![]() |
ציטוט:
ובונא יחתיכת חרא יאפס עלוב כמה אפשר להתאפק אתה חושב שאתה איזה מעצב גדול אתה סתם אפס אם לא הבנת עדיין מה פה דומה לסתיו בכלל? חתיכת אפס לפחות אני לא עושה עיצובים עם דף של tm פתוח |
ציטוט:
לאן התרדרנו איזה אפס ומה יש למצוא את ההבדלים יחתיכת מפגר? אתה רוצה פה משהו דומה? גם עיוור וגם מכוער |
זה אמור להיות זין שם למעלה?
מה זה?? |
עבודת פן טול שיש את אותה צורה בפוטושופ
חסכת לעצמך זמן.. קיצר אתה סתם קנאי אני לא יבזבז תזמן שלי על להתווכח איתך שתהיה מעצב ברמה אני יקח ביקורת ממך בינתיים אני מתעלם |
ציטוט:
זה לא זין זה כוס |
Xfd אני לא אומרת שסנטימנט הוא המעצב הכי טוב שיש (אולי הוא כן חח אבל זאת לא הנקודה)
אבל תלמד לקבל תגובות איזה גועל נפש מה נהיה כאן רק על התגובות שלך מגיע לך כמה אזהרות. עוד אחד שחושב את עצמו... |
ציטוט:
כל אשכול זה אותו דבר... שלא יגיד סתם דברים עוד מאשים אותי בהעתקה אפילו סתיו עצמו יגיד שזה לא מועתק שיתחיל להרגיע מי הוא חושב את עצמו |
אה עכשיו בגלל שעשיתי גרדיאנט אז העיצוב חתוך מעיצוב של סתיו?
ברור... גם Tm גונבים ומעתיקים מסתיו http://www.templatemonster.com/flash...ates/9498.html זה הוא המציא את הכל גם את הפוטושופ הוא המציא |
לא אני פשוט נכנסתי כדי להוכיח לך שאתה טועה
בחרתי סתם עיצוב אקראי כי כמעט בכולם יש הברקות כאלה ואיזה פטרן אתה רואה פה ? פשוט תסתום עוד אתה אומר לי עדיף לסתום ולהראות חכם מאשר לדבר ולהראות טיפש מי שטיפש פה זה אתה טיפש בתחפושת של מעצב צא מהחלום |
שאלתי מעצבים שלא רואים אותך בעינים עצומות
היו ביקורות מעולות ואף אחד לא הזכיר את סתיו אתה פשוט קנאי אז אתה ממציא דברים ועכשיו שקטלתי אותך ואין לך מה להגיד אתה מתחמק קיצר אנחנו לא נגיע לשום מקום עם זה אני מבקש ממך לא להגיב פה יותר |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ