![]() |
ולתגית כמו <div> בכל מקרה אתה צריך לסגור. מעטות התגיות שאין להם תגית סגירה, ככה שהנימוק הזה לא כ"כ משכנע :-D[/QUOTE]
לש"ש זו דוגמא. ברור שזו לא הסיבה היחידה אבל כל דבר חוסך קצת. הדעה שלי היא שאם זה לא יותר מידי קשה אז למה לא? כמובן שאם זה סיבוך אז באמת חבל כי עד שממש אתרים יפגעו כי הם לא תקניים יקח זמן ורוב האתרים ישתנו עד אז. |
לפי דעתי כל מי שאמר כאן ש 'אני הולך לפי הרוב' ו 'התקן לא נחוץ לפעמים' וכדו' הוא פשוט עצלן.
|
ציטוט:
ציטוט:
1. מה זו תגית link? 2. ל embed כן יש תג סגירה :icon_idea: |
ציטוט:
השאלה שנשאלת פה - האם להתאים את האתר STRICT לתקן כשזה בא על חשבון שעות עבודה נוספות מה שגורם לעלות הפרוייקט לגדול. אני לא אומר שלא צריך לסגור תגיות כאפשר ואני לא אומר שלא צריך להוסיף קובץ CSS חיצוני כי כן צריך. מה שלא צריך לדעתי זה ללכת עיוור שבי אחרי התקן כי לפעמים הוא פשוט מקריץ דברים שמה לעשות - אי אפשר לתקן אותם. ציטוט:
לפעמים צריך להיות נונ-קונופרמיסט ועם כולם הולכים עם התקן (מה שלא ממש נכון), אתה יכול ללכת נגד הזרם ונגד התקן. אני רוצה שתראה לי אתר עם 50 דפים דינמיים שונים (!) , המכיל תמונות, טבלאות, גרפים (ב VML שנתמך רק ב IE) ועם זאת כתוב לפי התקן. ואם אתה מצליח להתאים אתר כזה לתקן בפחות מ 5 שעות עבודה מינימום, דבר איתי. יש לי כמה פרוייקטים בשבילך תמורת תשלום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפי מה שאני שומע את מתכנת בעל רקורד טוב ועובד עבור גורמים גדולים, אך בכל זאת, אתה עובד בדיוק כמו כל שאר המתכנתים שהתחילו להתמסחר ולעבוד עבור גורמים גדולים וחסרי ידע. כותבים קוד לא יעיל, מתעלמים מהתקן (רק מתאימים +- לדפדפנים) לא מודעים לחידושים הטכנולוגים ופשוט עושים הכי מהר כדי להגיע לתוצאה ולקבל את הכסף. עבדתי עם חברות תכנות גדולות והן מהן וכולן היו על אותה הנישה. זוהי הסיבה שאני מעדיף לעבוד לבד ולדעת שהלקוח שלי מקבל את מה שהוא הזמין והרבה יותר. גם בלי שהוא יודע מה זה אומר ולמה זה עוזר לו. |
ציטוט:
ברור שזה שונה. זה כמו שימציאו תקן לתפירת בגדים. מה זה משנה התפירה העיקר איך שזה נראה ואם אכפת למישהוא מהאיכות תפירה אז הוא ידאג לזה.(ואני לא מדבד על בגדים מיוחדים למטפסי הרים או משהוא) |
ציטוט:
תפירה עמוקה כדי לאפשר חוזק (אין לי מושג בתפירה אגב). תפירה הכוללת שימוש בגומי בכדי להתאים את הבגד לכל הלקוחות (קהל היעד - השמן הוא במקרה הזה FF אשר דורש קוד נכון ותקין :P). ועוד ועוד. גם באוטו אפשר לעשות אוטו מפח גרוע, האוטו יסע, אבל כאשר תקרה לו תאונה האוטו ילך פייפן. |
בקשר לאל על - בלי להיכנס לוויכוח אני יכול להגיד שעד כמה שאני יודע אלעד לא בנה את האתר של אלעל אלא בנה להם פאנל ניהול מאוד מתקדם שראיתי אישית מתמונות בפורום הוסטס הקודם שנוהל על ידי דני.
|
ציטוט:
ציטוט:
אני דווקא חושב שמתמשי לינוקס וכו' מריצים FireFox, אבל זה רק אני. בוא ותגיד לי באיזה דפדפן הם משתמשים. (בנוגע ל MAC אני לא משוכנע, אבל אני כמעט בטוח שהם גם מריצים FF) ובכלל, כמות האנשים שיש להם מקינטוש לגלישה בבית מזערית. ציטוט:
בכל מקרה, איכות הצפייה במכשירים ניידים לא תתקרב בזמן הקרוב לאיכות הצפייה במסך 15 או 17 אינץ' מהסיבה הפשוטה שאין מספיק מקום. ציטוט:
ציטוט:
אם אתה כ"כ מחזיק מעצמך בכתיבה לפי התקן, אני מוכן לשלוח לך כמה דפים, תתאים לי אותם לתקן (בדקות כדבריך) - תמורת תשלום כמובן. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ