![]() |
ציטוט:
חוץ מזה, אם אתה ילד ויש לך רק 400 שקל, אל תפתח אתר רציני :\ ציטוט:
לא הבנתי, אתה מסכים איתי או לא. כי אני כן מצפה להקפצת מחיר (עד גבול הטעם הטוב, כמו שאמרתי, להעביר את השקל לדולר). 300 שקל ? אתה עושה צחוק ? כל מקום שאני מכיר לוקחים על עיצוב - רק PSD מינימום 1500 שקל. הפרילנסרים לחלוטין לוקחים מינימום 1000 שקל. אז נכון, אין פה מבוגרים, אז 150*4.8 + 720 ש"ח. נניח 600. מחיר יותר סביר... |
אתה צודק.
אבל אם לאנשים היו הרבה כסף הם היו הולכים למקצוענים. ולא אליך ולא לאף אחד מהפורום הזה. ובטח תופתע לדעת ש-1,000 ש"ח זה הרבה כסף להרבה אנשים, במיוחד לילדים שגולשים פה בפורום. ואם אתה מסרב זה בעייה שלךך, תאמין לי שבסוף הוא ימצא את מהה שהוא מבקש מילד אחרר. מהה המטרה בכלל שלל האאשככול הזה??? כבר הרבה פעמים פתחו אשכולות כאלה "ולא עזזר". |
לא הבנתי , מה מטרת האשכול ?
|
ציטוט:
אבל האנשים כאן לא מבינים את הערך של העבודה וזה מה שהם חושבים שעל העבודה הזאת צריכים לתת. כאשר הם יתחילו להעריך את עבודתם הם ידעו כמה צריך לקחת, חוץ מזה, לא הבנתי מה מטרת האשכול? לאמר לאנשים להתחיל לעלות קצת את המחירים? כי אם כן, צר לי להגיד לך שכל אחד קובע את המחירים של עצמו, אז זה לא ממש ישפיע מה שכולם יגידו, כל אחד יבחר את המחיר שלו, אם הוא יעריך את עבודתו הוא ישים מחיר מותאם לערך של העבודה, אם לא הוא ישים מחיר כלשהו שעלה לו בראש.. |
ציטוט:
1, מה צריך לכתוב, או ליתר דיון, מה לא כותבים וצריך לכתוב (פירוט מלא) 2, תקציבין הגיונים, העובדה המעצבים, מתכנתים וכו' הם לא זונות מהצומת שב100 ש"ח אתה תקבל את הטוב ביותר, או תקבל בכלל (קישור מילים משעשע...). אהה ומדריך למתחיל. אמרתי, אני אערוך ואוסיף דרך בקשה אחת לדוגמא. |
כן אתה לא מצפה אבל לעשות את זה ישירות 600. יש הדרגה.
|
ציטוט:
תמיד יעדיפו לקבל אותו דבר ולשלםם פחוות. צריך לעבוד ממש קשה כדי לשטוף לאנשים חזק חזק את המוח כדי שהם יקשיבו לשטוייות האלה. אני כמובן מסככים איתך אבל המטררות של הזויות. ד.א מה זה הביטוים האלה מחירי זנות וכל זה. ממתי זונות זה זול? |
מחירי זנות זה ביטוי למחירי רצפה, מחירים זולים מאוד בצורה מגוכחת.
אנשים לא רוצים לשלם יותר, אבל אף אחד לא שואל אותם, הם צריכים עיצוב והם ישלמו כמה שדרוש כדי להשיג אותו. ברגע שילדים צצים פה עם מחירים של 150 שקל אין מה לעשות, כי האנשים ישר יעדיפו לדבר איתם ולראות אם זה בסדר, גם אם הרמה פחות טובה. ניר אתה עושה צחוק מעצמך, 300 שקל זה בדיחה. אם כבר מדברים, אז בוא נגיד מחירים כמו של אלירן (500-600) לעיצוב זה מחירים נורמליים למישהו שמכבד את עצמו ואת העבודה שלו. למה בחברה פרוייקט של חודשיים עולה 50 אלף שקל? תורידו חצי מהמס' (שאת זה הילדודס פה לא משלמים) נשארתם עם 25. שלמו לתחזוקה של האתר (שרת), לטכנאים, לאנשי מחירות, למשרד(/ים). כמה נשאר? 15-20 אלף? תורידו עוד טיפה על שיווק ופרסום, קידום, איכסון, דומיין וכל מה שמסביב. עכשיו חלקו את הסכום שנשאר לכם לכמה עובדים (מתכנתים+מעצבים). כמה כל עובד מקבל? קחו משוכרת ממוצעת בישראל, ותראו שזה +- כמה שאתם אמורים לשלם, אין מה לעשות חבר'ה אנשים צריכים לאכול. תחשבו על זה שהמעצבים האלו הם בדיוק כמו ההורים שלכם, והם צריכים לפרנס משפחה. אני לא חושב שצריך להטיף לאנשים בכמה למכור, בסופו של דבר כל אחד מוכר לפי ראות עיניו, אבל אני מטיף לאנשים לכבד את עבודתם ואת עצמם. אני מעדיף להרוויח פחות כסף אבל לעבוד בכבוד ולכבד את עצמי, מאשר לא לכבד את עצמי ולהיות עם עוד 200 שקל בכיס. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ