![]() |
ציטוט:
מצטער ציטוט:
וגם פרסומת בערוץ 2 ואיזה 50 דואל אופטרון:) |
ציטוט:
|
יש אפשרות לדומיין ישראלי????.
|
אני עכשיו בונה פורום ורדיו הרדיו כבר היה קיים לפני בחופש הגדול היו מלא כניסות אני עכשיו עובד על הפורום והכל בא עםפ עיצוב חדש יש לי 3 עיצובים לרדיו עכשיו בתהליכי בניה ה3 אני ישים לבחירה ואני לא צריך איכסון יש לי שרת בילתי מוגבל
יש אפשריות דומיין תמורת באנר אני ישים באנר בלוגו גם באתר הרדיו וגם בפורום כתובת הפורום http://www.labdan.freshserv.net/forum את הרדיו אני יציג כשאני יגמור את העיצוב ה3 הכי יפה דומיין אחד יש לי לי לאתר עוד מעט אמור להגיע radio-dll.net אך אני גם זקוק לדומיין לפורום מקווה שתבחר בי בתודה דן |
אני אמח לקבל את החסות
אני פותח אתר של מערכת פורומים בשם mytopix המערכת כמעט מתורגמת במלואה ואני צריך חסות ועם אפשר את הדומיין שלך ואני לא יצתרך יותר מי 2 מסדים ובקשר לדומיין עם תוכל להביא אז גם תודה תודה לך יקיר |
אהלן ידידי,
יש לי אתר מדריכים מצולמים ל- פוטושופ, פלאש ותכנות, העיצוב של האת מוכן, המתכת מסיים השבוע מערכת ניהול תוכן, והייתי שמח אם תתן לי חסות של דומיין ואיחסון. לפרטים נוספים וצפיה במערכת צור קשר. [ניראה לי יש לי אותך באייסיקיו] תודה, סטס. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
שלום,
יש לי פורום של מוזיקה בין הגדולים ברשת . יש לפורום 7500 משתמשים רשומים ו-300 מחוברים און ליין אכסון יש לי בחברת Actserv . אשמח לדומיין עולמי עם אתה מעוניין תכתוב לי אני יצור איתך קשר ועם אתה רוצה לינק לפורום תקבל בה"פ |
ציטוט:
אין שום דומיין עולמי יותר !!! קרעתם לי את השכל , אם מישהו מבקש דומיין עולמי אני חוסם אותו מהICQ ולא עונה לו יותר כבר 3 ימים טוחנים לי את המוח "אוי אני מתחנן לדומיין אני חייב עד מחר דומיין אם לא אני מת" "אוי אוי אוי" :qqb009::qqb009::qqb009::qqb009: אני ילמד להבא לא לעשות מבצעים כאלה יותר...:qqb009: |
ציטוט:
הרגת אותי חחחחחחח בהצלחה בן,בימים האחרונים אני רואה אותך עם הרבה מבצעים כאלה...אולי זכית בווינר בקטנה ככה ולא בלוטו ;) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ