הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורות על שני נותני שירות הוסטינג מעולים (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=13545)

ohadamar 22-01-06 19:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Coligo
ולמה? כי אם נעשה רק על DHOST שלא ניתן לרשום עליה ביקורת עשינו לו מין פירסומת נכון?
בכל זאת DHOST מחוץ לתחום הוסטס.

*בן.

למה אי אפר לרשום עליה ביקורת? הם עשו משהו?

meshuga 22-01-06 19:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי רונן אבנעים
נשלח

זה לא מעניין אותי מה עשה אתה מתנהג כמו ילד אני בא ונותן חוות דעת מקצועית על פי הישג מקצועי וכמובן גם הצעות לשיפור.
בחיים צריך לדעת להפריד בין עבודה מקצועית לשאר הדברים, מה עשה לך או לאחרים זה לא מעניין אותי למרות שאני לא ממש מאמין על אדם שהוא בן אדם רע אולי אתה רואה דברים אחרת ממני בכל מקרה אני מכיר את אדם יחסית כמה חודשים והוא בן אדם סבבה מאוד כייף לדבר איתו והכל.
מה יש לך איתו זה ממש לא מעניין אותי.

רק לפי התגובה שלך אני סבור לחלוטין שגילך לא עולה על 16 והינך יודע לעשות הפרדה בין מקצועיות ועבודה לבין שיגרה ופעילות שותף של היום יום או חיים פרטיים.

אולי כדאי שתלמד על זה קצת.
מה אתה חשוב עליו זה זכותך אבל זה רק דיעה ולא יותר מיזה.

אל תנסה להטיף לי מוסר ואל תחשוב שאם אני קטן זה עושה אותך גדול.
עסקים אני בטוח שיש לי חשיבה עסקית יותר ממך, אבל, נאסר בפורום הזה להזכיר את השם בגלל X וY שאדם עשה פה וזה לא משנה שהביקורת שלך הכי אובייקטיבית בעולם, פה זה לא אכפת לאף אחד. אף אחד לא החליט שהפורום הזה הוא דמוקרטי, יש פה חוקים ותקנות וצריך לציית.
לא טוב? כמו שאמרתי הודעה קודמת, אתה לא חייב להשאר פה.

רונן אבנעים [אדם פונטה] 22-01-06 19:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
עסקים אני בטוח שיש לי חשיבה עסקית יותר ממך, אבל, נאסר בפורום הזה להזכיר את השם בגלל X וY שאדם עשה פה וזה לא משנה שהביקורת שלך הכי אובייקטיבית בעולם, פה זה לא אכפת לאף אחד. אף אחד לא החליט שהפורום הזה הוא דמוקרטי, יש פה חוקים ותקנות וצריך לציית.
לא טוב? כמו שאמרתי הודעה קודמת, אתה לא חייב להשאר פה.

ממש מצחיק אתה עוד אחד חושב שהוא המציא את הגלגל, עוד ילד חושב שכל החיים הוא המציא
מה שאני שחכתי אתה אפילו לא יודע עדיין יש לך ללמדו עוד כמה וכמה שנים טובות מה שכבר ירד מזכרוני.

אני גדול ממך בעשור אחד לפחות אם לא שנים זה תהייה בטוח.

לגבי החוקים, יאלה גיבור גדול בו תראה לי איפה רשום בחוקים חוק כזה? קדימה אני מחכה (כמובן שאתה תבזבז את זמני לא קיים חוק כזה).

ציטוט:

חוקי הפורום

מטרת פורום ביקורת חברות הינו לאפשר לחברות אשר לא סיפקו שירות/מוצר שהן הבטיחו, לשפר את השירות/מוצר ולאפשר להן לפתור בעיות עם משתמשים ספציפיים.
אין זה מקום כדי להשמיץ או לנגח חברות.
פורום זה הינו במה לביטוי ניסיון של חברים עם שירותים של ספקים שונים.
מטבע הדברים ייתכנו מקרים בהם לקוח אינו מרוצה מהשירות/מוצר שסופק לו ומחפש דרכים ליידע את שאר הקהל על ניסיונו הלא מוצלח.
לפיכך, ייתכנו ביקורות רעות על ספקים שונים.

1.למי מותר להעביר ביקורת (חיובית או שלילית):הזכאות לפרסום ביקורת ותגובות לביקורת ניתנת למשתמשים אשר יש להם מינימום של 30 הודעות לגיטימיות במונה ההודעות שלהם.

בתהליך הביקורת יש לציין את המקרה לפרטיו המלאים:
א. שם הספק (שם החברה ולינק אל אתר החברה).[מחייב!]
ב. תאריכי וזמני שיחות עם הספק.
ג. ציון הבטחה שנמסרה בכתב על ידי הספק (הבטחות בעל פה לא מתקבלות), ניתן להדביק לוגים של אייסיקיו, אך לוודא שהם אינם נמשכים מעבר ל-10 שורות. ככלל, ככל שתצליחו לאסוף פרטים בכתב (העתקי תכתובות באימייל לדוגמה) כן תצליחו להוכיח את טענתכם.
ד. תיאור הבעיה אם הייתה או תיאור הטיפול ואיך הוא נוהל, לפי שביעות רצונכם או להיפך.

שוב, המטרה היא לאפשר לחברה לקבל כי היא פספסה בעסקה מסויימת ולאפשר לה לספק את השירות מחדש או לפתור את הבעיה של הלקוח.

2.אין לקלל, להשמיץ, לקרוא בכינויים מעליבים, לפגוע או לאיים על חברים בפורום.

3.אין לפרסם ולאזכר פורומים מתחרים, לא בלינקים, לא בכינויים ולא בשמם המפורש.
על מנת להסיר כל ספק: אין לפרסם אתרים בעלי מערכות מוכנות לסוגיהם השונים.
כדי להקל על המשתמש להבין אם לפרסם אתר אחר או לא, המשתמש צריך לשאול את השאלה הבאה:
האם פירסום של אתר אחר יביא משתמשים נוספים לפורום הוסטס, או יגרום למשתמשים מפורום הוסטס לבקר בפורומים אחרים.
אם התשובה לכך היא שהמבקרים ילכו לבקר בפורומים אחרים, התשובה היא: אין לפרסם אותם.

4. פרסמתם ביקורת רעה על חברה מסיבה מוצדקת (לא עוברת על החוקים בהודעה זו)?
אין אפשרות לכתוב ביקורת חיובית חוזרת על אותה החברה וזאת מאחר וחברות מפצות או
מאיימות על לקוחותיהם שכתבו ביקורת רעה לכתוב ביקורת חיובית עליהם וכך בעצם נשמור על 'שם' החברה האמיתי (לטוב או לרע).

משתמש אשר יעבור על אחד מחוקים אלו יוזהר ואף יושעה מהפורום לצמיתות.
אי קריאת החוקים אינה פותרת מעונש!
אני לא רואה פה שום חוק על זה או איסור כזה.
אולי אני עיוור בכל מקרה את הנושא הזה אני לא ידון איתך פה בר פניתי למי שהיה צריך לפנות.

טיפ קן לחיים אתה עוד ילד אל תנסה להתימר להיות מה שאתה לא, כי איש עסקים אתה בטוח לא קודם תסיים בי"ס תתגייס ואחר כך תחשוב להיות איש עסקים.

אגב ברשותי כמה וכמה עסקים ואחוזים מחברות אני מחזיק את הפירמה לאמנים.
יש לי 4% בתדמור.
ברשותי חברה לצילום, עדשו ולכל מה שהתחום הזה עוסק מצלמות ודברים מיוחדים.
ואם זה לא מספיק אז יש לי עוד 7% באו אר אס שזה בפריסה ארצית.
ואני לא ימנה עוד כי אני חושב שסיפקתי אותך.

אני מניח שאתה כבר לא ממש סבור שאתה איש עסקים גדול כל כך כמו שאתה מתאר את עצמך.
לא יודע לי בכל אופן יש תואר 2 במנהל ועסקים ככה שהבדל בנינו הוא לפחות.. לפחות.. התעודה.

אני בן אדם ריאלי מדבר בגובה העניים כמה שאני מבוגר ממך והכל אבל אני הכי אמיתי.
ואם אתה עדיין סבור שאתה איש עסקים אז בבקשה הוכח כמה אתה טוב ממני או בכלל כמה אתה טוב בעסקים וכמה עסקים יש לך אולי באמת אני צריך ללמוד ממך.

meshuga 22-01-06 19:36

ציטוט:

ממש מצחיק אתה מה אתה בכלל יודע מזה עסק בן כמה אתה 15 16 17 18 20

אני גדול ממך בעשור אחד לפחות אם לא שנים זה תהייה בטוח

לגבי חוקים נו תראה לי איפה רשום בחוקים חוק כזה קדימה נו?

נו מה אתה ילד קטן? אסור לרשום.....אין לי מושג איפה זה כתוב אבל אלון/אלי החליטו וככה זה יהיה לא כל דבר רשום.

מה אני יודע על עסק...מממ...טוב.....יש לי דוד עם עסק, יש לי אמא עם תואר במנהל עסקים בין לאומי, ואני לומד מספיק דברים מהם....בפועל? אין לי עסק, אבל אל תגיד שאני לא יודע מזה עסקים.

matrixIP 22-01-06 19:39

meshuga,יכול להיות הוא תינוק אבל אתה לא יותר טוב מימנו !

meshuga 22-01-06 19:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי matrixIP
meshuga,יכול להיות הוא תינוק אבל אתה לא יותר טוב מימנו !

אני רוצה שתסביר למה?..אני מציית לחוקים, אם אני יודע שאסור אז אסור.
ואני לא מתחיל לחקור ולבכות שזה לא כתוב ואיפה.....זה פשוט ככה.

רונן אבנעים [אדם פונטה] 22-01-06 19:50

ערכתי את ההודעה
כי רציתי להוסיף אז תקרא למעלה מה כתבתי
פשוט הייתי חייב לחזור לחוקים וכו וכו וכו

רונן אבנעים [אדם פונטה] 22-01-06 19:54

ציטוט:

ערכתי את ההודעה

אז למה אתה טוען שאתה יכול ללמד אותי בעסקים
לי דווקא יש תואר 2 במנהל ועסקים ותאמין לי שאני יודע מזה בידיוק
אז כמו שאמרתי לך, קודם תדע מי עומד מולך רק לאחר מכן תוכל להגיד שאתה טוב יותר.

ולגבי האמירה שלך של זה פשוט ככה כי ככה וככה אמרו מצטער אני לא ראיתי שאמרו דבר כזה
מה אני אמור לנחש לבד? אתה מסכים איתי שלא נכון.
בכל אופן אמרתי לך ההודעה שלי נשלחה למי שיה צריך להישלח.

עריכה:

מצטער על ההודעה הכפולה בלי כוונה

meshuga 22-01-06 19:55

ציטוט:

ערכתי את ההודעה

ריאלי?מדבר בגובה העיניים? אתה בן אדם הכי מתנשא שראיתי נתחיל מזה..
ואמרתי שאני "איש עסקים גדול"? אמרתי שאני יודע מספיק, אולי אפילו יותר ממך...לך תדע...נכון, לך יש תעודה מה לעשות, לא ראיתי הרבה שלפני שסיימו את בי"ס יש תעודה במינהל עסקים. אבל זה לא אומר שאתה יודע הכל.

ציטוט:

אז למה אתה טוען שאתה יכול ללמד אותי בעסקים
לי דווקא יש תואר 2 במנהל ועסקים ותאמין לי שאני יודע מזה בידיוק
אז כמו שאמרתי לך, קודם תדע מי עומד מולך רק לאחר מכן תוכל להגיד שאתה טוב יותר.

ולגבי האמירה שלך של זה פשוט ככה כי ככה וככה אמרו מצטער אני לא ראיתי שאמרו דבר כזה
מה אני אמור לנחש לבד? אתה מסכים איתי שלא נכון.
בכל אופן אמרתי לך ההודעה שלי נשלחה למי שיה צריך להישלח.

עריכה:

מצטער על ההודעה הכפולה בלי כוונה

בזה אני מסכים איתך, באמת לא ידעתי מי עומד מולי, אבל אף אחד לא האשים אותך בפשע, ערכו לך את ההודעה והסבירו למה אפילו אזהרה או משהו לא הביאו לך וככה זה היה אמור להסתיים אפילו בלי נעילת אשכול.

עריכה:
שמע, בוא נמשיך את הוויכוח בפרטי, אם תרצה אני יכול בשבילך לבקש שימחקו את האשכול ותכתוב אחד נקי, או לנעול את זה. מה שתחליט.

רונן אבנעים [אדם פונטה] 22-01-06 20:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
ריאלי?מדבר בגובה העיניים? אתה בן אדם הכי מתנשא שראיתי נתחיל מזה..
ואמרתי שאני "איש עסקים גדול"? אמרתי שאני יודע מספיק, אולי אפילו יותר ממך...לך תדע...נכון, לך יש תעודה מה לעשות, לא ראיתי הרבה שלפני שסיימו את בי"ס יש תעודה במינהל עסקים. אבל זה לא אומר שאתה יודע הכל.

בזה אני מסכים איתך, באמת לא ידעתי מי עומד מולי, אבל אף אחד לא האשים אותך בפשע, ערכו לך את ההודעה והסבירו למה אפילו אזהרה או משהו לא הביאו לך וככה זה היה אמור להסתיים אפילו בלי נעילת אשכול.

אל תכריח אותי לצטט אותך

ציטוט:

עסקים אני בטוח שיש לי חשיבה עסקית יותר ממך
אמרת במפורש שאתה בטוח שיש לך חשיבה עיסקית יותר ממני.
אז עכשיו אתה אומר אולי, או שאני לא רואה טוב בשנית, או שאתה נוגד את עצמך.

אני לא מתנשא מעליך חס וחלילה שלא תחשוב לרגע אפילו אתה פשוט גרמת לי לדבר אליך בצורה שדיברתי אני מעדיף לסגור את העניין בצורה יפה ואף לבקש לנעול את הנושא הזה כאן.

וגם למנהלים אני מבקש לנעול את ההודעה כי כבר זה מיותר מה שהולך כאן

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:59.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ