![]() |
צונזר.****
|
לאן הגענו..
לפי בירור שעשיתי, עידן דרעי ועדי לא אשמיים.!! תקראו את השיחה דפקתי לו סתם חירטוטים.! ציטוט:
אז ככה מישהו פנה אל עידן דרעי וביקש CS TV למערכת VB.! והם התחלפו בתמורה למערכת שלי, ועידן חיפש אותי בימים האחרונים (מגיעעע לי אני לא עונה לאנשים אף פעם חח) בוא נגיד שלבן אדם הזה הייתה חייבת להיות גישה לריסליר כי הוא שינה את הסיסמא של החשבון שלי לפני כמה ימים אבידן שיחזר לי אותה...! צריך לעדכן את אבי שיבדוק את הIP ויברר..! |
שמח שהעניין התברר.
ופעם הבאה עדן הוסטס זה לא הכתף שלך. פעם הבאה תברר ואני לא עושה דברים כאלו. עידן. |
ציטוט:
סליחה אחי.. עריכה: לא כדי להתעסק אם הבן אדם עומר נוף מספר האי סי קיו שלו הוא: 191840816 |
שמח שהעניין התבהר
עדן אני מופתע ממך שישר האשמת |
ציטוט:
אני מחכה שאבי יבוא הבייתה, שהוא יתחבר אני רוצה שיבצע לי בדיקת IP לכל מי שערך את החשבון שלי.. אגב, היה לי לאבידן גישה לשרת.. ממ ולעוד 2 אחד זה לחבר שלי שהוא פה לידי, והוא לא יודע לעשות גיבויים הוא לא מבין בכל זה...! ועוד אחד שזה לעידן מ P-TACH משו כזה.. אבל אני לא חושד בו.. שאני ידע מי זה בבירור אני יגיד..! |
זה לא חדש, בטח היה איזה קומבינה פה.
|
נו באמת מה אתה מצפה ממנהלי מגנט החדשים האלו
אנשים מגעילים רצחחחחח נ.ב אני לא מדבר על עידן ועדי,חס וחלילה עלים אני יגיד רק טוב אחלה אנשים אני מדבר פ על מנהלים החדשים של מגנט,פשוט רמאים כאלו לא ראיתי בחיים שלי |
ממ מה קשור מגנט??
ngf לקחו למגנט את הדומין כי הם הורידו את הזכויות של עידן מהעיצוב/תיכנות..! |
בפעם הבאה שאתה רץ לפרסם ביקורת, תבדוק אם יש אמת מאחורי הדברים שלך.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ