![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
רק עכשיו בפורום שלהם יותר מ 300 מחוברים און ליין |
ציטוט:
24 שעות?|winky| |
ציטוט:
תראה שאצלם בבוקר עכשיו 300 בצהריים אם אני לא טועה יותר מ 500 בכל מקרה :\ |winky| |
ציטוט:
אני בטוח שיותר משעתיים , :-0 |
ציטוט:
|
כמה ספאם... מדווח.
|
מזה הדבר הזה מדווח?
אנשים פה נותנים דעה ומדברים אסור?? מוזר.. ושתדעו נושמים מזרחית אני לא מחשיב אותו בדיוק כרדיו משום שהמוזיקה היחידה שהם משמיעים זה מזרחית וידוע שרדיו זה דבר שבד"כ מעורב בכל הסוגים של המוזיקה ומציע מגוון מוזיקה ושידורים. ואכן המאזינים שלהם וגם הגולשים שלהם מזוייפים זו בעיה להכניס 200 איפים שונים לאתר? ממש לא מי שיש לו קשרים ויודע לעשות את זה יכול בקלות. ואכן היו כמה הוכחו שהמאזינים שלהם מזוייפים. Radi-YO בלי ללכלך אכן רדיו גדול ומוכר אבל אל תשוו אותו לרדיו אין הוא פועל בקונספט שונה לגמרי ותאזינו לתוכניות ולשידורים ואז תשוו בין הרמה לרמה וכמובן אל תשכחו תאתר. ועוד משהו קטן לידיעתכם הוא - נסגר. אני אכן מנהל רדיו-אין ויש דגש על שמירת הרמה והאיכות ברדיו את זה אני מבטיח לכם בייחוד בפתיחה החדשה שמתקרבת. |
ציטוט:
ותראה מה רשום הם מכניסים בטוים הם רמאים תישמע ותידע! חרא של רדיו ! וגם בפורום הם משקרים! יש מודים או טריקים שעושים זאת וברדיו נטו עידן המזרח יש להם אורחים עים כבוד מישהו שמע על הזמרים הבאים?????::::::: שראל קובי פרץ שראל רינת בר אז הם באים אילהם בקרוב תאזינו ותידעו |winky| |
לא נכון יש להם שם בין 250 ל300 קבועים והם לא מזיפים נכנסתי לדף שלהם יעני עם הפורט..
וזה באמת נכון אז אל תגידו סתם וזה הרדיו הכי פצצה והכי חם ברשת |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ