הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   התיעצות קטנה בנוגע לצבא (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=15118)

מתן גיטא 05-02-06 16:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
מה אתה אומר?.....
חבר'ה...מצאנו את המחבל וצריך ללכת לקחת אותו....אבל עזבו מאוחר בלילה אז תחזרו לישון.....

את אח שלי...שהוא טירון......מעירים בלילה סתם....מטרטרים אותו אפילו פה ושם ....וזה בלי ה3/4 שעה שהוא שומר.

חחחחחחחח צודק אבל אלה מקרים חד פעמיים
ויש לי ידע טכני למדתי טכנאות רכב גם אבל אני כמו מטומטם בצו ראשון שלי עשיתי הכל אנטר כי רציתי לסיים את המבחנים מהר ועכשיו אני סובל מזה הם חושבים שאני ילד מטומטם אז הם נותנים לי ליהיות לוחם אם הייתי עונה על הכל כמו שאני יודע אני בטוח שהיו נותנים לי קורס טוב

matan 05-02-06 16:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי www.oxserv.co.il
ויש לי ידע טכני למדתי טכנאות רכב גם אבל אני כמו מטומטם בצו ראשון שלי עשיתי הכל אנטר כי רציתי לסיים את המבחנים מהר ועכשיו אני סובל מזה הם חושבים שאני ילד מטומטם אז הם נותנים לי ליהיות לוחם אם הייתי עונה על הכל כמו שאני יודע אני בטוח שהיו נותנים לי קורס טוב

אם אתה יודע טכנאות רכב אז לך תהיה שוחר קד"צ בביסל"ט בח"א ואחרי זה הם יישבצו אותך כמכונאי בחיל האוויר...

meshuga 05-02-06 16:48

ציטוט:

קיצר.....תנסה להיות בח"א....הכי טוב.....בריכה בכל בסיס.....קולנוע ברובם.....שקם טוב (באחד מהבסיסים יש סניף(או היה..לא הייתי באותו בסיס הרבה זמן) בורגקינג..) החיים הטובים.......

אהה..וכמו שאמר מעליי..יש גף רכב בכל בסיס..בטח יסדרו לך משהו שם...(אולי..)

מתן גיטא 05-02-06 16:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי matan
אם אתה יודע טכנאות רכב אז לך תהיה שוחר קד"צ בביסל"ט בח"א ואחרי זה הם יישבצו אותך כמכונאי בחיל האוויר...

אם זה היה בחירה שלי זה היה טוב אבל אני תלוי בהם מה שהם שמים אותי אני חייב ללכת וזה בעיה ביקשתי קורס חיל הקשר לא נתנו לי אני מחר נוסע אליהם אני רוצה לקבוע גם ועדה רפואית כדי להוריד פרופיל ואני הולך לראות איזה עוד אפשרויות יש לי

matan 05-02-06 16:51

ציטוט:

אם זה היה בחירה שלי זה היה טוב אבל אני תלוי בהם מה שהם שמים אותי אני חייב ללכת וזה בעיה ביקשתי קורס חיל הקשר לא נתנו לי אני מחר נוסע אליהם אני רוצה לקבוע גם ועדה רפואית כדי להוריד פרופיל ואני הולך לראות איזה עוד אפשרויות יש לי

תוריד פרופיל ל63..תהיה אפסנאי ;P או שממטרן(מפעיל ממטרות בבוקר) או דגלן (ההוא ששם את הדגל כל בוקר והולך) או כבאי..שהם בכלל יש להם חיים קלים

Sentiment 05-02-06 16:52

בקיצור אתה שואף להיות ג'ובניק :)
חייל לדוגמה..אנשים תלמדו ממנו חחחחחחחחח
סתם..סתם בחירה שלך.
בכל מקרה אני הייתי הולך על קרבי ואמרת שאתה לא מעוניין..
אז לא יודע מה להגיד לך..

מתן גיטא 05-02-06 16:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
קיצר.....תנסה להיות בח"א....הכי טוב.....בריכה בכל בסיס.....קולנוע ברובם.....שקם טוב (באחד מהבסיסים יש סניף(או היה..לא הייתי באותו בסיס הרבה זמן) בורגקינג..) החיים הטובים.......

אהה..וכמו שאמר מעליי..יש גף רכב בכל בסיס..בטח יסדרו לך משהו שם...(אולי..)

אני הייתי בטכני בחיפה שבוע עד שהעיפו אותי משם ויש שם שני סניפים של בורגר ראנץ וסופר גדול
ובכלל בבק"ום בתל אביב יש חנות שווארמה חחחח

matan 05-02-06 16:54

ציטוט:

אני הייתי בטכני בחיפה שבוע עד שהעיפו אותי משם ויש שם שני סניפים של בורגר ראנץ וסופר גדול
ובכלל בבק"ום בתל אביב יש חנות שווארמה חחחח

איפה יש בטכני בחיפה שני סניפים של בורגראנץ'? אני לומד שם..

מתן גיטא 05-02-06 16:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Sentiment
בקיצור אתה שואף להיות ג'ובניק :)
חייל לדוגמה..אנשים תלמדו ממנו חחחחחחחחח
סתם..סתם בחירה שלך.
בכל מקרה אני הייתי הולך על קרבי ואמרת שאתה לא מעוניין..
אז לא יודע מה להגיד לך..

אממ גם אני לא רוצה קרבי וגם אני לא מסוגל לקרבי מסיבות אישיות להוריד פרופיל הורדתי מ97 ל 82 לא מוורידים לי יותר מחר אני נוסע לנסות להוריד פעם אחרונה

מתן גיטא 05-02-06 16:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי matan
איפה יש בטכני בחיפה שני סניפים של בורגראנץ'? אני לומד שם..

יש אחד איפה שהחדרים איפה הריבועים האלה שמותר לעשן ואח אחרי שדה התעופה שאתה חוצה את השדה תעופה

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:58.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ