הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   עקמת בעיות גב ופרופיל שבעים ושתים מזה אומר? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=23960)

bigmaind 14-06-06 10:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eLad
מזלט על הפרופיל, בימינו קוראים לזה פרופיל תותחנים..

במשך הזמן (עוד כמה חודשים, בטח סביבות אוגוסט יתחיל סבב המיונים), תקבל זימונים (או לא), לפי זה תדע מה הסיכוי שלך להתקבל לכל מיני מקומות "שווים" בצבא. עם הפרופיל הזה אתה יכול לשכוח מיחידות התנדבותיות (חובלים, צוללות, טיס, 669, מטכל, שייטת וכו')

אי אפשר להתקבל לממר"ם עם פרופיל 72. רק 64 ומטה. וממר"ם זה די חרא..

אז לא הבנתי..
פרופיל 72 ובעיות עקמת וגב.
לאן הולכים והכול?

eLad 14-06-06 10:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bigmaind
אז לא הבנתי..
פרופיל 72 ובעיות עקמת וגב.
לאן הולכים והכול?

נקבע לך פרופיל 72, זאת אומרת פרופיל קרבי של היחידות "הפחות" נחשבות כגון: שיריון, תותחנים, נ"מ ושאר החי"ר (הפשוט, לא פלס"ר) של גולני, גבעתי ונח"ל. משמע שאם אתה לא מתמיין למשהו אחר אתה הולך להיות קרבי באחד מהדברים שציינתי מעלה. אם יש לך עקמת בגב סביר להניח שתקבל ת"ש (תנאי שירות), כלומר, הקלות מסויימות (נניח פטור מריצות ארוכות, פטור מסחיבה וכו').

אם תקבל מיונים למודיעין, במידה ותעבור אותם יש סיכוי גדול שתהיה במודיעין (כלומר, ג'ובניק או בתפקיד פחות קרבי - למשל מודא"ל או מודא"ל מוטס שזה תפקיד בנזונה).

bigmaind 14-06-06 12:11

הרופא בצבא אמר שאני לא יהיה ביחידות הקרביות..

eLad 14-06-06 12:51

ציטוט:

אם לא תהיה ביחידה קרבית, למה קבע לך פרופיל 72 שזה פרופיל קרבי? היה קובע לך 64 ואז לא היית יכול להיות קרבי..

Eye-Soft 14-06-06 13:11

ציטוט:

הוא כנראה התכוון לחי"ר.
יש סיכוי עדין שתהיה בהנדסה קרבית גם (שזה מסוכן...), יש סיכוי שתהיה בתותחנים, שריון, כל דבר שאתה לא צריך להזיז את התחת, אבל הפגז יפול עליך בכל זאת.

קיצר, יש לך עכשיו סיכוי גבוהה להגיע לקרבי. לממר"ם אין לך סיכוי, צריך 64 ומטה, לגאמא יש סיכוי בתנאי שאתה באמת מדהים במחשבים ושאתה יודע דברים שאנשים אחרים לא יודעים (עיצוב לא נחשב וגם תכנות PHP לא נחשב).
משמע, אם הרמה שלך מעבר ל90% מאוכלוסית הארץ בתחום התיכנות בעיקר בסביבת ווינדוס, יש לך סיכוי קלוש להגיע לגאמא.

סורי :<

alex 14-06-06 13:25

לא אמרת שאתה בממ"רים והתלהבת מזה לפני כמה חודשים וסחבת איתך חצי מהפורום - ואני לא מתכוון לאשכול הצבא הגדול , זה שהיה לפני

ולגבי גאמא, ממה שהסיברו לי היחידה עוסקת עם במקצועות הומנים גם

CSite.co.il 14-06-06 13:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eLad
אי אפשר להתקבל לממר"ם עם פרופיל 72. רק 64 ומטה. וממר"ם זה די חרא..

אתה לא בממר"ם{?!} - אם לא אז במה אתה? מה הפרופיל שלך?!

Eye-Soft 14-06-06 13:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
לא אמרת שאתה בממ"רים והתלהבת מזה לפני כמה חודשים וסחבת איתך חצי מהפורום - ואני לא מתכוון לאשכול הצבא הגדול , זה שהיה לפני

גאמא זה לא מקצועות הומנים.
ולא פתחת אשכול לפני כמה ימים בנוגע למונדיאל כדי לנסות להוכיח שאתה חכם ? לא עבד...
עכשיו עזוב את אלעד...

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MnM
אתה לא בממר"ם{?!} - אם לא אז במה אתה? מה הפרופיל שלך?!

הוא בגאמא...

eLad 14-06-06 14:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex

יש לי פרופיל 97, מה אני אחפש בממר"ם? ואם תחפש אחריו האשכול ותמצא אותו, תראה שלא אמרתי בחיים שאני בממר"ם. אני משרת באחת מהיחידות בגאמא.

אברי 14-06-06 23:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Beesites
72 = שיריון, תותחנים וכדומה

אמת ויציב.

אברי

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:57.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ