![]() |
תזמינו מגודדי וזהו הכי טוב
|
אני יכתוב פה בעברית אם מישהו שיודע אנגלית טוב יוכל לתרגם לאנלית
ההודעה שאני יישלח להם : יש לי בעיה עם דומיין שהזמנתי ממכם לפני כמה ימים הדומיין הוא -- .COM שלחתם לי פרטים למייל עם סיסמא ושם משתמש וכתובת התחברות לפאנל אבל הדומיין שהזמנית עדיין פנוי ולא תפוס כמו שהוא צריך להיות ואני לא יכול להיכנס לפאנל של הדומיין עם הפרטים שהבאתם לי כי הם לא עובדים לקחתם כסף על הדומיין ובכלל לא רכשתם לי אותו מחכה לתשובה ושהבעיה תסודר בהקדם ככה נראה לי אמור להיות המכתב.. |
לדעתי זה בסדר...
|
ציטוט:
Hello ipower support team I purchase domain name from you in xx/xx and it still Available, even I get an email from you abaut Purchase Confirmation and Account Setup, the domain is domain.com רק תחליף את ה-xx/xx בתאריך ואת ה-domain.com בדומיין שקנית הם בטח יבקשו ממך לשלוח את האימל של האישור קנייה |
יש לי שם קרוב ל-200+ דומיינים ולא נתקלתי איתם באף בעייה ...
|
אתה רוצה שיפעל ?
תן לי בפרטי או פה את שם המשתמש ואני תוך שניה עושה שיפעל. |
ציטוט:
שלום צוות התמיכה של ipower רכשתי מכם דומיין בתאריך xx/xx אבל הוא עדיין פנוי לרישום למרות שכבר קיבלתי את האימל של האישור רכישה והאימל של פרטי הכניסה לחשבון שם הדומיין הוא domain.com |
קוד:
יש לי בעיה עם דומיין שהזמנתי ממכם לפני כמה ימים הדומיין הוא -- .COM קוד:
Dear ipower support team, EMAIL@ADDRESS.COM לאימייל שממנו רכשת USERNAME לשם משתמש שבחרת רצוי שתשלח להם גם עותק של האישור הזמנה שקיבלת באימייל. |
דיברתי בלייב צאט עם נציג שלהם שהוא נתן לי טלפון להתקשר אליו
ואז אמרתי לו שאני מישראל ובעיה להתקשר והוא אמר לי לשלוח מייל שלחתי להם מייל והם רוצים שאני יתקשר אליהם וכל זה בגלל שפשוט לא רשמתי בפרטים של הדומיין איפה אני גר את המספר טלפון שלי ואת העיר שלי בגלל שלא רציתי שהגולשים שיהיו באתר יוכלו לדעת את הפרטים האלה מהדומיין הם לא רושמים לי דומיין..ועוד מחייבים אותי ?!!!!!! וגם לא שלחו לי שום מכתב שאומר שיש בעיה!!! עכשיו אני יכול להשיב למכתב שהם שלחו לי ויש לי מכתב בעברית שאם מישהו פה יוכל לעזור לי להפוך אותו לאנגלית: אני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את העיסקה בגלל שלקחתם לי כסף לדומיין לשנתיים 11.20$ ולא רשמתם לי בכלל את הדומיין תחזירו לי את הכסף ואני כבר ירשום את הדומיין שוב והפעם אני ימלא את כל הפרטים |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ