![]() |
ציטוט:
|
למה יש אנשים כאלה b0tz1m בעולם :'(.
|
ציטוט:
עמיטל - איך שבא לך, זה המחירים אצלי. לא הכרחתי אותו לקנות, פשוט היה לי משעמם, נתקלתי בשיחה מוזרה, ובאתי לצחוק קצת |קורץ| |
הוא אמר את זה בציניות שבשביל המחיר 40 שח אתה לא רציני בשבילו
עזוב סתם ילד |
עמיטל חולק בדעתך ממשש !
לך תדע כמה דפים יש לקודד לו עזוב את זה שאתה לא מקודד אני בעצמי לאתר של לקוח לקידוד לקחתי 300 למה לא ? הוא קיבל תאיכות והוא יצא מרוצה ? יש מעצבים שלעיצוב חברות איחסון לוקחים 400 אבל זה מוגזם לא ? ב פיירסטייל זה 15 שקל OWND עזוב את זה שקידוד פי 10000 יותר קשה ומעצבן מעיצוב ? (ולא מזלזל במעצבים חס וחסה מעריך אותם מאוד!) גם אם דניאל היה מציע 500 שקל לקידוד אני יראה זאת בעיין טובה ! עבודה קשה מאוד וצריך סבלנות של ממש אתה לא יכול לדעת .. |
כן גם איתי אמרתי לו ב180 הוא התחנן ל20-30 ואמרתי לא, חח.
|
ציטוט:
הוא לא רצה כמה דפים והוא לא ביקש קדוד ברמה .. הוא כולה ביקש דף אחד של רדיו ובטח ברמה בנונית לגמרי שלא דורשת הכי מאמץ.. אז עושים לו ב 180 בערך .. זו דעתי... אבל כל אחד עם המחירים שלו ... |
לפי התגובה עמיטל זה היית אתה ? WTF ?
התגובה שלך מחשידה אני לא אמרתי מה הוא ביקש אמרתי לך תדע מה הוא ביקש ... לפי הלוג הוא לא כתב אני רוצה דף אחד בלבד כמו שאתה אמרת והוא לא אמר אני רוצה את זה שיהיה לא מושקע ועזוב את זה זה כמו שאני יקנה ממך איחסון ואתה תמכור לי סתם אני אומר ג'יגה אחסון ב 30 לחודש ואני יגיד לך טוב אני רוצה אבל שאתה לא תשקיע בי ולא רוצה תמיכה ו .... נראה לך הגיוני ? לקוח שיבוא ויגיד לי שהוא לא רוצה מושקע WTF ? רק לפי מה שכתבת זה נראה חשוד שזה אתה אני לא מאשים אותך אני חושד עכשיו זה הכל :\ |
למה אתה חושב שזה מענייין אותנו ?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ