![]() |
ברוך הבא =)
|
בהצלחה!
|
בהצלחה אסף
אני זוכר אותך עוד מראשית סמאש הוסט שבקושי היה פה בכלל פורום אני בטוח שטיפלת בלקוחות שלך בצורה הטובה והאיכותית ביותר. אומנם לא התעמקנו בהיקרות אישית אבל מרחוק ומידי פעם שדיברתי אתך שמתי לב שאתה באמת בנאדם ענק! בהצלחה בעתיד, בצבא, בחיים, בלימודים, במשפחה, בנכדים, בנינים, בבני הנינים (חחח :P) מני. |
בהצלחה!
חח הרבה עסקים לאחרונה נקנים ע"י sPD...אשמח לדעת כמה עסקים כבר קנו עד כה.. sPD אומרים שיש להם 40 שרתים +-...כמה יהיו עכשיו? חח. מישהו יכול סוף סוף להגיד לי כמה מנהלים יש לעסק הזה...כיצד הוא מורכב? לאסף - למרות שלא הכרנו בכלל, מאחל לך בהצלחה בהמשך, בצבא ובהכל...מקווה שנראה אותך עוד פה ובשוק ההוסטינג בכלל. (אם אפשר לדעת כמה שרתים נמכרו להם..). המשך יום נעים ושבוע טוב. |
ציטוט:
בנוגע לרכישה, sPD רכשו את כל מערך השרתים שלנו כולל הלקוחות שלנו מלבד 16 בליידים. כך שמערך השרתים שלהם גדל בעוד 20 מחשבים בערך .. |
וואו! sPD פשוט התרחבה בצורה מדהימה, בהצלחה בהמשך הדרך.
|
נשמע טוב :)
העברת את החברה לידיים טובות תהנה בצבא :) ובהצלחה בהמשך הדרך ל SPD :) |
אסף זוכר אותי עוד מימי smashHost? :)
אחח אתה ודור, איזה נוסטלגיה:p בהצלחה בהמשך הדרך! |
בהצלחה בצבא , בהצלחה ל SPD . , בהצלחה בכל המשך הדרך אסף . בנאדם מעולה
|
שיט שיט ועוד פעם שיט!
עד שהיה לי כול כך כיף להיות בארונו של אסף עם התמיכה הנדירה והכיף שיש בכל דבר איתו הוא נאלץ לעזוב. אסף אני יגיד לך משהו.. בחיים אבל בחיים נראה לי אני לא יקבל תתמיכה שאתה נתת.. ועוד שרת עם יותר מ 100 אפטיים שהיה אצלך פוו אני מת וואי, ביאסת אותי עכשיו.. שיהיה בהצלחה:) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ