![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
עסקים אני בטוח שיש לי חשיבה עסקית יותר ממך, אבל, נאסר בפורום הזה להזכיר את השם בגלל X וY שאדם עשה פה וזה לא משנה שהביקורת שלך הכי אובייקטיבית בעולם, פה זה לא אכפת לאף אחד. אף אחד לא החליט שהפורום הזה הוא דמוקרטי, יש פה חוקים ותקנות וצריך לציית. לא טוב? כמו שאמרתי הודעה קודמת, אתה לא חייב להשאר פה. |
ציטוט:
מה שאני שחכתי אתה אפילו לא יודע עדיין יש לך ללמדו עוד כמה וכמה שנים טובות מה שכבר ירד מזכרוני. אני גדול ממך בעשור אחד לפחות אם לא שנים זה תהייה בטוח. לגבי החוקים, יאלה גיבור גדול בו תראה לי איפה רשום בחוקים חוק כזה? קדימה אני מחכה (כמובן שאתה תבזבז את זמני לא קיים חוק כזה). ציטוט:
אולי אני עיוור בכל מקרה את הנושא הזה אני לא ידון איתך פה בר פניתי למי שהיה צריך לפנות. טיפ קן לחיים אתה עוד ילד אל תנסה להתימר להיות מה שאתה לא, כי איש עסקים אתה בטוח לא קודם תסיים בי"ס תתגייס ואחר כך תחשוב להיות איש עסקים. אגב ברשותי כמה וכמה עסקים ואחוזים מחברות אני מחזיק את הפירמה לאמנים. יש לי 4% בתדמור. ברשותי חברה לצילום, עדשו ולכל מה שהתחום הזה עוסק מצלמות ודברים מיוחדים. ואם זה לא מספיק אז יש לי עוד 7% באו אר אס שזה בפריסה ארצית. ואני לא ימנה עוד כי אני חושב שסיפקתי אותך. אני מניח שאתה כבר לא ממש סבור שאתה איש עסקים גדול כל כך כמו שאתה מתאר את עצמך. לא יודע לי בכל אופן יש תואר 2 במנהל ועסקים ככה שהבדל בנינו הוא לפחות.. לפחות.. התעודה. אני בן אדם ריאלי מדבר בגובה העניים כמה שאני מבוגר ממך והכל אבל אני הכי אמיתי. ואם אתה עדיין סבור שאתה איש עסקים אז בבקשה הוכח כמה אתה טוב ממני או בכלל כמה אתה טוב בעסקים וכמה עסקים יש לך אולי באמת אני צריך ללמוד ממך. |
ציטוט:
מה אני יודע על עסק...מממ...טוב.....יש לי דוד עם עסק, יש לי אמא עם תואר במנהל עסקים בין לאומי, ואני לומד מספיק דברים מהם....בפועל? אין לי עסק, אבל אל תגיד שאני לא יודע מזה עסקים. |
meshuga,יכול להיות הוא תינוק אבל אתה לא יותר טוב מימנו !
|
ציטוט:
ואני לא מתחיל לחקור ולבכות שזה לא כתוב ואיפה.....זה פשוט ככה. |
ערכתי את ההודעה
כי רציתי להוסיף אז תקרא למעלה מה כתבתי פשוט הייתי חייב לחזור לחוקים וכו וכו וכו |
ציטוט:
לי דווקא יש תואר 2 במנהל ועסקים ותאמין לי שאני יודע מזה בידיוק אז כמו שאמרתי לך, קודם תדע מי עומד מולך רק לאחר מכן תוכל להגיד שאתה טוב יותר. ולגבי האמירה שלך של זה פשוט ככה כי ככה וככה אמרו מצטער אני לא ראיתי שאמרו דבר כזה מה אני אמור לנחש לבד? אתה מסכים איתי שלא נכון. בכל אופן אמרתי לך ההודעה שלי נשלחה למי שיה צריך להישלח. עריכה: מצטער על ההודעה הכפולה בלי כוונה |
ציטוט:
ואמרתי שאני "איש עסקים גדול"? אמרתי שאני יודע מספיק, אולי אפילו יותר ממך...לך תדע...נכון, לך יש תעודה מה לעשות, לא ראיתי הרבה שלפני שסיימו את בי"ס יש תעודה במינהל עסקים. אבל זה לא אומר שאתה יודע הכל. ציטוט:
עריכה: שמע, בוא נמשיך את הוויכוח בפרטי, אם תרצה אני יכול בשבילך לבקש שימחקו את האשכול ותכתוב אחד נקי, או לנעול את זה. מה שתחליט. |
ציטוט:
ציטוט:
אז עכשיו אתה אומר אולי, או שאני לא רואה טוב בשנית, או שאתה נוגד את עצמך. אני לא מתנשא מעליך חס וחלילה שלא תחשוב לרגע אפילו אתה פשוט גרמת לי לדבר אליך בצורה שדיברתי אני מעדיף לסגור את העניין בצורה יפה ואף לבקש לנעול את הנושא הזה כאן. וגם למנהלים אני מבקש לנעול את ההודעה כי כבר זה מיותר מה שהולך כאן |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ