הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   חומרה ומפרטים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   אנשים,יום ההולדת קרב ובא..ואני מתכנן על מתנה :) (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=18228)

עמרי שוסטר 22-03-06 17:29

חיפשתי וחיפשתי ואין שום מפרט בסכום הזה שיתן לך ביצועים טובים עם Intel מכוון שכל המעבדים של Intel ששווים משהו טיפה יקרים מדי... וגם לוחות האם שלהם...
אלמוג אני עצבני עליך... לקחת לוח אם קטלני כזה ושמת עליו ATI?!?!

Alm 22-03-06 17:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Mr. Popo
חיפשתי וחיפשתי ואין שום מפרט בסכום הזה שיתן לך ביצועים טובים עם Intel מכוון שכל המעבדים של Intel ששווים משהו טיפה יקרים מדי... וגם לוחות האם שלהם...
אלמוג אני עצבני עליך... לקחת לוח אם קטלני כזה ושמת עליו ATI?!?!

עומרי הוא מבקש להפעיל משחקים ברמה של מוסטוונטוד, שמתי את הלוח במטרה לשדרוגים עתידיים... הכרטיס הזה יספיק לו... :)

pReDaToR. 22-03-06 18:08

תודה אלמוג אני אבדוק עוד כמה הצעות
:)

Alm 23-03-06 01:04

אין על מה, תהנה :)

Xdon 23-03-06 10:35

לדעתי אתה לא צריך יותר מ512...
1 גיגה כבר הקופסא שלי

עמרי שוסטר 23-03-06 16:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Xdon
לדעתי אתה לא צריך יותר מ512...
1 גיגה כבר הקופסא שלי

במפרט שאלמוג שם לו יש לו 1,024MB...
ומי אתה שתגיד מה הוא צריך? יש משחקים שלבד תופסים מעל 600MB זיכרון...

Alm 23-03-06 21:05

נכון, עומרי צדק - יש משחקים שתופסים הרבה זכרון וזאת מבלי להתחשב מה הווינדוס ותוכנות הרקע דורשות כמו אנטיוירוס,
כיום מינימלי לקחת 1GB זכרון וזה מחשב גם לעתיד לויסטה ש-512 לא יסחב אותה כ"כ חלש... המינימום זה 1GB לויסטה העתידית.

עריכה:
Sams תגובתך נמחקה משום שאינה קשורה לךנושא האשכול, פעם הבאה זו תהיה אזהרה.

עמרי שוסטר 23-03-06 21:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alm
נכון, עומרי צדק - יש משחקים שתופסים הרבה זכרון וזאת מבלי להתחשב מה הווינדוס ותוכנות הרקע דורשות כמו אנטיוירוס,
כיום מינימלי לקחת 1GB זכרון וזה מחשב גם לעתיד לויסטה ש-512 לא יסחב אותה כ"כ חלש... המינימום זה 1GB לויסטה העתידית.

עריכה:
Sams תגובתך נמחקה משום שאינה קשורה לךנושא האשכול, פעם הבאה זו תהיה אזהרה.

ממש לא... הVISTA לבד מחזיקה 800MB... המינימום הוא 2GB...

Alm 24-03-06 00:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Mr. Popo
ממש לא... הVISTA לבד מחזיקה 800MB... המינימום הוא 2GB...

אתה טועה, המינימום הוא ג'יגה זכרון כאשר ישאר לך רק 200 מגה לשאר הדברים, מה שסוחב אבל ממש איטי, לכן מומלץ 2 ג'יגה אבל בפועל זה מינימום ג'גה זכרון :)

עמרי שוסטר 24-03-06 00:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alm
אתה טועה, המינימום הוא ג'יגה זכרון כאשר ישאר לך רק 200 מגה לשאר הדברים, מה שסוחב אבל ממש איטי, לכן מומלץ 2 ג'יגה אבל בפועל זה מינימום ג'גה זכרון :)

תקשיב הסיבה העיקרית לשימוש בVista הוא הDX10 (רק על זה מדברים) כלומר משחקים... והמשחקים החדשים משתמשים בכמויות גבוהות של זיכרון (200MB לא נראה לי רציני...) בלי לדבר שטווח ה"סיכון" בXP הוא 300MB ואני מניח שבVista הוא גדול בהרבה כלומר... שכנראה לך נראה מינימלי יציבות שבמידה ואתה פתחת קובץ טקסט בנוסף לדפדפן הVista יקרוס... נחמד איך שאתה ישר קופץ ואומר טועה...
כל מי שמשתמש ב256MB ואפילו 512MB יכול להעיד שXP מדי פעם נכנס לעומס כשכמות גבוהה של אפליקציות פועלות בו זמנית... וזה לא יציבות... אז תאר לך חוסר יציבות גבוה בהרבה!
שלא לדבר על משחקים... לכן אם אדם מעוניין במערכת יציבה יש גבול מינימום של 2GB...

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:22.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ