![]() |
ציטוט:
אממ..עדיף לך לעשות שאילתא של חיפוש השם משתמש...ואז לעשות אם הוא לא קיים וכו'...ואז להשוות סיסמה במקרה והוא קיים.....כנס לguidemaster.co.il יש שם מדריך התחברות נורמאלי. |
ציטוט:
זאת אומרת: select....... wher username= and password= ואם זה מחזיר TRUE זאת אומרת ששניהם קיימים באותה השורה אז לחבר אותו |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחח שעתיים הם יחכו עד שזה ימצא אותם, ויעיפו אותו מהשרת בגלל שהשאילתת הזאת תוכל ת'אימא של המעבד או הזיכרון אחד מהם.. |
אז מה אפשר לעשות לא הבנתי ..
מה אני לא אמור לרוץ בלולאת while על כל הטבלה ?.. |
ציטוט:
|
תעשה ככה:
sql="selete ......... where username='"&username&"' and password='"&password&"' ... if(.eof) ... אין לי מושג איך כותבים את זה ב PHP, תבדוק אם השם משתמש והסיסמא קיימים ע"י SQL, אם זה קיים אז תתחבר, אם לא תחזיר שגיאה. לא יודע איך לכתוב לך את זה ב PHP אבל כתבתי את העיקרון. |
PHP קוד:
תהנה |
ציטוט:
אבל זה לא טוב! אתם נדבקת לדוגמה שהוא נתן, אז זה יעבוד רק עם משתמשים שרשומים באותיות קטנות אבל הם רשמו באותיות גדולות... אב אם זה ההפך? זה רר ידפוק עוד יותר.. הקטע כאן זה להתאים את האותיות של המשתמש שהוא הזין לאותיות המקוריות.. אבל אין פונקציה כזאת לפי מה שידוע לי... אז צריך למצוא פונקציה כמו WHERE שהיא לא case_sentesiv ולדעתי LIKE יעזור כאן. |
ציטוט:
להמיר את זה לאותיות קטנות ואז להשוות. אין פתרון אחר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ