![]() |
שלום...
חברת Digitekk.co.il תוכל להציע לך דבר כזה: שרת רדיו 100 מאזינים : 20 שקלים לחודש שרת אחסון של 100 mb 10 gb 40 שקלים לחודש פאנל ניהול: DA תמיכה ב : Perl / CGI,PHP,Python,JavaScript,HTML,DHTML,JSP,SHTML כול זה יוצא 60 שקלים לחודש .. Digitekk.co.il |
Gillex.net
Style-Host.net Digitekk.co.il אתם לא עומדים בקריטריון הוותק, למה סתם להציע? ולפותח האשכול, NetClass הינה שילוב של P-Tech ו-Digital-Serv, שלה וותק של 8 חודשים. אני מניח שזה עונה על בקשתך. בקשר להצעה, נשלחה אליך הודעה פרטית, אנא בדוק את התיבה. יום טוב, עידו דרור |
wrong
|
ציטוט:
אנחנו 8 חודשים |
ציטוט:
ואני יודע שהיה לכם דומיין קודם לכן התלבטתי והחלטתי לבדוק. אני זוכר שהוקמתם אחרי P-Tech לשעבר, משמע פחות מ-6 חודשים. וצדקתי. בדוק את פרטי הדומיין digitekk.biz. |
שלום לך,
חברת תשמח להציע לך חבילת שרתי רדיו. שם החבילה - חבילת רדיו 50 מאזינים:
מחיר ללא אחסון לאתר - 15 ש"ח ! קצת על חברת : -בעלי שרת ייעודי בחוות שרתים של 012, פתח תקווה, ישראל. -בעלי וותק של 8 חודשים בשוק ההוסטינג הישראלי. -בעלי צוות טכנאים שיעניק לך תמיכה נדיבה ומקצועית ברוב שעות היום. מעוניין להזמין? מעוניין בפרטים נוספים? צור קשר עוד עכשיו ! ICQ# 4487123 Msn - Tal@neto-host.com Website - www..com המשך יום נעים, טל |
ציטוט:
25 ג'יגה תעבורה שרת רדיו ל100 מאזינים במחיר של 30 ש"ח לחודש החברה הינה חברת פנומן אשר קיימת משנת 1993' ומתעסקת באירוח שרתים ואתרים כשלוש שנים. |
חברת אנטר סרב תשמח להציע לך מחיר אטרקטיבי צור קשר!
|
צור קשר
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ