![]() |
ציטוט:
וקח בחשבון שלא כל חברת איחסון מריצה sql serv 2k5 ככה שאם הוא רוצה לעלות אפליקציה שכתב ב ASP מול sql serv 2k5 אז - בעיה.. |
ציטוט:
לא שווה להחזיק כזה מסד. נכון יש כאלו שנותנים בחינם עם האחסון, אבל השרת שלהם מעפן ברמות. כל חברה טובה לא נותת אותו בחינם, אלא בכסף, אבל בהרבהה כסף... וoracle איזה חברות מריצות? עדיין לא יצא לי לפגוש כאלו.. |
אם כבר הגענו למסדי נתונים אז יש לי שאלה קטנה :)
מה פשר כל הגירסאות של מיקרוסופט למסדי נתונים? אני רואה הרבה סוגים כמו: Microsoft SQL Server 2000 Microsoft SQL Server 2000: OLAP Microsoft SQL Server 2000: DTS SQL Server 2000 and Oracle Microsoft SQL Server 2005 זה בעצם אותו מסד הנתונים עם גישות עבודה שונות או שזו הדרך של מיקרוסופט לעשות עלינו כסף ( :) ) ? |
ציטוט:
SQL SERVER 2000 - מסד נתונים שעונה לשם SQL SERVE בגרסאת 2000 SQL SERVER 2005 - גרסא 2005 של SQL SERVER ORACLE - מסד נתונים אחר לגמרי של חברת ORACLE (כמה מפתיע? :P) והאפשרויות שמציע Sql server בין הייתר: DTS - אפשרות לייבוא ולייצוא נתונים OLAP - ביצוע ניתוח אוטומטי של נתונים |
ציטוט:
שווה מאוד להחזיק מסד כזה שאתה יודע לנצל את כל האפשרויות שהוא תומך |קורץ| אחרי שאתה מבצע מעבר מ mySQL ל MS-SQL אתה בכלל לא מבין מה חיפשת כל השנים האלו ב mySQL כי זה פשוט מסד גרוע. למשל כמה מהיתרונות: jobים (משימה מתוזמנת), טריגרים (פעולה שנעשית כל פעם שיש שינוי כלשהו שאתה רוצה במסד), שחזור לנקודות זמן שונות במידה והמסד נופל/נפגע/נפרץ, מנגנון הרשאות מתקדם, תמיכה ב SP, תמיכה בטראנזקציות, חילוק המסד על פני דיסקים שונים ועוד ועוד.. mySQL וכל המסדים האלו בשקל (|Lol|) יכולים רק לחלום על אופציות כאלו. כמתכנת שבונה אפליקציה גדולה המסד מעניק לך כ"כ הרבה אפשרויות וכלים שפתאום הרצה של אתר בסדר גודל של eBay נראית לך עניין פשוט.. |
ציטוט:
לא עשיתי שום השוואה, פשוט לא הבנתי אם אם אלו גירסאות שונות למסד הנתונים הזה.. ואתה ענית לי |Lol| תודה לכולם על התשובות, תתכוננו לעוד, מצפות לכם הרבה בתקופה הקרובה |שריף| |
על השרת שלנו יש Enterprise.
המלצתי לו אקספרס כי זה בחינם, אבל אצלנו משתמשים בכלים קצת יותר חזקים. בקשר לאורקל, לא התנסיתי איתו, שמעתי אבל שהוא מצד טוב. מישהו פה זוכר את סייבס? או שזה כבר היסטוריה מוחלטת? |
ציטוט:
אם משתמשים בכלים כבדים, אז למה ללכת על ה express הדל שכבר במילא יש רישיון ל enterprise? איפה ההיגיון? אגב, enterprise גרסאת 2005 או 2000? |
ציטוט:
אמרתי לו, שהוא ישתמש ב Express, כי לו אין רישיון, ובתור מתחיל גם לא בטוח שהוא זקוק. לעומת זאת, בשרתים שלנו, יש 2000 אנטרפרייס, ורישיון גם ל 2005 ומתחילים לעבור אליו. אחננו לא מוכרים אכסון, אם חשבת על זה בטעות. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ