![]() |
ב"ה
יש לי 2 טבלאות. users ו cats. יש תא ב cats שקוראים לו oid וב users יש id ו name. אני רוצה לשלוף את כל השורות שיש ב cats שה oid שלהם שווה ל id של הname "בניה" |
ב"ה
הוקפץ באישור של תומר. |
באמצעות פעילות א-סינכרונית, עם DataSet, תוכל לעשות את כל זה בלי שאילתות JOIN, כשאתה עובד עם realation ships בכלל לא על הDB, ומשתמש בDB רק לפעולה אחת, שליפה.
מעבר לזה, שזה מסתדר יותר טוב בתור OOP. |
ציטוט:
אבל זה מפצה על הזמן שהרווחתי בטעינה של קובץ וירטואלי (שלוקח אותו זמן כמו התחברות למסד בערך..) וגם פעולת הקריאה והאיתור מקובץ הXML.. אני עם בניה בעניין הזה. |
ציטוט:
כי דבר ראשון, אתה טוען את הטבלאות שאתה רוצה, עם ה realation שלהן, עובד איתן ומעדכן רק את הרשומה שבה היה שינוי. למעשה, אתה עושה פחות פעולות מבכל שיטה אחרת. |
ציטוט:
אני לא רוצה לעדכן כלום אני רק רוצה לשלוף 5 שורות אבל במקום זה טענתי לזיכרון המחשב 2 טבלאות שלמות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא עובד. אני רק מדבר בתאוריה כרגע. אם משתמשים ב join המסד נתונים נותן לך את מה שאתה צריך. בdataset השרת נותן לך ובחוסר יעילות יחסית למסד נתונים כי הוא גם לוקח יותר נתונים ממה שצריך וגם מחפש את מה שאתה צריך. כן או לא? כל הרעיון ב join זה שלא יצטרכו לשלוף הרבה נתונים ולעשות השוואות בשרת. |
ציטוט:
אתה יכול באמצעות ה Adapter למלא אותו רק בנתונים לפי שאילתה כלשהי שיועברו אליה פרמטרים בצורה דינאמית. |
ציטוט:
אז יותר יעיל להשתמש בשאילתא עם join מאשר לשלוף את הטבלאות ואז להשתמש בrelations. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ