הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   [דעה] דעות למערכת שעדיין לא סיימתי לבנות (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=18586)

Eran | Roop.co.il 28-03-06 17:19

יפה מאוד!
אם הייתי צריך כזו מערכת הייתי פונה אליך..

עריכה: בהצלחה בהמשך

LosNir 28-03-06 17:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eranvana
יפה מאוד!
אם הייתי צריך כזו מערכת הייתי פונה אליך..

עריכה: בהצלחה בהמשך

תודה רבה,
יש לציין שקיבלתי כבר הצעת מחיר בסביבות של 500 ש"ח, אז חלאס כבר סתם לזרוק שטויות של מערכת בסיסית אם לא בדקתם את כל האפשרויות שלה.

Eye-Soft 28-03-06 17:22

שיניתי פעם אחת וקיבלתי באן. אז...
אתה חושב שאם אחרי 3 פעמים אתה תחסום הוא לא יצליח לפרוץ ? הוא ישנה IP למען השם. אם הוא רוצה לפרוץ, לך אין מערכת. ניתן לפרוץ ולא בעבודה רבה מדי כמעט כל מערכת הכוללת התחברות. שום התחברות לא מאובטחת, מלבד SSL שעוזרת המון, אבל גם ניתנת לפריצה.

הקוד JS שלך לא תקין, הCSS לא תקין והעובדה שבאתר עם כל כך קצת שורות קוד וגם כן מבנה קל לתכנות יש כל כך הרבה שגיאות תקינות ועוד לא בStrict היא פשוטה מרהיבה :|

המערכת סבירה, אבל בחינם ניתן למצוא טובות יותר, הרבה יותר.
שיהיה בהצלחה.

Eye-Soft 28-03-06 17:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LosNir
תודה רבה,
יש לציין שקיבלתי כבר הצעת מחיר בסביבות של 500 ש"ח, אז חלאס כבר סתם לזרוק שטויות של מערכת בסיסית אם לא בדקתם את כל האפשרויות שלה.

ואני קיבלתי הצעות על מערכת הורדות של 3000. מה זה קשור :| הקהל יעד הוא זה שגורם למחיר להיות כמו שהוא.
דרך אגב, הצעת מחיר זה דבר טוב מאוד. כשהיא מתממשת. המון אנשים מדברים, חלקם מבצעים.

אל תעלב ותפגע מזה שאני אומר לך את דעתי על המערכת. אבל המערכת בסיסית, אם תרצה ואם לא... זה לא משהו שיש להתווכח עליו.
שוב, אל תעלב מזה. זה לא שאני אומר שהתכנות גרוע, שאתה לא יודע לעשות יותר או משהו כזה, כי אין לי מושג מה הרמה שלך. אני רק אומר על המערכת הספציפית הזו...

BlueNosE 28-03-06 18:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי LosNir
אתה טועה לגמרי.
כנראה שלא שמת לב לתכונות של המערכת.
תנסה להוסיף הורדה, כל פעם תבחר בשפה שונה ותיראה מה יוצא.
אם לא הבנת, זה פשוט מאוד, שמוסיפים הורדה מסוימת אז בוחרים שפה.
ברגע שאתה בוחר שפה מסוימת כל הדפים שקשורים להורדה מתורגמים ומיושרים בהתאם לשפה שנבחרה.

כן, אבל תנסה לא לבחור שפה..
ותראה מה קורה..
זה יוצא מחורבש חצי ככה חצי ככה

LosNir 28-03-06 20:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE
כן, אבל תנסה לא לבחור שפה..
ותראה מה קורה..
זה יוצא מחורבש חצי ככה חצי ככה

איפה לא לבחור שפה?
אי אפשר לא לבחור שפה, אתה מתכוון בהוספת הורדה? או בהצגת הורדה? כי אם זה בהצגה אז אי אפשר הוא הוא שולף את השפה מהמסד ולא מהכתובת.

ואני קיבלתי הצעות על מערכת הורדות של 3000. מה זה קשור :| הקהל יעד הוא זה שגורם למחיר להיות כמו שהוא.
דרך אגב, הצעת מחיר זה דבר טוב מאוד. כשהיא מתממשת. המון אנשים מדברים, חלקם מבצעים.

אל תעלב ותפגע מזה שאני אומר לך את דעתי על המערכת. אבל המערכת בסיסית, אם תרצה ואם לא... זה לא משהו שיש להתווכח עליו.
שוב, אל תעלב מזה. זה לא שאני אומר שהתכנות גרוע, שאתה לא יודע לעשות יותר או משהו כזה, כי אין לי מושג מה הרמה שלך. אני רק אומר על המערכת הספציפית הזו...

בטח שזה קשור, אם המערכת "בסיסית" זה אומר שלא אקבל עליה 50 ש"ח.
יש לי שאלה, איך מערכת היא בסיסית אם אתה לא נותן דעה על התיכנות?התיכנות הוא מה שגורם למערכת להיות בסיסית.

ואיך היא בסיסית למען השם? מתי ראית מערכת בחינם עם יכולת לבצע Report?
מתי ראית מערכת היא ניתוח והספת הורדה בשני שפות?
מתי ראית מערכת עם Auto Ban?
אם לבנאדם יש אינטרנט כבלים? האיפי לא משתנה. ככה שזה יכול לעזור היטב.
בהוספת תגובה המערת כמחלפיה תווים כמו <> ו & בתגיות המתאימות, כגון &amp; ו &lt; ועוד כמה.
ישנה אפשרות להוספת כתב בולט, תחתון ונטוי, בחלק מהמערכות אין כזה דבר (לא שזה בעיה).
אז די סתם לזרוק שטויות ולהגיד שזה בסיסי, וזה עוד לא כל האפשרויות.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
שיניתי פעם אחת וקיבלתי באן. אז...
אתה חושב שאם אחרי 3 פעמים אתה תחסום הוא לא יצליח לפרוץ ? הוא ישנה IP למען השם. אם הוא רוצה לפרוץ, לך אין מערכת. ניתן לפרוץ ולא בעבודה רבה מדי כמעט כל מערכת הכוללת התחברות. שום התחברות לא מאובטחת, מלבד SSL שעוזרת המון, אבל גם ניתנת לפריצה.

הקוד JS שלך לא תקין, הCSS לא תקין והעובדה שבאתר עם כל כך קצת שורות קוד וגם כן מבנה קל לתכנות יש כל כך הרבה שגיאות תקינות ועוד לא בStrict היא פשוטה מרהיבה :|

המערכת סבירה, אבל בחינם ניתן למצוא טובות יותר, הרבה יותר.
שיהיה בהצלחה.

לא הגיוני, כנראה שלא שמתם לב, זה פשוט לא נכון.
בקשר לIP כבר עניתי לך בצ'יטוט הקודם.
אשמח לדעת מה הבסיס שלך שאתה אומר ששום התחברות לא מאובטחת, SSL זה לא בעיה, אם אני רוצה אני יעבוד עכשיו עם SSL.

מה לא תקין בקוד JS? העובדה שהדף תקין (למשל בדף Report) ושם יש JS זה אומר שהוא כן תקין.
אני לא עובד עם תקינות CSS אבל אשמח לראות מה אפשר לעשות בעניין.
למה אתה לא מקשיב, נכון יש 60 שגיאות בכל דף, אבל אני אומר לך שהן חוזרות על עצמן 30 פעמים! פשוט עושים CTRL+H ועושים החלפה של TR ב tr ועוד כמה דברים.

ושלא נדבר על המערכת ה"מאובטחת והמקצועית" שלך, דוגמה:
http://naruto.org.il/info.asp?cat=sdfי&ID=lol

אני מנחש שזה מופיע סתם שמשנים משתנים:

ציטוט:

Microsoft JET Database Engine error '80040e10'
No value given for one or more required parameters.

/info.asp, line 10

Eye-Soft 28-03-06 21:09

הקוד בJS תקין רק לIE משמע הוא יצא מהתקן.
Report ? בכל מערכת חינמית סוג ג'.
הAuto Ban, מה ? על זה שמישהו שינה את הID ? טימטום, חסר ערך ולמען האמת יהיה משעשע לקשר לקישורים פגומים שיגרמו לGoogleBot ולשאר הבוטים לזרוק את המערכת לפח :O (לא, אני לא אעשה את זה, רק נותן דוגמא...).

אתה תתחיל לעבוד עם SSL ? אתה בכלל יודע מה זה SSL ? רק לפי זה שאמרת שאתה תתחיל לעבוד עם זה אני בטוח שאתה לא. SSL היא לא שפה, היא לא קוד מיוחד, SSL הינו חיבור מאובטח שברגע שאתה נכנס לעמוד אשר מופעלת עליו האפשרות SSL (שעולה כסף והרבה) כל המידע מקודד ב128bit ומאפשר הגנה "מירבית" על הנתונים המועברים בינך לבין השרת.

אתה עושה str_replace @#@!#!@%!@$!@$ אני מעריץ אותך. אני ממש עומד לנשק לך את התחת מרוב הערצה. החלפת תגי HTML הינו דבר שכך Rookie שרק התחיל לתכנת יודע לעשות. למען השם, הילדים שלומדים ASP בבית הספר יודעים (וזה אומר שזה קל :\). בולט ?! OMFG אתה אלוהים... מה UBB ? עורך WYSIWYG חינמי ? עשה לי טובה.
תמיכה בשתי שפות ? על מערכת שאני בונה עובדת עם אין סוף שפות, יודע למה ?! כי זה הדבר הכי בסיסי שיש במערכת. אז עשית RTL וLTR שבוחרים שפה. אני לא מאמין, יש לי כבר חום על השפתיים.

שוב, כל מערכת חינמית מתעלה על זה והיא זולה יותר *אהם* היא לא עולה כסף *אהם*.

אז עשה לי טובה, תקח את הביקורת בחיוב ותשפר\תשתפר.
אהה והכי חשוב. ללמוד לקבל ביקורת זה הדבר הראשון שבן אדם בוגר עושה, אז אני מניח שאתה בן ? 15 :ם

-----
עכשיו, אל תנסה לצאת מזה בצורה טיפשית כמו לנסות ולהפוך את זה לריב חסר טעם. תגיב כמו בן אדם בוגר בלי לחזור על אותו הדבר כל פעם. אני פה רק כדי לעזור. רוצה עצות ? פנה אלי. רוצה עזרה ? אני אשמח לעזור. רוצה משהו שקשור לתכנות ? אני אשמח לעזור. אבל העיקר שאל תהפוך את זה לריב טיפשי וחסר טעם. זוהי לא מטרת הפורום. אתה פתחת דיון כדי לקבל ביקורת. קבל אותה.

LosNir 28-03-06 21:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
הקוד בJS תקין רק לIE משמע הוא יצא מהתקן.
Report ? בכל מערכת חינמית סוג ג'.
הAuto Ban, מה ? על זה שמישהו שינה את הID ? טימטום, חסר ערך ולמען האמת יהיה משעשע לקשר לקישורים פגומים שיגרמו לGoogleBot ולשאר הבוטים לזרוק את המערכת לפח :O (לא, אני לא אעשה את זה, רק נותן דוגמא...).

אתה תתחיל לעבוד עם SSL ? אתה בכלל יודע מה זה SSL ? רק לפי זה שאמרת שאתה תתחיל לעבוד עם זה אני בטוח שאתה לא. SSL היא לא שפה, היא לא קוד מיוחד, SSL הינו חיבור מאובטח שברגע שאתה נכנס לעמוד אשר מופעלת עליו האפשרות SSL (שעולה כסף והרבה) כל המידע מקודד ב128bit ומאפשר הגנה "מירבית" על הנתונים המועברים בינך לבין השרת.

אתה עושה str_replace @#@!#!@%!@$!@$ אני מעריץ אותך. אני ממש עומד לנשק לך את התחת מרוב הערצה. החלפת תגי HTML הינו דבר שכך Rookie שרק התחיל לתכנת יודע לעשות. למען השם, הילדים שלומדים ASP בבית הספר יודעים (וזה אומר שזה קל :\). בולט ?! OMFG אתה אלוהים... מה UBB ? עורך WYSIWYG חינמי ? עשה לי טובה.
תמיכה בשתי שפות ? על מערכת שאני בונה עובדת עם אין סוף שפות, יודע למה ?! כי זה הדבר הכי בסיסי שיש במערכת. אז עשית RTL וLTR שבוחרים שפה. אני לא מאמין, יש לי כבר חום על השפתיים.

שוב, כל מערכת חינמית מתעלה על זה והיא זולה יותר *אהם* היא לא עולה כסף *אהם*.

אז עשה לי טובה, תקח את הביקורת בחיוב ותשפר\תשתפר.
אהה והכי חשוב. ללמוד לקבל ביקורת זה הדבר הראשון שבן אדם בוגר עושה, אז אני מניח שאתה בן ? 15 :ם

-----
עכשיו, אל תנסה לצאת מזה בצורה טיפשית כמו לנסות ולהפוך את זה לריב חסר טעם. תגיב כמו בן אדם בוגר בלי לחזור על אותו הדבר כל פעם. אני פה רק כדי לעזור. רוצה עצות ? פנה אלי. רוצה עזרה ? אני אשמח לעזור. רוצה משהו שקשור לתכנות ? אני אשמח לעזור. אבל העיקר שאל תהפוך את זה לריב טיפשי וחסר טעם. זוהי לא מטרת הפורום. אתה פתחת דיון כדי לקבל ביקורת. קבל אותה.

אני אקבל ביקורת אך ורק שהיא נכונה, בטח שנאי יודע מזה SSL אתה צוחק עלי?
זה לא שפה ולא שועלים, פשוט חיבור מאובטח שמגן ע להנתונים בדיוק כפי שאמרת, על השרת שאני עובד איתו מותקן SSL (לפי מה שאני יודע), מעבירים את הקבצים ל private_html ומקשרים לאותו מיקום שמת אותם רק עם HTTPS, אז אל תחשוב שאני לא יודע SSL.
עצם העובדה שאמרת ששיניתי DIR אומר שלא בדקת את כל המערכת!
אני לא מתכוון לרחב, אבל נאי חוזר על עצמי שאתה לא בודק את כל המערכת, אני מבקש ממך להוסיף, הורדה בשני שפות שונות, פעם עברית ופעם אנגלית, ותיראה שאתה נכנס להורדה כל הדף מתישר כולל תירגום כולל דפי שגיאות וכל דף שקשור להורדה! וללא שום משתנים של הגדרת שפה בכתובת.
לא אמרתי שזה עורך WYSIWYG, אבל תסתכל במערכות חינמיות ותיראה שהן בכלל לא מאובטחות, 80 אחוזים מהן לא בעלות האפשרות להוסיף תגובה ועוד המון דברים, אז די כבר להעביר תסם ביקורת על ימין ועל שמאל בלי לבדוק את כל המערכת, אבל אם עדיין אתה מתעקש עשיתי לך הדגמה, תכנס למערכת ותסתכל בהורדות, ותיראה שהשפה משתנה בהתאם.

עריכה:

יש לציין שבהוספת הורדה המנהל יכול לבחור האם יהיה אפשרות של הורדה בסוג אימיול HTTP או שניהם.
אותו דבר לגבי הוספת תמונה, האם יהיה אפשרות לשים תמונה או לא או שהגולש יבחר.

עריכה 2:

יש לציין שהמערכת שולפת את הקטגוריה של ההורדה ומציגה משפט אזהרה בהתאם, למשל:

עברית, משחקים: הורדה ושימוש במשחק זה היא באחריותך בלבד.
עברית, תוכנות: הורדה ושימוש בתוכנה זאת היא באחריותך בלבד.
עברית, סרטים: הורדה ושימוש בסרט זה היא באחריותך בלבד.

אנגלית, משחקים: Downloading and using this game is by your own risk
אנגלית, תוכנות: Downloading and using this software is by your own risk
אנגלית, סרטים: Downloading and using this movie is by your own risk

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:19.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ