![]() |
תודה רבה לכולכם על קבלתי לעסקי ההוסטינג.
ישנם אולי אילו שהם הצעות? (כדי להיות חברה טובה ואמינה יותר?) תודה והמשך יום נעים גיא. |
מזל טוב גיא,
אני כאן אם אתה צריך. :) |
מזל טוב גיא על פתיחת האתר
אני מאחל לך המון ובהצלחה ואתה בנאדם ישר והגון ואני מאמין שאתה יכול להצליח.... עיצוב מעולה ! המון בהצלחה בן. |
ציטוט:
ציטוט:
ממש נהדר לשמוע תגובות כאלו וכמו כן אותו דבר עליכם...גם שניכם לא חסר לכם - אנשים זהב!! המשך יום מעולה (הפעם לא הוספתי את הנעים כי הוא יצא לי מכל החורים...D:)!. |
ציטוט:
שנית, כדי להצליח אתה חייב לחשוב נכון. הלקוח הוא הכל, בייחוד שהלקוח הוא הרווחים שלך. תשקיע בלקוח כמה שאתה יכול. אם זה בשירות, תמיכה טכנית או עזרה בדברים מסביב. זכור כי לקוח מרוצה היא הצלחתך! בהצלחה! :) |
ציטוט:
שנית (חחח כמוך...) אני אקח את עצתך בכובד ראש...במיוחד בשביל זה שכרתי 2 תומכים טכנים! אני אתייחס ללקוח בכבוד וברצינות כפי שהייתי מצפה ממנו להתייחס אלי. אני איני אתייחס ללקוח טוב רק בגלל שהוא מקור הפרנסה שלי אלא בעיקר בגלל שאני רוצה חברה איכותית וללא פאשלות. תודה והמשך ערב טוב. (חייב להודות שחשבתי שהרבה אנשים מhosts מנסים לשים רגליים ולהתנכל אך אני רואה שישנם גם אנשים אשר לא פועלים בדרך זאת ובאים במטרה לספק עבודה ולהנות ממנה באותו זמן - לדעתי זאת צורת חשיבה נכונה וטובה.) |
|
סליחה טעיתי במיקום.
|
שהיה בהצלחה עיצוב יפה .
|
בהצלחה...
רייסלר/מיני/יעודי/פוואר?.. עריכה: אחרי בירורים:) רייסלרים של Israel-serv.net |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ