![]() |
i <3 DA
|
אין לכם מה לשגע אותו.
לך על DA וזהו, זה מה שיש לכל החברות בארץ זה לא מסטובך זה נוח וזה טוב. CPANEL זה כבר סיפור אחר, אין לך מה להיכנס בזה כי DA מצויין. |
יש היום עסקים שנותנים שירות בחינם עם DA ויש אחד ממה שאני יודע שנותן CPANEL תנסה את שניהם ותראה מה הכי נוח לך...
|
http.co.il
משתמשת בפאנל ניהול מסוג cpanel. הוא מומלץ. קצת קשה ללמוד אותו בהתחלה, אבל ללא ספק מבחינת אפשרויות הוא עוקף בסיבוב את da. יש אנשים שאומרים שבדיוק בגלל זה הוא פחות טוב, כי הוא לא נוח למשתמש החדש, אבל במידה והחברה מספיק רצינית, היא תוציא מדריך שמסביר איך משמתשים בפאנל ובכל האופציות שלו בעברית ובאנגלית. צריך שאסף מחברת סייטים יכנס לפה, אני זוכר שהוא פעם המליץ על פאנל ניהול שיודע לשלוט בכמות שרתים יחדיו כאשר חלקם עם מערכת הפעלה של ווינדוס וחלקם של לינוקס, ככה שפאנל כזה יכול להיות לך מצויין. |
הכי נפות שקיים זה DA הכי מומלץ ללינוקס זה CPANEL היכ מומלץ לוינדוס (לפי דעתי) זה PLESK.
בהצלחה! |
לפי דעתי Direct Admin .
אני עובד איתו כבר כמה שנים והוא הכי נוח שיש . כיף ממש לעבוד איתו . ירין, Office-Serv. |
יש המון חברות בארץ שמשתמשות ב cPanel סתם לידע..
cpanel הוא הפאנל הראשון שהתנסיתי בו, אם מישהו זוכר את hostop של מישה, אז זה היה אז. פאנל די נוח, המון אופציות, ואם אתם מבינים משהו במחשבים אז הוא גם קל לשימוש. -- לעומת זאת DA יותר נוח למשתמש המתחיל, פשוט לשימוש.. בסופו של דבר תעשה את ההחלטה שלך, אבל cpanel יותר איכותי וזה מוכח |
DA מתאים גם לווינדוס?
או נגיד DA ללינוקס ואמרתם משהו Plesk לווינדוס |
da ו cpanel אינם מתאימים למערכת הפעלה מסוג ווינדוס.
|
אני יודע שלא!
אני מתכוון שאם יש וינדוס אז אני ממליץ על PLESK ולא על HELM וכו'. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ