![]() |
דודה שלי !! :) מגיע לך =] דודי באמת אחלה בחור :)
|
להה באמת? ממש גילית לנו.... |מנומס ומגחך קטן|
אביעד אחלה בן אדם, ממש תותח.. ודודי, אוהו... מיסטר דודי יותר נכון. שני שותפים צמד שחבל על הזמן, מי שלא מאוחסן אצלהם = מפסיד!! מנסיון ממושך ;) בהצלחה! |
דודי אחלה אישה, מת עליה. (:
חח סתם, ידוע, דודי נותן את כל הנשמה שלו בשביל הלקוחות (אני והוא מעלים כמה פרויקטים, צפו צפו :P) |
דודי סתם זבל, גם חייב לי כסף וגם הוריד זכויות שלי על תכנות
אחרי שהוא הוריד פעם אחת, צעקתי לו והוא הוריד שוב זה בנאדם זה?! |
ידוע, חברה מעולה.
בהצלחה. אביאל, Office-Serv. |
ציטוט:
אני שלחתי לך בדיוק את הסכום שסגרנו עליו והראתי לך קבלה יא חתיכת טמבל. ואני אוריד את הזכויות מתי שבא לי איך אני איתך? קיבלת תשלום על משהו,אל תהיה רודף בצע ותנסה לעשות עוד כסף על אותו אחד. חתיכת שמוק טיפש. ותודה לכולם,אני שמח לשמוע כאלו תגובות. |
באמת ידוע =] אחלה חברה ואחלה מנהלים
|
יודע, לא מפתיא וחסר...סתם!
אחלה חברה... |
|
ציטוט:
אני יודע שלא הגיע חצי מהכסף, אז אמרתי לך כבר מליון פעם שתבדוק כל הזמן אתה אומר מחר אני ילך היום אני ילך חלאס תלך כבר תברר תעניין למה אני צריך לרדוף אחריך ו.. ציטוט:
תיודע מה הגיע בהעברה רק חצי מהסכום, סבבה.. פסדר נוותר לך אבל הורדת תזכויות שוב אחרי שכבר דיברנו, ועוד קיבלתי פחות מחצי מהכסף, ועוד בכלל עשיתי לך משהו שלמי שאני לא מכיר אני אקח עליו הרבה יותר. (וחוץ מזה לא שילמת על הורדת זכויות) אז לפחות כבד את זה ותחזיר תזכויות.. ישבתי הרבה זמן לבנות לך תמערכת הזאת. נמאס לי שאנשים מזלזלים בעבודות של אנשים.. אנשים משקיעים עובדים מוציאים את כל הנשמה בסוף, אפילו מוותרים על סכום שלא הגיע.. ובסוף מה, זורקים לך זין. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ