![]() |
ציטוט:
אתה בכלל מכיר את זה ? אתה יודע כמה אני מקבל ? לא ...אז אל תדבר , תבדוק ואז תדבר.. שתגיע לעובדות , תוציא מילים סתם לזרוק באוויר שאני נצלן ? לא יפה.. בכל מקרה ...על כל 1000 כניסות מקבלים כעיקרון 0.101$ אבל לא כל אחד יכול להצטרף רק אנשים מסוימים ואני התקבלתי לזה.. אז אני נותן להם את האפשרות מה הבעיה בזה ? מה ניצול פה ? מה אתה רוצה ? :qqb009: |
ציטוט:
אני באמת לא יודע כמה קיבלת - אבל אני מתאר לעצמי ש"קצת" יותר ממה שאתה תתן לכל אתר שישים פרסומת באתר שלו, נכון? |
" מצב של ניצול או לא?"
שאלת לפני כמה הודעות שאלה ולא קיבלת תשובה אז מיהרת לצאת בהצהרות בכל מקרה , די עם השטויות מי שרוצה לפנות אליי, תודה. |
נחמד לא רווחי כל כך...
אבל כמו שהוא אומר, לא רואים את זה ממש... אז למה לא להרוויח כסף... שהיה בהצלחה. |
לא ממש הבנתי מה יוצא לך פה ומה יוצא לי מפה..
אייך אתה תדע כמה כניסות יש ותסביר בדיוק איפה שמים ומה שמים.. |
ציטוט:
לדעתי ההצעה נוחה לאתרים עם 1000-3000 כניסות שלא מצליחים לגייס הכנסות לאתר דרך פרסומות. תמיד אפשר להשתמש בזה כהכנסה צדדית, גם לשים את הפרסומות וגם לשים את ה-Iframe. דרך אגב, זה חוקי? האם אתה נותן iframe לפרסומת שכביכול רואים, היא מקבלת את הכניסות אבל בעצם אף אחד לא רואה אותה? |
דבר איתי אני מוכן
|
שלח לי פרטים בפרטי
|
לא הבנתי עדיין אבל יש לי פורום מוזיקה עם 2500 כניסות ייחודיות ביום עם אתה רוצה דבר בפרטי
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ