הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת על החברות כאן בפורום (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=25977)

MoshikB 09-07-06 20:49

לדעתי אתה צודק בכמעט מאה אחוז....
ממש ביקורת טובה ואמיתית.
בהצלחה רבה אחי.

Avi.B 09-07-06 21:52

אסף :P,
שחכתה את פאנומן חח אני יכול להגיד שהיא חברה 10/+++10 ;) ואני מסכים איתך 95%
מקווה שתמשיך :)

יאיר אם כל הכבוד אתה לא צריך להראות כמה אתה טוב פשוט תגיד תודה ותשלח לאסף לפרטי את מה שצריך לתקן (הדברים האלה מורידים רמה מהחברה)

Kuchi 09-07-06 22:07

חבל לשמוע שאתה עוזב
כמה מהחברות שנתת שם ציון גבוה ממה שמגיע לו אבל זאת דעתך שלך
בכל זאת שיהיה לך בהצלחה בהמשך

TheShark 09-07-06 22:46

אחלה סיקור הבאת לנו אחי =]

The Predator 09-07-06 23:31

אבי הכי כלי שיש (sPD)
מנהל עם יחס חחחח

Zvaim 09-07-06 23:45

לגבי לינוקסרב אני לא מסכים איתך 10/10? לא חושב, בעיקר התגובה שרשמת שהוא בן אדם רציני, הוא פשוט ילד לא יותר מזה המוח שלו חושב כמו של ילד בן 8 ויש סיבה למה אני אומר את זה.

יאיר אול לא היה פעיל פה הרבה זמן אבל שהוא היה פעיל הוא רק השמיץ עסקים במיוחד עסק שניקרא אקסטרים סרב, כל מה שרמשו עליהם הוא תמיד הגיב בשליליות הוא עירב קשר מבחוץ לקשר עיסקי, וזה דבר שלא עושים.
בקיצור ולעניין אופי של בעל עסק זה הדבר הכי חשוב שיש, ושיש בעל עסק אם שכל של ילד בן 8 אז מ-10/10 זה יורד ל-1/10.

דרך אגב אני מאד מקווה שאת מי שרשמת פה לא הכלל כטובים בארץ, אלא כטובים בהוסטס אם כבר חוץ מ-2-3, ואם כבר דיברנו אני חושב שסייטים ושב שצריכים להיות פה לדעתי יותר מלינוקסרב לייזרטק ונובל.

שבוע טוב.

The Predator 09-07-06 23:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Zvaim
לגבי לינוקסרב אני לא מסכים איתך 10/10? לא חושב, בעיקר התגובה שרשמת שהוא בן אדם רציני, הוא פשוט ילד לא יותר מזה המוח שלו חושב כמו של ילד בן 8 ויש סיבה למה אני אומר את זה.

יאיר אול לא היה פעיל פה הרבה זמן אבל שהוא היה פעיל הוא רק השמיץ עסקים במיוחד עסק שניקרא אקסטרים סרב, כל מה שרמשו עליהם הוא תמיד הגיב בשליליות הוא עירב קשר מבחוץ לקשר עיסקי, וזה דבר שלא עושים.
בקיצור ולעניין אופי של בעל עסק זה הדבר הכי חשוב שיש, ושיש בעל עסק אם שכל של ילד בן 8 אז מ-10/10 זה יורד ל-1/10.

דרך אגב אני מאד מקווה שאת מי שרשמת פה לא הכלל כטובים בארץ, אלא כטובים בהוסטס אם כבר חוץ מ-2-3, ואם כבר דיברנו אני חושב שסייטים ושב שצריכים להיות פה לדעתי יותר מלינוקסרב לייזרטק ונובל.

שבוע טוב.

לא יודע לגבי מה שאתה אומר לא מתערב בדברים שלא שייכים לי

אבל התופעה מוכרת פה

''ילד בן 20'' + - ....

Light-Era.Net || Ronen 09-07-06 23:57

תמיד שוכחים ת'חברות הכי טובות :P:P:P

bigmaind 10-07-06 00:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Light-Era.Net || Ronen
תמיד שוכחים ת'חברות הכי טובות :P:P:P

אבל אסף כתב על חברות שהוא היה בהם..הוא לא יכול סתם ככה לירשום ביקורת על סייטים/שב כי הוא לא בדק אותם בדיוק.
או שכן?

Zvaim 10-07-06 04:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bigmaind
אבל אסף כתב על חברות שהוא היה בהם..הוא לא יכול סתם ככה לירשום ביקורת על סייטים/שב כי הוא לא בדק אותם בדיוק.
או שכן?

הוא לא היה יכול להיות לקוח של אף אחד הייתה לו חברה משלו לא סתם חברה, חברה בע"מ, הוא היה מוכר או משכיר או שתיהם שרתים יעודיים.

כמו שהוא ציין בהודעה, הוא כתב את הביקורות האלו כי זה מה שהוא חושב, במיקרה שלי אם אני הייתי חושב היו נישארים מהרשימה הזאת גג 3 ובלחץ.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:21.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ