון "למה אנשים לא מתחשבים במחירים שלהם בפרויקטים בשביל הקהילה?" ולא כמו שאתה פתחת ועוד קיללת "מניאקים" מה אנחנו חייבים למישהו משהו שאתה קורא לנו מניאקים?

"יש דברים שנכון צריך להוציא כסף ואף מומלץ כדי שהרמה תיהיה נכונה וטובה באתר"
אליי פונים כמה פעמים בחודש לגבי פרויקטים בשביל הקהילה הישראלית או בשביל פלוגות בצבא וכדומה והפלא ופלא גם אני מתכנת אבל אני גם עושה להם מחירים טובים ולמה? כי זה תרומה.
אבל ברגע שזה לאתר כמו שלך שכמו שהצהרת הוא מרוויח למה לי לעשות לך הנחה כשאתה מרוויח? או לעשות לך בחינם כשאתה מרוויח?

אני מדבר איתך על מערכות קטנות או פה קוד קטן כדי לעזור
אני לא מדבר איתך על מערכת שלוקח חודשים לבנות וצריך השקעה רבה וזמן
אני מרוויח זה נכון אבל שאני צריך משהו ואני יודע שזה משהו שדורש רמה אני ישלם בעבור זה
אבל ברגע שאני צריך (סתם דוגמא) גלרית תמונות על HTML שמישהו הכין כאן בחינם לאחר שראה הודעה שלי
ואנשים ביקשו על זה 150 שקל זה בושה שהבנאדם עשה את זה תוך 10 דקות על השעון
אני לא מדבר על זה שתכין מערכת ענקית שלמה בשביל מישהו בחינם אלא על דברים קטנים אם זה סקר אם זה דברים קטנים הכוונה שלי

loading 02-01-06 15:34

ציטוט:

אני מדבר איתך על מערכות קטנות או פה קוד קטן כדי לעזור
אני לא מדבר איתך על מערכת שלוקח חודשים לבנות וצריך השקעה רבה וזמן
אני מרוויח זה נכון אבל שאני צריך משהו ואני יודע שזה משהו שדורש רמה אני ישלם בעבור זה
אבל ברגע שאני צריך (סתם דוגמא) גלרית תמונות על HTML שמישהו הכין כאן בחינם לאחר שראה הודעה שלי
ואנשים ביקשו על זה 150 שקל זה בושה שהבנאדם עשה את זה תוך 10 דקות על השעון
אני לא מדבר על זה שתכין מערכת ענקית שלמה בשביל מישהו בחינם אלא על דברים קטנים אם זה סקר אם זה דברים קטנים הכוונה שלי

אותו בנאדם שהכין ב10 דקות אתה יכול לגשת אליו ולבקש אותה.
יכול להיות שהזמן שלי יותר יקר מהזמן של המתכנת תבין לא כל המתכנתים שווים ולא כל המחירים שלהם דומים יש מתכנתים שמוכרים מערכת עריכת תוכן ב300-400 שקל ואני מוכר ב300 דולר ו?
כל אחד והמחירים והזמן שלו ואפילו שיש לי מיותר ואפילו שיש לי מוכן זה מוצר שעבדתי עליו והוא בזבז לי זמן ווזוכר מה אמרתי לך על הזמן? זמן = כסף.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:10.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ