![]() |
אתם טועים, האלקטרוניקה שם יותר יקרה מבארץ... זה בדוק.
|
ציטוט:
מחשב נייד של DELL(לפני שנתיים), המפרט שלו היה חזק ביותר(לפני שנתיים לא זוכר..;)), עלה 400$ בן דוד שלי קנה נגן MP4, 2 GIGA של סוני, נגן שכולו מסך, וגודל 3 אינצ'(משהו קטן, אבל הכל מסך), ב 100$. (כמובן שיש עוד, אבל אני לא זוכר) בארץ לא תמצא בכאלו מחירים בחיים. |
פשש יפה אני חסכתי עוד כסף אז אני יוסיף את זה לסכום :P
ד"א הייתי במפגש עם המדריך הוא אמר יש סיכוי קטן שניצלול כי זאת תקופת הצונמים (רק קטנים אבל שחכתי אך קוראים לזה בדיוק) |
צונמי קטן ניקרא גל, צונמי פיצי ניקרא אדווה.
ותמיד יש גלים.. ולסוע לתילנד בלי לצלול זה ממש לא כייף.. תגיד לו שאתה רוצה לצלול! בתילנד יש את אזורי הצלילה הכי יפים בעולם.(גם בארץ יש באילת(אני לא צוחק)). אבל זה לא משתווה.. עד שנוסעים לתילנד, חובה לצלול;) |
צללתי באילת בחוף מליבו חוף חזק,
אבל הוא אמר לנו אתם רוצים לצלול אם יש רעידת אדמה זה לא יהייה נעים ודוגרי אני מפחד מהכרישים חחחחחחחחחחחחחח |
אני גם טס, את טס איתי !@#?@!?#!@?#!
אני טס ב21 ליולי גם כן D: |
חח הוא גם לא טס איתי באותה טיסה
|
מעבדים, זיכרונות, כרטיסי מסך וכו' לא שווה לקנות שם. באמת אין אחריות ויותר יקר מבארץ..
אח שלי חזר משם השבוע. מכשירי פלאפון (אפשר לבקש שיתקינו עברית, ושיפרצו אותו לכל השרתות), כבלים לפלאפון, כרטיסי זיכרון לפלאפון...אלו כבר דברים שעולים זול יותר, וכדאי לקנות שם. גם ציוד למצלמות אני חושב שיחסית זול יותר מבשאר המקומות. אבל לא חושב שיש פה הרבה שמתעסקים עם זה, אז זה לא עקרוני... |
אני, וכדאי לקחת כסף ולפנות מקום לקניות, כי לי בקושי היה זמן לקניות בסוף..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ