הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   [כתבת וידאו] MED-1: פתח תקווה על המפה [ביקור ב MED-1] (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=17517)

עמרי שוסטר 10-03-06 21:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TalGarty
אגב, שאלתי מקודם את אמא שלי, עובדת בבזק(מתעסקת קצת בעניין הזה).
והיא אומרת שהרוב שם זה די שטויות, וזה די רעיון פירסומי(לפרסם את MED-1 ולא לתת מידע לגולש).
גם לבזק בינלאומי יש את כל הדטא סנטרס האלה. ואומנם זה מתקן ענק ומאובטח, אבל לא יחודי במיוחד.

תגיד לאמא שלך שבזק לא יכולה לדבר בכלל כי כל הפעולות של בזק עוברות דרך Med-1 (שלא לדבר שכל שאר החברות ממש קונות את השירות מMed-1) אז אי אפשר לעשות השוואה... Med-1 לוקחת את בזק בסיבוב... אם בא לה היא יכולה לדפוק את בזק על ידי העלאת עלות העברת המידע... |Lol|

Alon.R 10-03-06 21:08

Mr. Popo

אמממ ולמה אתה חושב שבזק לא סגרו הכל בחוזה?

עמרי שוסטר 10-03-06 21:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
Mr. Popo

אמממ ולמה אתה חושב שבזק לא סגרו הכל בחוזה?

לא הזכרתי את השירותים שהיא מספקת כקניה ישירה... אני מדבר על "עלות השירות" מה שכל חברה רצינית שומרת לעצמה לשנות בכל זמן שהוא...|קורץ| כמובן שאם הם יעשו את זה הם יפסידו כסף אבל בתאוריה זה אפשרי ;P

Alon.R 11-03-06 01:05

אני מניח שבזק לא כל כך טיפשים להסתמך עליהם.

עמרי שוסטר 11-03-06 01:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
אני מניח שבזק לא כל כך טיפשים להסתמך עליהם.

טיפשים? מה ברור... בזק הם אלוהים... הם לא צריכים את התשתיות... מה פתאום! הם אפילו לא צריכים חשמל... הם לא טיפשים מספיק בשביל להסתמך על חברת החשמל... יש להם מיני תחנת כוח בראשון לציון!

רונן אבנעים [אדם פונטה] 11-03-06 06:12

איזה שטויות מה אתם חושבי םשרק בפתח תקווה יש דטא סנטר קודם כל לבזק יש דטא סנטרס משלו הרבה יותר גדול מmed 1 אם לצורך העניין ויש מתקנים יותר גדולים מהם אז אולי הם נותנים עוד כה שירותים שאחרים לא נותנים כמ והקטע של העמדות משחבים וכו.
שורה תחתונה אין להם שום דבר יחודי... פתח תקווה על המפה ברור גם ת"א על המפה וגם ראשוןאילת יפה וירושלים וכולם.
עם כל הכבוד העיר הכי מפותחת היום היא ת"א בהכל אם זה תקשורת ועד לדברי םהכי קטנים אין מה לעשות ת"א זה ת"א ואני לא גר בת"א.

Kernel 11-03-06 10:51

זה כמו להשוות את האבטחה/שירות בין 012 ל-MED-1,
מה זה בזק?

עמרי שוסטר 11-03-06 14:31

שמעו משהו... אם היה לי מספיק כסף הייתי פותח בעצמי Data Center בכל שכונה בכל עיר חחח... אבל אני עדיין לא יכול לעשות כלום בלי Med-1 מה אתם לא קולטים? יופי שבזק גדולה אבל היא לא אלוהים... גם היא צריכה את Med-1 כדי לתפקד... אז חלאס להגיד כמה בזק גדולה ומפותחת כי הדרך היחידה שלה באמת להגיע לרמה כזאת כמו שאתם אומרים זה לקנות את MedNautilus וקשה לי להאמין שיש לה מספיק כסף... אפילו רק לקנות את Med-1 (השלוחה הישראלית)...
אני רוצה סתם להדגים משהו... נכון יש סיבים אופטיים שעוברים מתחת לים? זה בעצם מה שמקשר אותנו עם שאר העולם... ה"מידע" של האינטרנט וכו'... עובר שם! לא משנה באיזה חברה האינטרנט שלך... עכשיו תקשיבו טוב טוב! הכבל הזה שייך לMedNautilus...

Alm 11-03-06 15:10

כמו שעומרי ואבי אמרו פה... מד1 היא שלוחה של מדנאוטילוס!
היא החברה המקשרת אותנו עם העולם באמצעות קו ימי של סיבים אופטיים, וכמו כן מקשרת את אזורי הארץ באמצעות סיבים בפריסה רחבה, כל חברות התקשורת משתמשים בתשתיות של מד1 והיא החברה המחזיקה את כל החברות ה"קטנות" כמו 012 וגם בזק.

exciter 11-03-06 16:52

ומה הבעיה עם פתח תקווה ?
גם אני גר שם !

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:31.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ