![]() |
ציטוט:
ככה שמעתי. ;P תשאל את אלעד, כל מה שקורה בצבא הוא יודע ;) |
Niko, הטילים של ישראל לא נמצאים בכור בדימונה, שם רק מייצרים אותם ( יותר נכון את הראש נפץ )
|
ציטוט:
|
חיזבאללה לא מפחדים מאף אחד
הם לא מדינה, הם לא צבא, אין להם ערך לחיים, לא אכפת להם למות, לפי הדת שלהם מחכה להם 70 בתולות בגן עדן- למה לעזאזאל אתה חושב שהם מפחדים מארה"ב או מהאו"ם ? יש אם משהו שאפשר לקחת מהם זה את זה .. יש להם מטרה והם לא שמים על אף אחד בדרך אליה |
ציטוט:
והם לא מפוזרים ברחבי הארץ, עד כמה שחשפו יש לישראל 24 אתרי שיגור בכל רחבי העולם והפטריוט הוכיח את עצמו כלא יעיל, בטח מגנים עליהם עם החץ (פיתוח ישראלי :) ) |
ציטוט:
ואפשר לעזור להם ולהפגיש אותם עם הבתולות שלהם. מה שיפה בתהליך הזה, שמדינת ישראל ביחד עכשיו, כולנו יד ביד. וזה רק בגלל שיש לנו מנהיגים חלשים - העם רצה, העם קיבל. והעם, רוצה את נאסרללה עם בתולותיו. |
ציטוט:
אני לא הולך להגיד או לרמוז איפה זה כי זה מידע סודי, ויכול להיות שהפטריוט מגנות על משהו אחר(מה שלא הגיוני כל כך). בקיצור, יש לנו מספיק ראשי נפץ גרעיניים כדי להשמיד תעולם |טוויסט| |
למה פצצה גרעינית? פצצת מימן אחת מוחקת את המזרח התיכון וכמה פצצות מימן מוחקות את כל העולם :P
|
אני מודיע לך חד וחלק שהם לא מפחדים, כל עוד נפלה קטיושה בחיפה (ואני מודע לכך שהם טענו שזה לא הם), זה אומר שהם לא מפחדים. הם מודעים לכך. ואולי חלק מהחומרים המסוכנים נמצאים מתחת לאדמה לפי מה שמישהו אמר פה, אבל ראבק...בתי זיקוק, כל איזור התעשיה...יש מספיק דברים מעל פני השטח שם...
|
ציטוט:
יש דברים הרבה יותר רגישים יותר בצפוון, שאם הם מתפוצצים כל המזרח התיכון מתפוצץ ביחד איתם.. רק מזל שהם לא יודעים את זה |winky| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ