הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   דרושים : מעצבים ומתכנתים קבועים - בתשלום . (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=17821)

Niros 15-03-06 19:08

250-300 ש"ח PSD מותאם אישית תוך 24 שעות כמובן 24 שעות מרגע קבלת האפיון המלא,
ואם אפשר הודעה מראש לפני קבלת האפיון, לדעתי אתה צריך 2 מעצבים במידה ואחד עסוק השני יעבוד.

במידה ואתה מעוניין צור קשר

MaorD 15-03-06 21:18

Niros כפי שאמרתי תראה לי עבודות .

bigimot 15-03-06 23:16

אם אתה טוען שאתה עובד עם לקוחות עסקיים, אני חושב שמחירים של 300 שקל לעיצוב זה זנות, בכל אופן שלחתי הודעה פרטית, במידה ואתה מעוניין נמשיך משם.

MaorD 15-03-06 23:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bigimot
אם אתה טוען שאתה עובד עם לקוחות עסקיים, אני חושב שמחירים של 300 שקל לעיצוב זה זנות, בכל אופן שלחתי הודעה פרטית, במידה ואתה מעוניין נמשיך משם.

תעשו טובה אל תתערבו לי בעסקים אני עשיתי את החישובים שלי ואני בטוח שאתה או אף אחד
אחר לא יכולים לעשות זאת טוב יותר ממני בעיניינים שלי לפחות .
בברכה ,
מאור .

Proviewz 16-03-06 00:21

צור קשר

Onia 16-03-06 10:20

500 ש"ח Per PSD, מתחייב שהלקוח מרוצה.
מספק חשבוניות מס קבלה.

עבודות וכו', במייל: tector@gmail.com

יום נעים..

Fantasy Design 16-03-06 13:23

1.אז שאני אבין זו כאילו חברה שמספקת שכ מיני שירותים לבוני אתרים או מה?\
2.מאור[זה השם נכון?]בוא נתחיל מזה שאל תעלב,אבל אם אתה עובד עם לקוחות רציניים,רצוי שתיקח מתכנת ומעצב טוב באיכות טובה,אבל מחיר זול,זה לא יהיה מתכנת מעולה,ואולי הוא כן,אבלרוב המקרים שלא ירצה אותך 100%וכנ"ל למעצב.
תראה ONIA NIROS רפי חטואל וכו'...כאילו העיצובים שלהם מוכרים מאוד בתוך הפורום,ואל תגיד שבחיים לא ראית אותם תעשה טובה....>.>או שלא הגבת בטופיק אחד שלהם?אם אתה כבר ראית עבודות למה עוד?
3.בהצלחה עם העניין

Avi.B 16-03-06 13:47

בקשר למחירי זנות
א. אם אן לכם מה להגיד אז אל תגידו (מצטער שאני אומר את זה)
ב. הוא אמר והזכיר הוא עובד בסיטונאות- סיטונאות זה שהוא מוכר הרבה עיצובים
אם הוא הייה מוכר עיצובים בפרקי זמן ארוכים אז העיצוב הייה עולה במחיר אבל הוא מוכר בפרקי זמן קצרים אז המעצב ירוויח יותר כסף
בקשר לראית עבודות:
יותר קל ומסודר לראות עבודות במסדור ולראות איזה מעצב לקחת ואולי הוא רוצה להראות את זה ללקוחות שלו גם תחשבו על זה
וזהו
בהצלחה לכולם
(למאור ולמי שהוא הבחר)

MaorD 16-03-06 14:05

שוב פעם לא משנה מי המעצבים לגביי פריביוס יא גנוב אתה עובד על העיצוב של החנות מפעל בגדים בשבילי עכשיו :| (קינג ... זוכר ?) .
לגביי השאר שוב פעם ואני יישלח הודעה לאחד המנהלים לנקות את האשכול מהספאם .
אל תגיבו אם לא נעים לכם !
אני דורש לראות את העיצובים פה לא מעניין אותי שום דבר אחר !
העיצובים שאני רואה פה יעזרו לי להחליט מי יהיה המעצב .
הדיעה שלכם לא מעניינת אותי - לפחות לא בשלב זה . (מצטער אם פוגע או משהו פשוט לא מתעניין בדיעה) .
תודה ויום טוב ,
בברכה ,
מאור .

Eye-Soft 16-03-06 14:36

בנוגע לתכנות, אם אתה מעוניין במתכנת ASP וASP.NET דבר איתי.
בנוגע למחירים של העיצוב, 200 ו300 ש"ח לחברות זה הרבה יותר גרוע מזונה. זה זונה אסיאתית. עיצוב כיום בחברות תכנות ועיצוב גדולות עולה מינימום 1500$. וזה ממש מינימום...

אם הלקוח שלך מוכן לשלם רק כזה סכום על עיצוב זה לא לקוח גדול ורציני ואני בהחלט לא חושב שאתה תמכור ככה בסיטונאות.

בנוגע למתכנתים, מה הם סדרי המחירים שאתה הולך לשלם ?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:26.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ