הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   כן נו.. גם זה הגיע. ביקורת על ISOC (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=19737)

חבר|78 13-04-06 12:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי shev.com
שכחת להזכיר: בגלל שהם עובדים כל כך קשה משעה 10:00 עד שעה 14:00, הם מפסיקים לעבוד אחריי יום חמישי בשעה 14:00 עד יום ראשון בשעה 10:00.
לא יפה להתייחס אליהם ככה. אתה יודע כמה זה קשה לשבת ולראות את הנוף מהקומה ה-52 בבניין שהם נמצאים בו? איפה החמלה כלפי המסכנים האלו? הם מזיעים וכורעים (בחדר כושר) תחת הלחץ.

החיים הקשים.

חחח כמה שאתה צודק

Avi.B 13-04-06 13:03

ציטוט:

שכחת להזכיר: בגלל שהם עובדים כל כך קשה משעה 10:00 עד שעה 14:00, הם מפסיקים לעבוד אחריי יום חמישי בשעה 14:00 עד יום ראשון בשעה 10:00.
לא יפה להתייחס אליהם ככה. אתה יודע כמה זה קשה לשבת ולראות את הנוף מהקומה ה-52 בבניין שהם נמצאים בו? איפה החמלה כלפי המסכנים האלו? הם מזיעים וכורעים (בחדר כושר) תחת הלחץ.

החיים הקשים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני על הריצפה
אתה צודק תאמין לי ההישראלים צריכים להוריד את מחירי הדומיינים וללמוד קצת מאנשים מחול

A1ex 13-04-06 14:12

ציטוט:

החיים הקשים.

אם אני לא טועה אז הם לא מקבלים על זה משכורת,עובדים שם בהתנדבות...

Alon.R 13-04-06 14:27

loading vbmenu_register("postmenu_214627", true);

גם לי, עד לתקרית הזאת לא הייתה לי בעיה אחת עם התמיכה שלהם.
ונכון, זה עצוב שהם המספקים הבלעדיים של .il וזה נותן להם אפשרות למכור דומיין ב260 ש"ח ולספק תמיכה כל כך גרועה, ככה זה שאין תחרות.

SITEAM
אני לא מבקש תמיכה לגבי זה, אני מבקש תמיכה על המערכת שלא פועלת.
ואני יודע איך לעדכן פרטים בדומייןן / עידכון DNSים.

Sagi 13-04-06 17:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SITEAM
אני לא מבין מה הטענות?

הם רושמים בפירוש שהם לא מספקים תמיכה בנוגע לרישום או עדכון דומיינים.

מה גם שכשאני שלחתי אליהם מייל לתיבה של הדומיינים הם ענו תוך מקסימום יום. אל תשכחו שאלה חבר'ה שמתקשרים עם העולם החיצון עד שעה 12:00 בצהריים בערך. אח"כ הם לא עונים לפניות ורק מטפלים בעיניינים פנימיים.

בנוגע לפותח האשכול: כאשר מבקשים לבצע שינוי כלשהו בפרטי הדומיין, חייבים להשתמש בתיבה שאיתה נרשם הדומיין.
אם לא משתמשים בתיבה הזו, אלא נניח בתיבה שלך, אז נשלח מייל אחרי כמה שעות (תלוי מתי ביצעת את הבקשה) שבעל הדומיין עצמו צריך להדפיס, לחתום עליו ולפקסס חזרה ל-ISOC. תוך זמן קצר השינוי מתבצע.
אין עם התהליך הזה שום בעיה (וגם אם כן, אין מה לעשות נגד מונופול...)

שמע אני קניתי דומין ואחרי כמה ימים רציתי לשנות dns
סבבה נכנסתי לאתר שלחתי בקשה אישרתי באיימיל הכל טוב ויפה חיכיתי קצת שלחו לי אייימיל אם טופס שאני צריך לשלוח להם לפקס.. סבבה הדפסתי חתמתי שלחתי
ולא היית תשובה בערך 5 ימים ניסיתי שוב דרך האתר לשנות dns אישרתי באיימיל ועכשיו אפילו המכתב שאני צריך לשלוח בפקס לא מגיע..מה עושים במצב כזה?

Kuchi 13-04-06 18:43

אחחח אם למישהו היה תכסף לקנות תבילעדיות .il
יענו יכול להיות דומיין מעולה www.domain.il
יש כזה ?

Eli-Hai 13-04-06 18:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי A1ex
אם אני לא טועה אז הם לא מקבלים על זה משכורת,עובדים שם בהתנדבות...

אתה חי בסרט, אין מצב שבחברה כזאת אנשים לא יעבדו בתשלום, אלא אם כן אלו ילדים בני 10 שאין להם מה לעשות חוץ מלשבת.

Bla123Bla 13-04-06 19:11

ציטוט:

החיים הקשים.

אחד הבניינים, אחד מחדרי הכושר...באמת קשה! כל פעם שאני רואה את הבניין מביתי הצנוע אני "נגנב".
בכל מקרה אין מה לעשות ככה זה שיש מונופול, זה לא נורא. והאמת שכמעט אף פעם לא ניתקלתי בבעיות טכניות וגם אם כן הן נפתרו לאחר מספר ניסיונות.

MoshikB 13-04-06 19:41

לי דווקא הכל בינתיים בסדר איתם.
אין לי בעיות איתם, לא עושים צרות ;)
חבל לשמוע על כך, מקווה שתפתור את הבעיה.

dj fm 13-04-06 19:46

למה לא קנית דרך האיגוד?
יותר זול אני חושב
]?[
תבקש החזר כספי חלקי

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:30.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ