![]() |
ציטוט:
עומרי, אני חובב, אתה סאס. |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
Anyway אי אפשר לשים X1900XTX (שאוכל חשמל כמו כל הבית שלי) על ספק ג'נרי של 450W! וKingston שווה ל####... שים לו איזה OCZ משהו... ואל תדאג אתה חמוד, מתי שהוא תתחיל לקלוט מה זה כל דבר במחשב (כבר למדת איך מדליקים את המחשב או שאתה מזמין טכנאי כל פעם שיש הפסקת חשמל? |winky| ) |
ציטוט:
אז תפסיק לרדת על אנשים ותרכיב לו איזה מחשבה נורמלי |קורץ| |
ציטוט:
מקווה שהבנת. |
ועכשיו ברצינות אתן לך מפרט חזק למסגרת התקציב:
ואני לוקח בחשבון שאתה מתכנן להוציא משהו בכיוון ה-8K לוח אם: DFI INFINITY NF4 SLI NF4 ULTRA 2000 PCIX 16 Gigabit Lan Dual Channel DDR Socket 939, SATA, 1394, Sound, RAID נכון זה לא LAN PARTY אבל עושה את העבודה מעבד AMD : Athlon 64 3500 939 VENICE STEP E6 2000 + THERMALTAKE TR2 cooler for AMD K8 64-BIT COOPER BASE כוננים קשיחים: Western Digital 160Gb SATA II Western Digital 160Gb SATA II בתצורת RAID לביצועים מטורפים כרטיס מסך: Gigabyte Geforce 6800GS 256Mb SLI DDR III Retail צורב DVD: NEC x 16 DUAL LAYER (+DVD-RAM) BLACK מארז + ספק כח: Case Bond II + Hipro Power Supply 24 pin + SATA PFC מסך: ACER 19" LCD TFT 300 CD/M^2 700 BRIGHT רחב או רגיל אחריות לרוב רכיבי המחשב 3 שנים מלבד צורב שנתיים וספק כח שנה מחיר עבור כל המערכת כולל הרכבה וציוד הקיפי 7580 כולל מע"מ |ממזר קטן| .ניתן לפרוס בתוספת תשלום.|:))| |
ציטוט:
|
ציטוט:
דילר = שמוק! ואצלי זה מעבר למכירת מחשבים |Rolleyes| בכל מקרה העסק היה "קפוא" במשך זמן מסוים ואני מתכנן לחזור! ;P (בזמן המאוד קרוב!) |
ציטוט:
אז למה הראת לדימה תקטלוג שהראתי לך מ- Cd [ את ההמשך אתה יודע ], הא ? " יש לי קשרים ב Cd " ככה אמרת לדימה :S. חשבתי שהיה אפשר לסמוך אליך, טוב נו חפיף :S |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ