![]() |
גועל נפש ממש מגעיל ומי שאמר שהערבים הם אויבינו אולי אתה לא קורא עיתון אבל לפני כמה ימים היה בעיתון שקבוצת ערבים מעזה העיפה את חולית של הגיהד האיסלמי מהשטח שלהם (הם ניסו לירות קאסמים לעברינו) אני אישית ישמח מאוד לשרת ערבי כי לא כל ערבי הוא ערבי רע לי אישית יש חברים ערבים
|
מדהים עד כמה האנשים פה מושפעים מהתקשרות.
פשוט מגעיל |
מושפעים מהתקשורת?
לך אתה והקונספירציות שלך לאן שאתה רוצה כן בן אדם מבוגר אין לו דעה הוא מושפע מהתקשורת נכון תיכף תגיד לי שאני גם אחד מהם. לא מסכימים עם האידיאולוגיה שלך תשלים עם זה אל תנסה למצוא תרוצים. |
כל לקוח הוא לקוח מזה משנה אם הוא ערבי או יהודי!?
ואחרי זה אומרים "למה כל העולם שונא אותנו?" בגלל אנשים כאלה שונאים אותנו בעולם.. פשוט עצוב לשמוע דבר כזה. עמיטל |
ציטוט:
אז איך אתה יכול להגיד שהם מושפעים מהתקשורת ? לאן אתה רוצה שזה יגיע ? שיהיה רשום אחרי פיגוע באוטבוס : "חייל פלסטינאי פיצץ אוטבוס" ? כי טרוריסט משפיע על הילדים ? |
ציטוט:
לגבי המעשה, באמת מעשה לא בסדר, אם היית אומר את שם העסק באמת היה יוצא מזה משהו. |
ציטוט:
הבנאדם שרצח את הבן שלו הוא לא יכול לקרוא לעצמו בכלל חרדי ! כי כתוב בפירוש "לא תרצח" !!! ולמה לא הזכרת את החרדי שהחזיר את אלפי הדולרים שמצא בזבל ?! במקום להחמיא להם ולתמוך בהם שהם מחזיקים לנו את המדינה - אתם יורקים להם בפנים ! תתביישו לכם ! |
ציטוט:
|
שום דת לא תומכת ברצח, גניבה, ניאוף וכו'...
אז שאומרים ערבים (לא מוסלמים... ערבים הם אנשים שבאו מארצות ערב) או מוסלמים לא צריך לחשוב אוטומטית מחבלים או משהו בסגנון... מעבר לזה שהם מוסלמים/ערבים הם קיצוניים... בלי קשר לדת... ואם היה לי שרת לא הייתי מסכים לאחסן אדם (לא משנה מה העדה שלו או מוצא) שהתוכן באתר שלו תומך או מעודד טרור או מעשים לא חוקיים/שיכולים לפגוע באנשים... כל עוד הוא משלם ומציית לתקנון העסק לא אמורה להיות בעיה... וזה מדהים שדווקא אנחנו היהודים שסבלנו מגזענות ומדעה קדומה כבר אלפי שנים מתייחסים ככה לאחינו בני האדם לא משנה מה עדתם או מוצאם... |
**נערך.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ