הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   השמועה אומרת שהצבא מתכונן להקפיץ את כל החיילים שלו (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=26421)

Bla123Bla 15-07-06 05:22

בקשר לנעדרים, סביר להניח שנהרגו..לפחות זו ההנחה שלי.
טוב הולכים לבקר את חברינו בצפון. איזה כיף, נתראה בסוף הלחימה. תאחלו לנו בהצלחה, לא שנזדקק לה.

דניאל 15-07-06 05:25

6:27,
הוקפצתי.

Bla123Bla 15-07-06 05:31

לא נראה לי שיקפיצו ("יקפיצו" זו לא המילה הנכונה) כוחות קרביים (שאני חלק מהם) כרגע, קודם עורף רק לאחר מכן.
אבל היום עוד ארוך...

תהילים למלחמה...

1 שיר מזמור לאסף:
2 אלהים אל-דמי-לך; אל-תחרש ואל-תשקט אל:
3 כי-הנה אויביך יהמיון; ומשנאיך, נשאו ראש:
4 על-עמך יערימו סוד; ויתיעצו, על-צפוניך:
5 אמרו, לכו ונכחידם מגוי; ולא-יזכר שם-ישראל עוד:
6 כי נועצו לב יחדו; עליך, ברית יכרתו:
7 אהלי אדום וישמעאלים, מואב והגרים:
8 גבל ועמון ועמלק; פלשת, עם-ישבי צור:
9 גם-אשור נלוה עמם; היו זרוע לבני-לוט סלה:
10 עשה-להם כמדין; כסיסרא כיבין, בנחל קישון:
11 נשמדו בעין-דאר; היו דמן, לאדמה:
12 שיתמו נדיבמו כערב וכזאב; וכזבח וכצלמנע, כל-נסיכמו:
13 אשר אמרו נירשה לנו; את, נאות אלהים:
14 אלהי, שיתמו כגלגל; כקש, לפני-רוח:
15 כאש תבער-יער; וכלהבה, תלהט הרים:
16 כן תרדפם בסערך; ובסופתך תבהלם:
17 מלא פניהם קלון; ויבקשו שמך יהוה:
18 יבשו ויבהלו עדי-עד, ויחפרו ויאבדו:
19 וידעו, כי-אתה שמך יהוה לבדך; עליון, על-כל-הארץ:

Lom.co.il 15-07-06 08:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Zvaim
גם אם מצריים, ירדן, ועיראק הצטרפו אין להם סיכוי, זה לא משנה מי יצטרף, ישראל תמיד תישאר הכי חזקה בעולם.
תנו לזה עוד טיפה זמן תנו להם לעשות עוד טיפה בעיות ואני אומר לכם לא ישאר ערבי אחד חי, יהודים סבלניים אבל לא להרבה זמן.

וזה עדיין לא מלחמה!!!! זה מין סוג של התגרות, שתהיה מלחמה אתם כבר תדעו.

100% מדבריך נכונים..ד"א מה אתם יודעים על דימונה וחיפה?האם כבר הורידו את כל החומר שיכול להיפגע מקטיושה למחסה תת קרקעי?כי אם לא אז זאת סכנת אנוש..
ולכל מי שיקבל צו 8..שיהיה בהצלחה ושה' ישמור עליכם!וכך על כל שאר ערי הצפון

WebProject 15-07-06 08:32

אבא של חברה של אחי עובד בצבא, עוד ממזמן כשרק נכנסו לעזה, אמר לאחי שעוד מעט יוציאו צו 8..

Virtual NET 15-07-06 08:41

עכשיו כל המדינה בהקפצה, רוצים לתקוף את סוריה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275867,00.html

Bla123Bla 15-07-06 09:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Lom.co.il
100% מדבריך נכונים..ד"א מה אתם יודעים על דימונה וחיפה?האם כבר הורידו את כל החומר שיכול להיפגע מקטיושה למחסה תת קרקעי?כי אם לא אז זאת סכנת אנוש..

קודם כל הוא לא צודק ב-100%. המלחמה האחרונה שהייתה לנו היא מלחמת לבנון/מבצע של"ג ולא בדיוק יצאנו ברווח (התוצאות נראות בימים אלו). הערבים של פעם הם לא הערבים של היום הישראלים של היום הם לא הישראלים של פעם. הערבים התחזקו- הוא ציין את ירדן ומצרים אז שידע שאולי מבחינת יכולת הם חלשות אך הנשק שלהם מודרני בדיוק כמו שלנו (ככה זה שאתה ידידה של ארה"ב). אירן היא קלף שעדיין לא נחשף בפנינו- הם משוגעים, הם קיצוניים, יש להם עוצמה וכסף..אין לדעת מה הם יעשו. סוריה כל כך קרובה אלינו שזה כבר מסוכן גם אם היא חלשה וגם אם היא חזקה. עיראק לא יצטרפו אז אל תציין את שמה, היא "נשלטת" ע"י ארה"ב.

אחרי שסיימנו עם הערבים נמשיך לישראלים- פעם הייתה רוח לחימה שונה, אין ספק שהלוחמים של פעם (שנות ה-50/60/70, השנים בהן ניצחנו) היו בעלי "נשמה" הרבה יותר מדורנו.

אז אם תהיה מלחמה כוללת של כל מדינות ערב ואירן (אירן אינה מדינה ערביה) אל תהיו בטוחים שננצח בקלות. אני מאמין שננצח כי אז לא יהיה מה להפסיד ואנו פשוט נהפוך אותם לפלטה, אבל זה לא יהיה קל.

בקשר לדימונה..אם התכוונת לכור- תהיה בטוח שזה אחד האזורים המוגנים (נ"מ שאחראי כמובן ליירוט מטוסים וגם ליירוט טילים). גם אם תפגע קטיושה היא לא יכולה לגרום לנזק משמעותי, צריך לזכור שקטיושה היא לא רקטה כל כך קטלנית.

ציטוט:

ה' שומר על כל עם ישראל, אך אין מה לעשות אם תהיה כניסת כוחות רגליים יהרגו חיילים, אני מניח שהרבה יחסית לשטחים.

ציטוט:

אבא של חברה של אחי עובד בצבא, עוד ממזמן כשרק נכנסו לעזה, אמר לאחי שעוד מעט יוציאו צו 8..
בשביל עזה לא יצטרכו צו שמונה, גם אם כן לא משהו רציני. למלחמה נגד לבנון יהיה גיוס גדול, בטוח.

taikaish 15-07-06 10:42

סוף סוף נתנו להם אולטימטות להפסיק!
אחרת זה היה נמשך לנצח.

x-ray 15-07-06 10:49

כל אולטימטום שישראל נתנה בשנתיים האחרונות נגר כבדיחה,אף אחד לא עומד מאחורי המילים שלו...

לנסראללה לפחות יש מילה.. :/

bigmaind 15-07-06 11:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי x-ray
כל אולטימטום שישראל נתנה בשנתיים האחרונות נגר כבדיחה,אף אחד לא עומד מאחורי המילים שלו...

לנסראללה לפחות יש מילה.. :/

יפה כתבת.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:09.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ