![]() |
ציטוט:
אבל לא ציינתי איך.. את זה אני משאיר מוסתר.. ואת זה אתם תראו כשייפתח.. ואז מה אם עברתי מXP.. :\ |
בהצלחה ,
ולא ממש ניראה לי שזה קשור לפורום הזה , זה לא הצעה \ בקשה . אבל מצד שני , זאת הצעה להצטרפות הרשת , אבל זה לא הרעיון של פתיחת האשכול . ושוב , בהצלחה ! |
ציטוט:
ואז מה עם עברת? כן טעות שלי.. הגיוני שמחליפים כל יום מנהל לא? מצטער אבל רושם לא ממש עשית עלי. |
1.
ציטוט:
V ציטוט:
2. ציטוט:
נראה קצת מוזר... 3. טל קראתה את השיחה שעשינו במסן? |
טל, ניל אחלה של בנאדם!
הוא עזר לנו, והחליט להקים רשת משלו, לקחנו את זה בבאסה קצת, אבל לא נורא, אנחנו מאחלים לו בהצלחה. |
ציטוט:
בטח שתגיד ככה זה שקוף:rolleyes: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובמיוחד לא עלייך. אני באתי כדי לומר כמה דברים על הרשת שלי. לא נוח לך ? אל תגיב. רוצה להגיד לי משהו? פנה אליי אישית. |
שוקו תרחיב אופקים, לא כל מתחרה צריך באמת להתחרות אחד בשני.
טל לא בא בגישה כזאת. וניל.. "מטרת רשת iNetwork: הרשת באה במטרה אחרת לגמרי , בשונה מרשתות אתרים אחרות. הרשת הוקמה במטרה שהאתרים בה , יקדמו אחד את השני , וזה יוביל לפרסום גדול של כולם , באותה מידה , ומצד שיתוף פעולה ורעיונות מקוריים חדשים." אמרת שהמטרה היא שאתר יקדם את רעהו, אז כמה דברים לגבי זה: 1. הרשת שלי גם בא במטרה הזאת, אך זאת לא המטרה העיקרית שלה. 2. אי אפשר לקדם אחד את השני באותה מידה. זה הכל, שיהיה בהצלחה... עריכה: ועוד משהו ניל, אם בא להגיד משהו על הרשת שעומדת להיפתח לך זה לא המקום. זה כמו פתיחת האשכולות בביקורות אתרים על רשתות ועל אתרים שלא באמת הבעלים באים בבקשת ביקורת אלא בכדי לפרסם את האתר, שוב פעם זה לא המקום. |
ציטוט:
אתה בטוח שהביטוי "באסה" מספק? :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ