הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   [חנות און ליין] מספר שאלות :) (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=12550)

eliav12 12-01-06 12:42

שלום לך,
כמו שנאמר פה למעלה - ככול שיהיו יותר אפשרויות כך האתר יראה יותר מקצועי,
והמערכת - בכללי.

1. בקשר להתנתקות, תשאיר את הפרטים שברגע שהוא יתחרט, שלא יהיו בעיות.
2. כן תבנה, קוראים לזה "דף לקוח".
3. לא עדיף שאתה תיהיה אחראי על הקטגוריות והמבצעים? ://

בהצלחה@

Dvirs.Net 12-01-06 12:51

דבר אחד שאף אחד לא אמר כאן והוא אבטחה, אבטחה ואבטחה.

אם אין לך מושג באבטחה או אנשים שיכולים לבדוק את אבטחת המערכת אל תבנה חנות וירטואלית כי היא לא תהיה שימושית כאשר היא אינה מאובטחת כראוי.

בעל החנות לא רוצה שיום אחד הוא מגלה שפרצו לו לניהול, העתיקו פרטים או מחקו לו את כל החנות בלי אפשרות שחזור...זה לא נעים בכלל (נחש למי הוא יפנה).

בהצלחה :)

WebProject 12-01-06 12:56

תאמין לי שאני מבין די הרבה באבטחה :)

Eye-Soft 12-01-06 13:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dvirs.Net
דבר אחד שאף אחד לא אמר כאן והוא אבטחה, אבטחה ואבטחה.

אם אין לך מושג באבטחה או אנשים שיכולים לבדוק את אבטחת המערכת אל תבנה חנות וירטואלית כי היא לא תהיה שימושית כאשר היא אינה מאובטחת כראוי.

בעל החנות לא רוצה שיום אחד הוא מגלה שפרצו לו לניהול, העתיקו פרטים או מחקו לו את כל החנות בלי אפשרות שחזור...זה לא נעים בכלל (נחש למי הוא יפנה).

בהצלחה :)

אני חושב שיותר יפריע לו שיגלו את מספרי כרטיסי האשראי. זוהי הסיבה שאני לעולם, אבל לעולם לא הולך לעשות אתרים שעובדים עם כרטיסי אשראי. לא רוצה שתיפול לי תביעה על הראש בשווי מיליוני שקלים כי איזה האקר עבר את ההגנה...

WebProject 12-01-06 13:30

בקשר לכרטיסי האשראי, אני מתכוון לעשות שהפרטים היחידים שישאיר הקונה הם טלפון, פלאפון אימייל, וכל אלו, כרטיס אשראי רק אחרי שיחה.

אני גם לא רוצה להתקע בתביעה כזאת חס וחלילה.

iliakap2002 12-01-06 13:43

מה בדיוק אתה יודע באבטחה?
אנשים לומדים אבטחה שנים ולא יודעים מספיק טוב, תמיד יהיה אפשר לפרוץ אבל אתה, תפקידך להגדיר את רמת הקושי.

Eye-Soft 12-01-06 14:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IAD
בקשר לכרטיסי האשראי, אני מתכוון לעשות שהפרטים היחידים שישאיר הקונה הם טלפון, פלאפון אימייל, וכל אלו, כרטיס אשראי רק אחרי שיחה.

אני גם לא רוצה להתקע בתביעה כזאת חס וחלילה.

אז זה לא מערכת חנות אמיתית :<
זוהי הסיבה שאני לא עושה מערכת חנות. כי אם אי אפשר להזין כרטיס אשראי זה לא שווה את זה :\

meshuga 12-01-06 14:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
אז זה לא מערכת חנות אמיתית :<
זוהי הסיבה שאני לא עושה מערכת חנות. כי אם אי אפשר להזין כרטיס אשראי זה לא שווה את זה :\

בטח שכן,לא חייבים,אבל מה שכן זה לא טוב לפומביות.....אם יש פומבי חייבים לשים כ.א בשביל ביטול זכייה (קנס על ביטול זכיה) או שמישהו נגיד בכוונה סתם יעלה לך דברים.אבל במערכת חנות רגילה,לא צריך.

ד"א
ברוב האתרים הגדולים גם ככה מתקשרים אליך בשביל אישור זכיה.ואימות כ.א...

Eye-Soft 12-01-06 16:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
בטח שכן,לא חייבים,אבל מה שכן זה לא טוב לפומביות.....אם יש פומבי חייבים לשים כ.א בשביל ביטול זכייה (קנס על ביטול זכיה) או שמישהו נגיד בכוונה סתם יעלה לך דברים.אבל במערכת חנות רגילה,לא צריך.

ד"א
ברוב האתרים הגדולים גם ככה מתקשרים אליך בשביל אישור זכיה.ואימות כ.א...

אני עדין חושב שהרבה יותר נוח לגולש אם הוא היה יזין את הכרטיס אשראי מראש ולא יצטרך לחכות שיתקשרו אליו. זה הרבה יותר אמממ, בריא ?...

meshuga 12-01-06 16:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
אני עדין חושב שהרבה יותר נוח לגולש אם הוא היה יזין את הכרטיס אשראי מראש ולא יצטרך לחכות שיתקשרו אליו. זה הרבה יותר אמממ, בריא ?...

כמו שאמרתי,גם בוואלה וגם באולסייל מתקשרים אליך לאימות הזמנה ופרטים,אז זה בכל מקרה אותו דבר,מסכים איתי?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:04.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ