![]() |
בקשר לנעדרים, סביר להניח שנהרגו..לפחות זו ההנחה שלי.
טוב הולכים לבקר את חברינו בצפון. איזה כיף, נתראה בסוף הלחימה. תאחלו לנו בהצלחה, לא שנזדקק לה. |
6:27,
הוקפצתי. |
לא נראה לי שיקפיצו ("יקפיצו" זו לא המילה הנכונה) כוחות קרביים (שאני חלק מהם) כרגע, קודם עורף רק לאחר מכן.
אבל היום עוד ארוך... תהילים למלחמה... 1 שיר מזמור לאסף: 2 אלהים אל-דמי-לך; אל-תחרש ואל-תשקט אל: 3 כי-הנה אויביך יהמיון; ומשנאיך, נשאו ראש: 4 על-עמך יערימו סוד; ויתיעצו, על-צפוניך: 5 אמרו, לכו ונכחידם מגוי; ולא-יזכר שם-ישראל עוד: 6 כי נועצו לב יחדו; עליך, ברית יכרתו: 7 אהלי אדום וישמעאלים, מואב והגרים: 8 גבל ועמון ועמלק; פלשת, עם-ישבי צור: 9 גם-אשור נלוה עמם; היו זרוע לבני-לוט סלה: 10 עשה-להם כמדין; כסיסרא כיבין, בנחל קישון: 11 נשמדו בעין-דאר; היו דמן, לאדמה: 12 שיתמו נדיבמו כערב וכזאב; וכזבח וכצלמנע, כל-נסיכמו: 13 אשר אמרו נירשה לנו; את, נאות אלהים: 14 אלהי, שיתמו כגלגל; כקש, לפני-רוח: 15 כאש תבער-יער; וכלהבה, תלהט הרים: 16 כן תרדפם בסערך; ובסופתך תבהלם: 17 מלא פניהם קלון; ויבקשו שמך יהוה: 18 יבשו ויבהלו עדי-עד, ויחפרו ויאבדו: 19 וידעו, כי-אתה שמך יהוה לבדך; עליון, על-כל-הארץ: |
ציטוט:
100% מדבריך נכונים..ד"א מה אתם יודעים על דימונה וחיפה?האם כבר הורידו את כל החומר שיכול להיפגע מקטיושה למחסה תת קרקעי?כי אם לא אז זאת סכנת אנוש.. ולכל מי שיקבל צו 8..שיהיה בהצלחה ושה' ישמור עליכם!וכך על כל שאר ערי הצפון |
אבא של חברה של אחי עובד בצבא, עוד ממזמן כשרק נכנסו לעזה, אמר לאחי שעוד מעט יוציאו צו 8..
|
עכשיו כל המדינה בהקפצה, רוצים לתקוף את סוריה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275867,00.html |
ציטוט:
אחרי שסיימנו עם הערבים נמשיך לישראלים- פעם הייתה רוח לחימה שונה, אין ספק שהלוחמים של פעם (שנות ה-50/60/70, השנים בהן ניצחנו) היו בעלי "נשמה" הרבה יותר מדורנו. אז אם תהיה מלחמה כוללת של כל מדינות ערב ואירן (אירן אינה מדינה ערביה) אל תהיו בטוחים שננצח בקלות. אני מאמין שננצח כי אז לא יהיה מה להפסיד ואנו פשוט נהפוך אותם לפלטה, אבל זה לא יהיה קל. בקשר לדימונה..אם התכוונת לכור- תהיה בטוח שזה אחד האזורים המוגנים (נ"מ שאחראי כמובן ליירוט מטוסים וגם ליירוט טילים). גם אם תפגע קטיושה היא לא יכולה לגרום לנזק משמעותי, צריך לזכור שקטיושה היא לא רקטה כל כך קטלנית. ציטוט:
ציטוט:
|
סוף סוף נתנו להם אולטימטות להפסיק!
אחרת זה היה נמשך לנצח. |
כל אולטימטום שישראל נתנה בשנתיים האחרונות נגר כבדיחה,אף אחד לא עומד מאחורי המילים שלו...
לנסראללה לפחות יש מילה.. :/ |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ